Melisa Döngel este de nerecunoscut în cele mai noi imagini publicate pe internet. Ce look abordează vedeta în prezent

Publicat pe 09.02.2024 la 14:45 Actualizat pe 09.02.2024 la 15:36

Melisa Döngel continuă să-și surprindă fanii cu cele mai recente apariții în mediul online. Vedeta se bucură de succes pe plan personal și profesional.

actrița poartă părul în coc și zâmbește

Melisa Döngel este de nerecunoscut în cele mai noi imagini publicate pe internet

Instagram

Melisa Döngel este cunoscută publicului pentru rolul pe care l-a interpretat în serialul Dragostea plutește în aer. Producția a avut premiera în 2020 și s-a finalizat în 2021. Ulterior, actrița a continuat cu tot mai multe proiecte profesional. În viața personală a avut o perioadă mai dificilă, însă în prezent lucrurile s-au aranjat și în această privință.

Melisa Döngel este de nerecunoscut în cele mai noi imagini publicate pe internet

După o perioadă tumultoasă pe plan personal se pare că actrița din Dragostea plutește în aer și-a găsit fericirea în brațele unui fotbalist de la echipa Galatasaray. Este vorba despre Barış Alper Yılmaz. Este în atenția tuturor atât în ceea ce privește viața privată, cât și cea personală. În trecut, vedeta s-a iubit cu artistul Sefo, arată takvim.com.tr.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prezent, jucătorul de fotbal care a reușit să se facă recunoscut pe teren grație reușitelor sale, a început o relație cu celebra vedetă la începutul anului 2024. Melisa Döngel are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt realizate în colaborare cu o revistă celebre și o arată pe actriță într-o nouă imagine. Se pare că a ținut relația ascunsă chiar și față de prietenii apropiați.

Citește și: Melisa Döngel apare pe coperta unei reviste din Turcia într-un costum verde pal. Care a fost piesa de rezistență

Într-un interviu recent, actrița a menționat că în cele mai multe dintre cazuri își dorește să interacționeze față în față în detrimentul mesajelor.

“Nu-mi place corespondența atât de mult. Sunt mai mult o persoană care comunică față în față. De obicei ofer răspunsuri foarte scurte la ce se scrie acolo.”, a transmis vedeta, arată bursadabugun.com. Melisa Döngel s-a născut pe 18 septembrie 1999 în Istanbul și de-a lungul timpului a făcut parte din producții celebre difuzate în țara natală.

Tragedia prin care a trecut Melisa Döngel în copilărie și adolescență

Este îndrăgită de către public și o actriță care ajunge să joace rolurile de protagonistă în cele mai urmărite seriale din Turcia. În ciuda succesului pe plan profesional, se pare că în viața personală nu a avut atât de mult noroc. În adolescență a fost violată de tatăl său, însă mama ei nu a crezut-o pentru o lungă perioadă de timp. În urma acestor probleme a dorit ca sora sa să locuiască împreună cu ea pentru ca totul să revină la normal.

Citește și: Melisa Döngel, surprinsă în cabinetul medicilor. La ce intervenție a apelat celebra actriță

A punctat în cele mai multe dintre interviuri că a primit ajutor specializat pentru a depăși această traumă. În prezent, mama vedetei locuiește în Rusia.

“Am obosit să trăiesc așa, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Nu am putut să-mi trăiesc copilăria.”, a menționat vedeta. În acest caz a fost sprijinită de fanii din Turcia în mediul online. A format un cuplu cu tot mai mulți bărbați cunoscuți din țara natală însă niciodată lucrurile nu au funcționat în sens pozitiv. În luna iulie a anului 2021, vedeta a început o luptă legală împotriva tatălui său pentru a o lua pe sora sa în custodie.

“Nu înțeleg de ce a făcut asemenea acuzații asupra mea. Sunt un tată care-și iubește fiica.”, a spus tatăl său care între timp a fost arestat.

În articolul

Melisa Döngel este de nerecunoscut în cele mai noi imagini publicate pe internet. Ce look abordează vedeta în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x