Marlene Favela vorbește despre copilul lui Fernando Colunga. Actorul a devenit tătic pentru prima oară: “Ce frumusețe”

Publicat pe 03.05.2024 la 12:48 Actualizat pe 03.05.2024 la 13:28

Marlene Favela și Fernando Colunga au jucat împreună în telenovela El Maleficio. Actrița a lăsat să se înțeleagă dacă colegul său de platou a adus în discuție ideea paternității în timpul filmărilor. În luna martie, s-a aflat că actorul din La Usurpadora a devenit tătic pentru prima oară.

actori in diferite ipostaze

Marlene Favela vorbește despre copilul lui Fernando Colunga

Profimedia Images/Instagram

Marlene Favela a reacționat pentru prima oară la vestea că Fernando Colunga a devenit tătic pentru prima oară, alături de actrița Blanca Soto.

Marlene Favela vorbește despre copilul lui Fernando Colunga

La doar câteva săptămâni de la episodul final din El Maleficio, în Mexic s-a aflat vestea că actorul Fernando Colunga a devenit tătică pentru prima oară. Într-o întâlnire recentă cu presa, a fost Marlene Favela cea care a fost întrebată despre acest subiect. De asemenea, reporterii au vrut să afle dacă a avut timp să-și felicite fostul coleg de platou sau dacă i-a oferit vreun sfat, arată univision.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cine sunt eu să dau sfaturi? Nu sunt nimeni. Cum? Când? Când filmam pentru telenovelă? Nu, este imposibil, aș fi aflat. Cum? Auziți, eu trăiesc pe altă planetă. Dar e adevărat? Când filmam pentru telenovelă? Nu, nu mi-a zis nimic, Nu știam. Acum aflu.”, a transmis actrița într-o declarație recentă în fața presei. Actrița le-a trimis felicitări, atât proaspetei mămici, cât și tatălui celebru. Nu a avut niciun dubiu asupra faptului că micuțul este o frumusețe.

Citește și: Marlene Favela vorbește despre trauma prin care a trecut acum 11 ani. Actrița de telenovele a suferit un atac vascular cerebral

“Eu pe Fernando îl iubesc foarte și da, da, e adevărat. Mă bucur mult, un fiu este mereu o binecuvântare. Uite, cu Blanca Soto! Ce frumoși, imaginează-ți bebelușul ăla, păi bine, ce frumusețe!”, a continuat vedeta. Marlene Favela a explicat că în timpul filmărilor actorii nu vorbesc despre viața personală. Timpul este o piedică în calea discuțiilor.

“În mediul meu de lucru, eu merg să muncesc, să vorbesc despre personajele din telenovelă. E foarte dificil să vorbești despre viața ta personală cu colegii tăi pentru că nu este timp. Mai ales noi care suntem în toate scenele, pe toate platourile de filmare, în toate locurile, nu, e dificil.”, a spus aceasta. Fernando Colunga s-a născut pe 3 martie 1966 în Mexic. A jucat în telenovele precum La Usurpadora, Maria la del barrio și Esmeralda, printre cele mai cunoscute.

Marlene Favela vorbește despre iubire într-un interviu

Vedeta de origine mexicană a jucat în filmul Play Ball și a vorbit la acel moment despre iubire și despre Jorge Kahwagi, cel care i-a fost partener.

Citește și: Gabriela Spanic spune adevărul despre Marlene Favela. Vedeta din Pisica Sălbatică ar fi optat pentru mai multe operații estetice de-a lungul timpului

“Să intru în detalii despre relațiile mele nu este ceva ce lumea ar vrea să știe. Cred că oamenii sunt interesați de contribuțiile mele ca actriță. Eu sunt îndrăgostită de ideea iubirii. Sunt pacifistă. Trăiesc în iubire cu tot ce mă înconjoară, în special cu munca mea. Restul este problema mea, ceva personal. Și prefer să rămână așa.”, spunea vedeta pe atunci.

Marlene Favela a suferit dureri acute la stomac din cauza virusului salmonela. În 2008, actrița povestea cum s-a infectat și faptul că acela virus rămâne ulterior activ în corp. Pe atunci a fost nevoită să vorbească cu accent dominican.

“A fost foarte amuzant de făcut, nu știu dacă am vorbit ca un cubanez, un puerto rican sau un mix între cele două. A fost bine pentru că atunci când regizorul mi-a explicat totul, mi-a spus că-și dorește să fiu cât mai naturală.”, a transmis vedeta. În prezent este mama unei fetițe.

În articolul

Marlene Favela vorbește despre copilul lui Fernando Colunga. Actorul a devenit tătic pentru prima oară: “Ce frumusețe”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: „Întotdeauna găsesc o cale”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x