Melisa Döngel vorbește într-un interviu recent despre colegele Hande Erçel și Demet Özdemir. Ce spune despre divele din Turcia

Publicat pe 05.03.2024 la 12:03 Actualizat pe 05.03.2024 la 12:30

Hande Erçel surprinde cu declarațiile în cadrul unui interviu recent. Vedeta vorbește despre fostele colege de platou, Hande Erçel și Demet Özdemir.

actrițe turcia

Melisa Döngel vorbește într-un interviu recent despre colegele Hande Erçel și Demet Özdemir

Instagram/Happy Channel

La 24 de ani, Melisa Döngel a făcut pare din cele mai importante proiecte care s-au derulat până acum în Turcia. Seriale de succes au avut-o în distribuție și astfel a avut ocazia de a lucra cu vedete precum Demet Özdemir sau Hande Erçel. Astăzi, tânăra actrița își spune părerea despre acestea într-un interviu recent.

Melisa Döngel vorbește într-un interviu recent despre colegele Hande Erçel și Demet Özdemir

Frumoasa blondină a avut ocazia de a împărtăși platourile de filmare cu Hande Erçel în proiectul Dragostea plutește în aer - Sen Çal Kapımı. Melisa Döngel vorbește astăzi într-un interviu recent despre ceea ce a observat în cazul acesteia între 2020 și 2021, pe vremea când s-a difuzat serialul și echipa a muncit din greu pentru a oferi publicului cea mai frumoasă poveste.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prezent, blondina joacă rolul Aylin în serialul Coșul de rufe – Kirli Sepeti, acolo unde îmaprte platourile de filmare cu faimosul Halil Ibrahim Ceyhan.

“Este o persoană dispusă să învețe în timp ce lucrează. Puteam să ne sprijinim una pe alta în timp ce performam, ne-am distrat foarte mult, atât în zilele de pauză cât și pe platourile de filmare. E foarte drăguță și o femeie care susține își susține colegele.”, a mărturisit actrița Melisa Döngel. Invitată în cadrul emisiunii lui Sibel Arna difuzată în mediul online, aceasta a atins și subiectul relațiilor și al iubirii.

Citește și: Melisa Döngel a publicat fotografii de pe platourile de filmare alături de Halil Ibrahim Ceyhan. Cei doi au creat deja o relație de prietenie

“Mi-ar plăcea să mă căsătoresc și să-mi înființez o familie.”, a punctat aceasta. De asemenea, nu a uitat să o menționeze și pe Demet Özdemir în declarațiile sale, actriță cu care a avut ocazia de a juca în două seriale diferite.

“Demet este o femeie perfectă. Am jucat împreună în două proiecte. În ambele cazuri am primit suportul său. Nu există gelozie pe femei în ceea ce o privește, Demet nu are asta. Din contră, ajută.”, a spus vedeta. A punctat de asemenea că își dorește să joacă într-o dramă.

Melisa Döngel vorbește despre viața sa amoroasă

A avut de-a lungul timpului o viață personală tumultoasă. A vorbit despre perioada nefastă pe care a trăit-o în adolescență alături de tatăl său și a decis să fie deschisă cu publicul care o urmărește. Ulterior s-a dovedit că formează un cuplu cu artistul de rap turc pe nume Sefo.

Citește și: Melisa Döngel și-a dezvăluit secretul siluetei. Cum reușește să se mențină la o greutate constantă

Pentru o scurtă perioadă de timp a avut întâlniri amoroase cu antrenorul Sergen Yalcin și în prezent se spune că s-ar iubi cu un jucător celebru de fotbal. În lumina acestor evenimente, vedeta a ținut să spună adevărul despre viața sa amoroasă.

“Nu știu de unde au venit aceste știri, nici măcar nu îl cunosc. Nu îmi place să vorbesc mult prin scris. Motivul pentru care intru pe instagram este pentru a-mi posta pozele. Sunt mai mult genul de persoană căreia îi place să comunice față în față. Nu-mi place să scriu mult. De fapt, chiar ofer răspunsuri foarte scurte.”, a punctat vedeta, arată cnnturk.com. Pe lângă faptul că și-a expus viața amoroasă, a mărturisit că în prezent nu se află într-o relație amoroasă, însă își dorește o familie.

În articolul

Melisa Döngel vorbește într-un interviu recent despre colegele Hande Erçel și Demet Özdemir. Ce spune despre divele din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x