Marlene Favela a dezvăluit dacă fiica sa va debuta în telenovele. Cum vede actrița acest subiect

Publicat pe 13.06.2023 la 10:43 Actualizat pe 13.06.2023 la 11:10

Antagonista din El Amor Invencible a dezvăluit dacă o va introduce pe micuța Bella în lumea telenovelelor. În al doilea rând, a ținut să spună de ce-i arată chipul în mediul online.

Marlene Favela poartă părul desprins, ondulat și zâmbește

Marlene Favela a dezvăluit dacă fiica sa va debuta în telenovele

Getty Images

În ultima parte a telenovelei El Amor Invencible a participat și Luciano, fiul cel mare al actriței Lety Calderón. În fața imense muncii pe care a depus-o tânărul de 19 ani, Marlene Favela a dezvăluit dacă fetița sa își va face de asemenea debutul în astfel de producții.

Marlene Favela a dezvăluit dacă fiica sa va debuta în telenovele

Într-o nouă întâlnire cu jurnaliștii, Marlene Favela a subliniat că unicul său scop este Bella să fie fericită. În vârstă de 45 de ani, actrița a punctat că va dori întotdeauna ca fiica sa să se simtă împlinită cu dorințele realizate. Dacă la un moment dat va dori să intre în lumea telenovelelor, mama sa celebră o va sprijini.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Uite, eu vreau să fie fericită, ca atunci când ea o să aibă conștiința de a decide, să facă ceea ce-i place. Eu o s-o susțin.”, a declarat Marlene Favela, potrivit univision.com. În ceea ce privește debutul alături de ea într-o astfel de producție, actrița a fost transparentă, spunând că niciodată nu ar obliga-o să facă ceva ce nu i-ar plăcea. Protagonista din Contra viento y marea a detaliat că își dorește ca Bella să descopere singură ce vocație are.

Citește și: Marlene Favela și Angelique Boyer sunt rivale pe micile ecrane. Care este de fapt adevărul despre cele două dive ale telenovelelor

“Să fiu eu o mamă care să o impulsionez către ceva anume, nu. Vreau să descopere ea, iar dacă într-un anumit moment îmi va spune că dorește asta, o s-o sprijin, dar vreau să aibă viața ei.”, a spus vedeta. În luna octombrie, Bella va împlini 4 ani însă până acum nu a privit niciodată o astfel de producție. Știe totuși că mama sa este actriță.

“Știe că mama apare la televizor, dar ea nu mă vede fiindcă e prea mică, nu se uită la telenovele, nu vede nimic pentru adulți, dar știe că mama ei este actriță și apare la televizor.”, a spus aceasta.

Marlene Favela dezvăluie motivul pentru care îi arată chipul fiicei sale

Având în vedere că este una dintre vedetele care arată chipul copilului în mediul online, Marlene Favela a fost cât se poate de directă și a dezvăluit care este motivul real al deciziei sale.

“Eu împărtășesc lucruri cu fiica mea pentru că până la urmă cineva tot o s-o facă. Vă arăt ceva superficial, dar nimic din viața ei personală pentru că e viața ei.”, a explicat vedeta. Este unica fiică a faimoasei Marlene Favela. Micuța s-a născut în octombrie 2019, la doi ani de la căsătoria cu George Seely de care a divorțat în 2020.

Citește și: Marlene Favela nu-și mai dorește copii. La 45 de ani, actrița este mămica unei fetițe pe nume Bella

“Vreau să vă spun că da, sunt separată, da, am cerut divorțul. Asta este ce vreau să vă spun pentru că nu vreau să mai inventați lucruri. Era momentul să fac pasul următor.”, a transmis pe Facebook la momentul acela. Pe 17 octombrie, Marlene Favela a sărbătorit cea de-a treia zi de naștere a micuței sale. A avut parte de tot ce și-a dorit, inclusiv un show cu marionete și foarte multe dulciuri. Absent a fost chiar tatăl micuței, George Seely.

“Acum 3 ani ai venit să-mi luminezi universul. La mulți ani, prințesă! Dumnezeu să-ți ofere o viață lungă și plină de bucurii.”, i-a transmis Marlene Favela fiicei sale.

În articolul

Marlene Favela a dezvăluit dacă fiica sa va debuta în telenovele. Cum vede actrița acest subiect

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x