Marlene Favela, lăudată de fostul partener și tatăl fiicei sale. Ce mesaj i-a transmis George Seely în mediul online

Publicat pe 22.07.2023 la 13:46 Actualizat pe 22.07.2023 la 14:29

Marlene Favela a fost lăudată de fostul partener în mediul online. George Seely i-a transmis un mesaj surprinzător.

Marlene Favela poartă părul desprins, ondulat și zâmbește

Marlene Favela, lăudată de fostul partener și tatăl fiicei sale

Profimedia Images

Marlene Favela și-a condus fiica în cadrul unei ceremonii religioase în data de 16 iulie 2023. Nașul său de botez, Jomari Goyso, a fost prezent pe tot parcursul evenimentului. George Seely, tatăl micuței, nu a putut participa însă a ținut să lase două mesaje importane în mediul online.

Marlene Favela, lăudată de fostul partener și tatăl fiicei sale

George Seely a ținut să-și facă apariția în mediul online, acolo unde Marlene Favela a postat fiecare moment emoționant alături de fiica sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Felicitări, draga mea și Dumnezeu să te binecuvânteze.”, a scris acesta. Nu a fost însă singurul mesaje pe care a ținut să-l lase, mai ales că a și apreciat efortul actriței de a realiza totul la perfecție.

“Dumnezeu să te binecuvânteze mereu. Faci o treabă foarte bună, mamă.”, a mai scris George Seely. Laura Favela, sora faimoasei vedete, este nașa micuței Bella. Cu toate că s-au despărțit, în fiecare interviu pe care l-a oferit, Marlene Favela a vorbit cu respect despre tatăl fiicei sale. Nu a oferit niciodată detalii despre relația pe care Bella o are cu tatăl său.

Citește și: Marlene Favela a sărbătorit un moment important din viața fiicei sale. Bella Seely a îmbrăcat o rochie albă, lungă

“Fiica mea îl are prezent pe tatăl său. Aceste lucruri sunt foarte personale și nu trebuie să le împărtășesc pentru că îi aparțin fiicei mele. Ceea ce este despre mine o să împărtășesc cu toată dragostea din lume, dar ceea ce ține de ea, nu sunt eu în măsură să spun.”, a spus în fața presei într-un interviu din iulie 2021, arată univision.com. George Seely reacționează de fiecare dată la postările fiicei sale în mediul online, micuța având un cont personal realizat de mama sa celebră.

Tatăl micuței Bella a primit nenumărate critici pe rețelele sociale după ce a publicat o fotografie pe contul personal. Actrița din La desalmada a fost căsătorită cu impresarul din 2017 până în 2020.

George Seely răspunde celor care îi spun că are 20 de copii pe care nu îi întreține

Până în acest moment, actrița de 45 de ani nu a oferit nicio declarație oficială în care să vorbească despre adevăratele motive care au dus la separarea de tatăl fiicei sale. După despărțire, s-a aflat faptul că George Seely este tatăl a trei băieți.

Citește și: Marlene Favela își lasă la vedere trupul de invidiat într-o rochie lungă până în pământ. Vedeta a optat pentru o ținută cu totul specială

Nu se știe dacă cei trei sunt fiii aceleiași femei. Aceștia locuiesc în Australia, țara natală a lui George Seely și locația sa actuală. După o fotografie publicată în mediul online, a fost criticat de fani.

“Celebrând cei 20 de copii cu femei diferite dar pe care nu îi întreține.”, i-a scris cineva. George Seely a răspuns cu un comentariu plin de emoji în formă de inimi. Alți internauți au ținut să-i ia apărarea. Acesta s-a relaxat la plajă, acolo unde le-a arătat tuturor. Nu a ținut niciodată să vorbească despre tema copiilor pe care i-ar avea dintr-o relație anterioară celei cu Marlene Favela.

Se știe doar că se numesc Gabriel, Remy și Cassius și că apar în anumite imagini postate pe pagina sa personală de Instagram. Se pare că cu primii doi băieți a avut de înfruntat dificultăți legale pentru a-i putea vedea.

În articolul

Marlene Favela, lăudată de fostul partener și tatăl fiicei sale. Ce mesaj i-a transmis George Seely în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x