Marlene Favela și fostul să soț, revedere după o perioadă lungă de timp. Cei doi au avut o relație dificilă. Care este motivul întâlnirii

Publicat pe 03.11.2021 la 22:52 Actualizat pe 03.11.2021 la 23:36

Marlene Favela, actrița cunoscută din “Pisica Sălbatică” se va întâlni curând cu soțul său, după o perioadă îndelungată de timp în care nu s-au mai văzut. Cei doi s-au despărțit după o relație dificilă. Care este motivul.

Marlene Favela

Profimedia

Marlene Favel a trecut printr-un divorț în urmă cu an și de atunci și-a asumat în totalitate rolul de mamă singură. Aceasta și-a luat viața de la capăt și s-a dedicat trup și suflet creșterii micuței sale.

De ce se va reîntâlni Marlene Favela cu fostul ei soț, George Seely

Potrivit site-ului univision.com, Marlene Favela își dă întâlnire cu fostul său partener ca acesta să o vadă pe fetița lor. A trecut o perioadă lungă de timp de când tatăl nu și-a mai văzut fetița și asta din cauza pandemiei care a impus restricții de călătorie.

Cei doi s-au separat în urmă cu ceva timp și au rupt legăturile din cauza neînțelegerilor peste care nu mai puteau trece, cu toate acestea, au păstrat o relație de prietenie de dragul fetiței lor.

Actrița Marlene Favela și George Seely au format un frumos cuplu, timp de mai bine de trei ani. Din povestea lor de dragoste s-a născut și o superbă fetiță, pe nume Bella. Fără să dea explicații, cei doi s-au separat la finalul anului trecut și s-au numărat printre celebritățile singure de Valentine’s Day.

Citește și: Marlene Favela a divorțat acum mai bine de un an, însă e gata să iubească din nou. Cum arată bărbatul ideal pentru celebra vedetă

Omul de afaceri a avut un comportament destul de bizar în mediul online după despărțirea de soție. Inițial, el a șters tot conținutul care îl lega de fosta familie și a încetat să își urmărească soția și micuța, pe conturile de Instagram. Ulterior a revenit cu numeroase comentarii drăgăstoase pentru fiica sa, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citește și: Marlene Favela a vorbit pentru prima dată despre rolul de mamă singură

Nimic nu s-a schimbat nici în prezent. Acesta publică imagini cu fosta sa familie, iar la scurt timp le șterge. Marlene Favela a decis să ignore comportamentul dual al fostului său partener și să se focuseze doar pe carieră și pe creșterea copilului. Aceasta, de curând, a rupt tăcerea vizavi de relația pe care o are fiica sa cu tatăl George Seely.

Marlene Favela, trup superb după naștere

Deși Marlene a dat naștere unei superbe fetițe în urmă cu un an de zile, orice urmă a sarcinii a fost de mult îndepărtată de vedetă. Alimentația bine aleasă, grija pentru sine și orele petrecute în sală o mențin pe Favela în formă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ciuda corpului ei, care ai crede că poate complimenta orice ținută, actrița este foarte atentă și la hainele pe care le poartă. Este mereu atentă la stilul pe care-l abordează, alegând mereu piese care o scot de anonimat.

În articolul

Marlene Favela și fostul să soț, revedere după o perioadă lungă de timp. Cei doi au avut o relație dificilă. Care este motivul întâlnirii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x