Marlene Favela vorbește despre trauma prin care a trecut acum 11 ani. Actrița de telenovele a suferit un atac vascular cerebral

Publicat pe 22.03.2024 la 20:30 Actualizat pe 22.03.2024 la 17:53

Marlene Favela a trecut printr-una dintre cele mai dificile perioade ale vieții sale acum 11 ani. A suferit un atac vascular cerebral și a fost pe punctul de a muri.

Marlene Favela poartă o rochie verde fără mâneci, părul desprins și zâmbește

Marlene Favela vorbește despre trauma prin care a trecut acum 11 ani

Profimedia Images

La 46 de ani, Marlene Favela nu prezintă nicio traumă fizică sau psihică după atacul vascular cerebral pe care l-a suferit în 2012.

Marlene Favela vorbește despre trauma prin care a trecut acum 11 ani

În cel mai bun moment al carierei sale, Marlene Favela își amintește că acum 11 ani a suferit un atac vascular cerebral ce i-a pus în pericol sănătatea și planurile importante de viitor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“A fost un dar de la Dumnezeu faptul că am suferit un atac vascular cerebral și nu am nicio sechelă. Am avut controale, operație și după o săptămână mă aflam deja pe platourile de filmare pentru El rostro de la venganza pentru Telemundo. Am înțeles pe parcurs cum s-a întâmplat și cum de nu am rămas cu sechele, nu am avut niciun tratament postoperator, au făcut o operație. Dacă într-o zi mi s-ar întâmpla ceva, nu ar avea nimic de-a face cu asta.”, a declarat vedeta, potrivit tvynovelas.com.

Citește și: Marlene Favela a dezvăluit dacă fiica sa va debuta în telenovele. Cum vede actrița acest subiect

Se afla în casa din Miami când a simțit amețeală, vărsături și amețeli, însă la început vedeta a crescut că a fost vorba despre intoxicație cu fructe de mare. La mai bine de 10 ani spune că se simte mândră că a devenit mămică la 42 de ani.

“Să fiu mama Bellei este ceea ce mă face fericită, să mă trezesc, să-i văd fața, să-i văd zâmbetul. Învăț cu ea, văd lumea într-o formă diferită. Am devenit o persoană mai empatică la durere și la problemele celorlalți, mai respectuoasă. Este important pentru că fiecare are istoria sa. Nu judec, pur și simplu încerc să-i ofer fiicei mele valorile, forța și ideea de a fi o ființă umană.”, a spus actrița.

Una dintre marile sale iubiri este cariera pe care și-a construit-o atât în Mexic cât și în afara sa. Produsul perseverenței, dar și a muncii pe care a întreprins-o întotdeauna pe platourile de filmare.

Marlene Favela vorbește despre viața profesională

Spune că este absolventă a unei școli de actorie încă din 2001, însă nu-și amintește datele exacte în care s-a întâmplat totul.

Citește și: Marlene Favela nu-și mai dorește copii. La 45 de ani, actrița este mămica unei fetițe pe nume Bella

“Aproape împlinesc 46 de ani, aproape o viață în televiziune. Gata salvaje am făcut-o acum mai bine de 20 de ani, așa că sunt cam 27 de telenovele, opere de teatru, serii și pelicule, dar când încep să interpretez un nou personaj este ca și cum cariera mea reîncepe cu aceeași pasiune, respect și dorință. De fiecare dată, fiecare rol vine în viața mea pentru a mă face să mă îndrăgostesc de el. A fost un drum lung, dar plin de satisfacții. Niciodată nu mă opresc din a învăța”. a spus vedeta.

La începutul carierei își dorea să urmeze dreptul și să lucreze în domeniu. Cu toate acestea, viața a dus-o pe o altă cale și a început ca și model.

“Eu visam să fiu avocată pentru că aspiram să am un post public în satul de unde vin. Tatăl meu întotdeauna lucra cu cei mai puțin favorizați. Apoi am zis că vreau și eu să le luminez calea.”, a mărturisit vedeta.

În articolul

Marlene Favela vorbește despre trauma prin care a trecut acum 11 ani. Actrița de telenovele a suferit un atac vascular cerebral

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x