Natalia Oreiro a publicat o filmare rară cu fiul său. Micuțul a devenit cavaler în toată regula

Publicat pe 21.12.2022 la 21:04 Actualizat pe 21.12.2022 la 21:35

Natalia Oreiro, cunoscută actriță și cântăreață din Uruguay, a publicat recent o filmare rară cu fiul ei în timp ce alerga prin grădină. Micuțul a devenit cavaler în toată regula. Vezi mai jos imaginile care au emoționat fanii din toată lumea.

Natalia Oreiro

Getty

În filmare, Natalia îl încurajează pe fiul ei să continue să alerge și să se joace. Natalia a încărcat filmarea pe contul ei de social media, unde a primit numeroase mesaje de la fanii ei care au apreciat jocul fiului ei. Mulți au spus că filmarea le-a adus zâmbete și că le-a amintit de copilăria lor.

Este clar că Natalia și fiul ei au o relație apropiată și că se bucură împreună de momentele lor de joacă. Fanii i-au cerut actriței mai multe imagini și cu chipul micuțului, însă vedeta ține la confeidențialitatea celui mic.

Natalia Oreiro a publicat o filmare rară cu fiul său. Cât de mult a crescut băiatul actriței

Băiatul actriței poartă cu mândrie un tricou cu steagul Argentinei după ce echipa de fotbal a câștigat. El este un mare fan al echipei și a fost emoționat când a aflat că au câștigat Cupa Mondială.

Băiatul s-a bucurat să poarte tricoul său cu steagul Argentinei în semn de susținere pentru echipa sa preferată și a vrut să împartă bucuria câștigului cu ceilalți.

Fanii echipei de fotbal din Argentina sunt cunoscuți pentru pasiunea lor și devotamentul față de echipa lor, iar băiatul actriței este un exemplu perfect al acestui aspect. Chiar dacă nu este încă un jucător profesionist, el își arată suportul pentru echipă purtând tricoul.

Filmarea a fost făcută cu ocazia reușitei echipei Argentina. Argentina a câştigat Cupa Mondială, însă la Buenos Aires nu a ajuns trofeul original, ci o replică a acestuia, conform regulamentului FIFA. Imediat după ce Lionel Messi a ridicat trofeul pe stadionul Lusail din Doha şi s-a bucurat alături de coechipierii săi, acesta a fost predat unor agenţi de securitate, pentru a fi dus la sediul FIFA de la Zurich, notează News.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce înălțime și ce greutate are Natalia Oreiro, celebra actriță din "Înger Sălbatic". Ce sume are în cont la ora actuală celebritatea

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a acordat cetăţenia rusă cântăreţei şi actriţei uruguayene Natalia Oreiro

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a acordat în 2021 cetăţenia rusă cântăreţei şi actriţei uruguayene Natalia Oreiro, foarte populară în această ţară pentru rolurile sale în numeroase telenovele.

Natalia Oreiro, care vizitează periodic Rusia, a prezentat o cerere pentru primirea cetăţeniei în iunie 2016, potrivit Agerpres.

Artista de origine spaniolă născută în Uruguay şi-a exprimat în numeroase ocazii dragostea faţă de Rusia.

Citește și: Mesajul transmis de Facundo Arana pe rețelele de socializare. Fanii au rămas plăcut impresionați

Natalia Oreiro este o actriță și cântăreață uruguayană. Ea a devenit cunoscută în întreaga lume pentru rolurile sale în serialele de televiziune și filmele din America Latină.

Natalia s-a născut în 19 mai 1979 în Montevideo, Uruguay și a început cariera sa ca actriță la vârsta de 16 ani, când a jucat în serialul de televiziune "Muñeca brava". De atunci, ea a jucat în numeroase alte proiecte de televiziune și film, precum și în teatru.

Natalia este, de asemenea, o cântăreață de succes și a lansat patru albume de muzică. Ea a cântat atât în limba spaniolă, cât și în limba portugheză și a făcut turnee în America Latină și Europa.

În articolul

Natalia Oreiro a publicat o filmare rară cu fiul său. Micuțul a devenit cavaler în toată regula

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x