Mama actorului Akın Akınözü a murit. Avea doar 59 de ani și lupta împotriva cancerului

Publicat pe 24.07.2024 la 13:49 Actualizat pe 24.07.2024 la 14:50

Akın Akınözü și-a anunțat fanii din mediul online că mama sa, actrița Özlem Akınözü, a murit. Mai mulți faimoși i-au fost alături în ziua înmormântării.

actor poartă o bluză neagră cu mâneci lungi

Mama actorului Akın Akınözü a murit

Instagram

Îndrăgitul actor Akın Akınözü traversează o perioadă dificilă din punct de vedere personal. Acesta și-a pierdut mama, actrița Özlem Akınözü, în urma unei lupte pe care aceasta a pierdut-o în fața cancerului.

Mama actorului Akın Akınözü a murit

A ținut să publice în mediul online un mesaj unde și-a transmis toate sentimentele legate de tragedie, astfel încât toată lumea să știe ceea ce se întâmplă. Mama actorului a suferit de cancer și a pierdut o bătălie extrem de dificil. Astfel, Akın Akınözü a lăsat în fața celor peste 3 milioane de prieteni virtuali o fotografie cu Özlem Akınözü în tinerețe și a ținut să-și exprimea iubirea necondiționată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mi-am pierdut încrederea. Mi-am pierdut iubirea necondiționată. Mi-am pierdut speranța. Mi-am pierdut scopul, mi-am pierdut calea. Mi-am pierdut bătălia, mi-am pierdut trecutul, mi-am pierdut visele, mi-am pierdut entuziasmul, mi-am pierdut casa, mi-am pierdut eroul, mi-am pierdut copilăria, mi-am pierdut îngerul, mi-am pierdut prima mare iubire. Pentru că te-am pierdut, viața o să fie amară și incompletă de acum înainte. Singurul lucru care rămâne este dorința de a te revedea. Fiul tău.”, a scris actorul pe pagina sa de socializare.

Citește și: Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” este unul dintre cei mai populari actori turci din social media. Fotografiile sale sunt apreciate de mii de fani

Ebrar Demirbilek, Onur Büyüktopçu, Ayda Aksel, Özlem Balcı și Salih Bademci, pe lângă alții, au simțit nevoia să ofere mesaje de condoleanțe. În prezent, actorul trăiește o perioadă dificilă.

Cea care i-a fost alături actorului a fost colega Hande Erçel. Aceasta a depășit o situație similară în trecut. Absența faimoasei Ebru Șahin cu care Akın Akınözü a jucat în seria Hercai în ultimele luni nu a fost prezentă. Actorul nu a fost părăsit de prieteni în timpul ceremoniei de înmormântare, mai ales că nu s-a putut ține pe picioare.

Pentru Akın Akınözü, mama sa era cea mai importantă persoană din viața lui. Moartea sa a venit într-un mod subit și legătura dintre cei doi va rămâne întotdeauna în amintirea sa.

“Mama mea nu mi-a oferit niciun sfat special, dar m-a făcut întotdeauna să mă simt puternic cu dragostea ei. Mi-a oferit curajul să fac multe lucruri, să nu-mi fie frică pe scenă și să-mi urmez mereu inima și sunt foarte recunoscător pentru asta.”, a spus actorul.

Akın Akınözü avea o legătură specială cu mama sa

În cele mai multe dintre cazuri, actrița era responsabilă pentru copilul său. Acesta a absolvit o facultate de matematică la Berkeley University în SUA, însă și-a schimbat direcția și a căutat să devină actor. Özlem Akinözü, cunoscută pentru mai multe producții turcești în care a jucat, este una dintre cele mai cunoscute figuri de pe micile ecrane, date fiind filmele și serialele în care s-a implicat.

Citește și: Akın Akınözü este apreciat de fanii din toată lumea pentru rolurile sale. Ce se observă în mediul online

Se pare că talentul pentru actorie l-a moștenit chiar de la mama sa, aceasta fiind una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia. De asemenea, bunicul său a fost unul dintre pionierii televiziunii din țara natală. Este vorba despre Sureyya Arin.

De asemenea, unchiul său pe nume Suha Arin, a adus în Turcia conceptul de documentare. Cu toții au câștigat de-a lungul timpului premii importante pentru carierele lor. În ceea ce-l privește pe Akın Akınözü, acesta s-a implicat în producții importante de-a lungul timpului.

În articolul

Mama actorului Akın Akınözü a murit. Avea doar 59 de ani și lupta împotriva cancerului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x