Natalia Oreiro, într-o rochie cu decupaj adânc la spate. Actrița în vârstă de 44 de ani nu se sfiește deloc

Publicat pe 31.12.2021 la 10:24 Actualizat pe 31.12.2021 la 11:25

Natalia Oreiro surprinde din nou cu o apariție dezinhibată la vârsta de 44 de ani. Artista și actrița cunoscută din telenovela “Înger Sălbatic” pare că este o femeie în floarea tinereții. Cum arată rochia cu decupaj adanc la spate, pe trupul celei desemnate “Cea mai sexy femeie în viață”

Natalia Oreiro

Getty

Celebra artistă face furori pe rețelele de socializare și a reușit din nou să atragă atenția presei asupra sa, care nu scapă nicio apariție spectaculoasă a actriței celebre. Natalia Oreiro reușește de fiecare dată să surprindă cu felul în care pozează, iar hainele pe care le îmbracă îi avantajează trupul fără cusur.

Actrița, denumită “Cea mai sexy femei în viață”, de revista Esquire, nu vrea să “dea jos” eticheta și continuă să demonstreze că își merită titlul fără doar și poate. Ultima sa postare nu a putut fi trecută cu vederea deloc de cei peste 1,2 milioane de urmăritori pe care îi are pe rețelele de socializare.

Natalia Oreiro, într-o rochie lungă, cu decupaj adânc la spate. Cum arată trupul său la 44 de ani

Ea a reușit de-a lungul timpului să se impună ca o artistă demnă de laudă, care a muncit foarte mult pentru cariera sa și care continuă să-și păstreze din energie pentru a face spectacol cu fiecare apariție.

Actrița arată impecabil și se mândrește cu trupul său armonios și lipsit de imperfecțiuni la vârsta de 44 de ani. Rochia îi vine perfect, iar decupajul îi evidențiază talia impecabilă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Natalia Oreiro și fiul-imagine rară. Cum au fost surprinși cei doi

Vedeta a devenit cunoscută după telenovela “Înger Sălbatic”, acolo unde a jucat alături de Facundo Arana. Ulterior, vedeta a scos tot mai multe melodii și albume care i-au adus notorietate.

În adolescență, Natalia Oreiro a jucat în peste 30 de reclame

Deși la începutul carierei sale a jucat în telenovele, Natalia Oreiro a fost distribuită în nenumărate filme importante. S-a implicat, de asemenea, în foarte multe proiecte de binefacere și a reușit să ajungă o figură importantă pentru UNICEF sau GreenPeace.

Citește și: Natalia Oreiro, surpriză pentru fani. Ce piesă din trecut reinterpretează artista

În anii adolescenței a jucat în peste 30 de reclame pentru brand-uri importante, astfel că figura ei le-a atras atenția și producătorilor de telenovele. La vârsta de 16 ani s-a mutat în Argentina și de atunci și-a dorit să devină un star internațional.



În articolul

Natalia Oreiro, într-o rochie cu decupaj adânc la spate. Actrița în vârstă de 44 de ani nu se sfiește deloc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x