Natalia Oreiro urmează să se implice într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

Publicat pe 26.06.2024 la 15:34 Actualizat pe 26.06.2024 la 16:08

Natalia Oreiro revine pe platourile de filmare pentru a interpreta un nou personaj principal. Despre ce este vorba și ce vom vedea în perioada următoare.

actriță pe platourile de filmare

Natalia Oreiro urmează să se implice într-un nou proiect profesional

Getty Images

Natalia Oreiro urmează să se implice în proiectul Punta Blanca, o producție Ezequiel Olzanski și Nicolas Aznarez. Seria limitată de șase episoade este scrisă de către scenaristul Joaquin Romero Vercellino.

Natalia Oreiro urmează să se implice într-un nou proiect profesional

Este vorba despre un thriller care aduce mult cu Crima din orient express, producție inspirată din cartea celebrei Agatha Christie cu același nume. O nouă lume se arată spre a fi descoperită. Natalia Oreiro este una dintre cele mai cunoscute vedete din Argentina la momentul actual. Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mini seria se va filma în Punta del Este și va cuprinde mai multe locații din cadrul orașului uruguaian. Punta Blanca va avea aceleași locații pentru filmare ca și producția Barrabravas și Iosi, the regretful spy. Natalia Oreiro rămâne una dintre cele mai apreciate actrițe din Argentina. A interpretat rolul principal în telenovela Înger Sălbatic acum 25 de ani și de atunci nimic nu a mai fost la fel în ceea ce o privește.

Citește și: Natalia Oreiro și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum trăiește vedeta la 47 de ani cu o afecțiune rară

Deși de cele mai multe ori o vedem pe platourile de filmare acolo unde se implică în cadrul proiectelor profesionale, iată că recent s-a fotografiat în Japonia, țară pe care a vizitat-o împreună cu familia. Natalia Oreiro a împărtășit mai multe imagini din călătoria sa, dar și activitățile pe care le-a practicat acolo.

Obișnuită să călătorească în toată lumea grație faptului că este artistă, Natalia Oreiro a punctat recent că a plecat în Japonia alături de familie. A fost un vis devenit realitate, asta pentru că a fost însoțită de fiul Atahualpa în vârstă de 12 ani. Dacă până în prezent aceasta a mărturisit că era impresionat de arhitectură, iată că acum a descoperit oameni diferiți față de ceea ce a lăsat în țara natală.

Natalia Oreiro și-a îndeplinit recent un vis atunci când a călătorit în Japonia

Vedeta a declarat recent că visul său a devenit realitate atunci când a ajuns în Japonia, țară pe care își dorea să o viziteze de ceva timp.

“Să călătoresc în Japonia era visul meu. Fascinația pe care acele grădini mi-au oferit-o era imensă. Să o cunosc în primăvară, cu sakurele sale, era marele meu vis. Dificil, asta pentru că au flori o săptămână pe an și depinzând de climă, totul diferă.”, a punctat vedeta într-o postare din mediul online.

Citește și: Facundo Arana a apărut pe covorul roșu alături de Gabriela Sari, actrița care a jucat în telenovela "Înger sălbatic". După o lungă absență, actorul s-a fotografiat alături de o altă femeie

Spune că Japonia a avut un impact imens asupra sa, asta pentru că oamenii pe care i-a descoperit au făcut-o să se gândească la ideea că există și altă filozofie de viață.

“Un capitol aparte. Într-un trenuleț cu care am călătorit mi-am uitat telefonul. Grație organizării și amabilității extreme, am reușit să îl recuperez. Era cineva special care vorbea japoneză, dar era englez. Îți mulțumesc Jane Lunzer pentru că ești un înger, pentru că m-ai ajutat. Empatia nu cunoaște frontiere.”, a continuat vedeta povestirea. A concluzionat că aceasta vacanță va rămâne pentru totdeauna în sufletul său, indiferent cât timp va trece.

În articolul

Natalia Oreiro urmează să se implice într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 iunie 2024. Taurii au nevoie de liniște. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă străină, aflată la Bucureşti de Sf. Petru şi Pavel, face o mărturisire neaşteptată. Ce are de gând să facă
a1.ro
Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc religios. Primele imagini de la eveniment. Ce rochie de mireasă poartă artista
HelloTaste.ro
5 rețete de broccoli pe care le va iubi toată familia
Catine
Cum se folosește corect crema de protecție solară. Ce trebuie să știi înainte să o aplici
useit.ro
Ce salarii au directorii celor mai mari companii tech. „Cei 7 Magnifici” dau sume anuale fantastice
as.ro
Derapaj incredibil al lui Gigi Becali la adresa Elenei Lasconi: „Cum să stăpânească 10 milioane de bărbaţi din România?”
MediCOOL
Cât de mult îți afectează sănătatea un mediu de lucru toxic. Cum te poate îmbolnăvi un job nepotrivit
Spynews
Cartofi franțuzești în varianta românească. Rețetă perfectă de cină rapidă și gustoasă
DeParinti
Reguli de siguranță la piscină
MediCOOL
Cum te pot ajuta suplimentele de colagen. Ce beneficii pot aduce pentru sănătate
HelloTaste
Top 10 cele mai sănătoase tipuri de pește și fructe de mare
x