Mr Wrong este serialul care vorbește despre viața personală a lui Can Yaman din realitate. Află de ce

Publicat pe 27.06.2024 la 13:02 Actualizat pe 27.06.2024 la 13:27

Can Yaman a jucat în serialul Mr. Wrong, una dintre cele mai apreciate producții de pe micile ecrane. Se spune că povestea seriei aduce chiar viața actorului în prim-plan.

actor pe covorul roșu

Mr Wrong este serialul care vorbește despre viața personală a lui Can Yaman din realitate

Getty Images

Comadia romantică ce îi aduce în fața telespectatorilor pe Can Yaman și Özge Gürel a avut un succes răsunător și în țara noastră. Se pare că acolo este spusă povestea actorului din viața reală, așa cum rareori avem ocazia să îl vedem.

Mr Wrong este serialul care vorbește despre viața personală a lui Can Yaman din realitate

În ciuda faptului că Can Yaman a decis să se concentreze mai mult pe viața profesională și să lase în urmă ideea unei relații, putem spune că viața lui personală este la fel de apreciată. După ce urma să se însoare cu Diletta Leotta, dar ulterior s-au despărțit, nimic nu a mai fost la fel. Actorul a părăsit țara natală și a decis să-și continuie proiectele în Italia, țară care l-a adoptat de ceva vreme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A demonstrat că perseverența este cuvântul care îl descrie cel mai bine. Astfel, a realizat un serial faimos pretutindeni. Este vorba despre Viola come il mare, acolo unde a împărțit platourile de filmare cu Francesca Chillemi.

Până în prezent, se știe faptul că faimosul Can Yaman a avut o relație neoficială cu partenera Demet Ozdemir din Vis de iubire. Cea oficilă este alături de Diletta Leotta. De aceea, s-a găsit o paralelă foarte interesantă între ce a trăit Can Yaman pe platourile de filmare ale seriei Mr. Wrong și ceea ce se întâmplă în realitate.

Citește și: Primele imagini de la nunta Dilettei Leotta cu Loris Karius. Cum a arătat rochia de mireasă și ce rol a avut fetița lor

Atunci când Özgür și Ezgi se întâlnesc, se îndrăgostesc unul de celălalt, chiar dacă relațiile din trecut nu au fost cele mai potrivite. A avut premiera în 2021 și spunea povestea lui Ezgi care întotdeauna se îndrăgostește de persoanele nepotrivite până într-un punct în care apare Özgür în viața ei. Atunci când Ezgi realizează lucruri surprinzătoare despre iubitul ei, îl întâlnește pe Özgür cu care pare să aibă mai multe lucruri în comun.

Detalii despre Can Yaman și producția Sandokan

În prezent, actorul și-a dezactivat contul de instagram pentru a se putea concentra asupra singurului proiect pe care îl are în desfășurare. Este vorba despre Sandokan, acolo unde joacă alături de actori recunoscuți internațional. Născut pe 8 noiembrie 1989 în Istanbul, acesta a câștigat inimile a milioane de fani.

Citește și: Actorul Ali Gözüşirin calcă pe urmele lui Can Yaman. A devenit extrem de îndrăgit în Italia

Dacă astăzi este actor, în trecut a profesat ca și avocat, dar pasiunea și-a spus cuvântul în scurtă vreme. În 2014, atunci când a pășit pentru prima oară pe platourile de filmare, a devenit extrem de îndrăgit.

Serialul Vis de iubire – Erkenci Kus în limba de origine a fost un adevărat succes la momentul acela. A fost difuzat în mai bine de 40 de țări. Pe lângă serialele la care lucrează în permanență, actorul se bucură și de întâlniri cu fanii în toate colțurile lumii. S-a zvonit că ar forma un cuplu cu colega de platou din Viola come il mare, Francesca Chillemi. La scurt timp, acesta a ieșit să dezmintă speculațiile.

Astfel, știm că în prezent Can Yaman este total concentrat asupra vieții profesionale și va lăsa munca să vorbească de la sine în noul proiect Sandokan, o poveste care a mai fost spusă și în trecut.

În articolul

Mr Wrong este serialul care vorbește despre viața personală a lui Can Yaman din realitate. Află de ce

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 iulie 2024. Leii vor avea parte de succes. Află ce se înâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care a explodat, după ce tricolorii s-au calificat în optimi la Euro 2024. Cea mai mare comandă a costat 750 de lei
a1.ro
Vlad Gherman, în lacrimi pe platoul de filmare pentru serialul Lia - soția soțului meu. Actorul a primit aplauze de la colegii săi
HelloTaste.ro
Choux à la crème cu frișcă și zmeură, pline de savoare și culoare
Catine
Efectul menstruației asupra performanței sportive. Ce modificări se produc în organism
useit.ro
SpaceX va distruge Stația Spațială Internațională. Când a programat NASA momentul istoric
as.ro
Pasiunea secretă pe care a avut-o Ileana Stana Ionescu: „Aşa a fost să fie! Am urmat un alt drum”
MediCOOL
Remedii naturale pentru răcelile de vară. Metode de prevenție și tratament
Spynews
Cartofi franțuzești în varianta românească. Rețetă perfectă de cină rapidă și gustoasă
DeParinti
Cum te poate ajuta un consultant în lactație să alăptezi
MediCOOL
Proprietățile extractului de ceai verde. La ce se poate folosi
HelloTaste
Dulceață de căpșuni fără zahăr, gustoasă și mai sănătoasă
x