Natalia Ramírez a suferit un accident teribil. Cum se simte în prezent actrița din Betty cea urâtă

Publicat pe 06.02.2024 la 10:30 Actualizat pe 06.02.2024 la 10:28

Natalia Ramírez a oferit detalii despre accidentul care a ținut-o în spital timp de trei luni. Despre ce este vorba și cum se simte în prezent vedeta din Betty cea urâtă.

Natalia Ramirez poartă părul lung, desprins

Natalia Ramírez a suferit un accident teribil

Profimedia Images

Natalia Ramírez a jucat rolul Marcel Valencia în prima parte a telenovelei Betty cea urâtă. De asemenea, se află ca parte a distribuției celui de-al doilea sezon al producției celebre și îndrăgite. Actrița a dezvăluit recent că a suferit un accident teribil și a fost nevoită să stea la terapie timp de trei luni.

Natalia Ramírez a suferit un accident teribil

Actrița de origine columbiană care a jucat rolul antagonistei în telenovela Betty cea urâtă și-a surprins fanii atunci când a dezvăluit că a suferit un accident teribil care a ținut-o la terapie timp de trei luni. Pe contul oficial de Instagram, Natalia Ramirez a mărturisit cum a trecut peste acest moment dificil din viața sa care a lăsat-o departe de platourile de filmare pentru o bună perioadă de timp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Fericită că mi-am reluat activitatea în sala de sport. Știți că am căzut de pe bicicletă, mi-a dat o incapacitate de a mă mișca timp de trei luni. Mulțumită lui Dumnezeu am urmat terapie medicală. Acum genunchiul meu se poate mișca singur.”, a spus vedeta. În urma accidentului, actrița a pierdut masă musculară pe care acum este determinată să o recâștige. În prezent, aceasta și-a recăpătat încrederea în sine și urmează să revină la forma fizică dinainte de accident.

Citește și: Natalia Ramirez și Lorna Cepeda sărbătoresc 27 de ani de prietenie. Cum arată în prezent actrițele din Betty cea urâtă

În plus, vedeta din Betty cea urâtă a mulțumit publicului care a sprijinit-o în cele mai triste momente. Născută pe 3 august 1966 în Columbia, a fost interesată de mică de industria muzicală. La vârsta de 13 ani a avut șansa de a participa în cadrul unui concurs televizat, acolo unde a și câștigat. În 1987 a participat în cadrul unui casting pentru un rol în telenovela Quieta Margarita și a reușit să joacă în producția celebră. Cu toate acestea, cel mai important rol al său rămâne cel din Betty cea urâtă, acolo unde a jucat rolul Marcela Valencia.

Ana María Orozco vorbește despre presupusule exigențe pentru a juca în Betty cea urâtă 2

Actrița și-a rugat fanii să nu dea crezare informațiilor false din mediul online. Una dintre veștile care i-a emoționat cel mai mult pe fani a fost ideea că telenovela Betty cea urâtă revine cu cea de-a doua parte. Difuzată pentru prima oară în 1999 și 2001 le-a adus succes actorilor care au făcut parte din distribuție. Astăzi, la 24 de ani de la premieră, Ana Maria Orozco și Jorge Enrique Abello sunt pregătiți să intre încă o dată în pielea personajelor.

Citește și: Natalia Ramírez dezvăluie dacă se întoarce în Betty cea urâtă 2 ca Marcela Valencia. Ce a declarat vedeta

S-a vehiculat faptul că Ana Maria Orozco ar fi cerut un maseor profesional și un fier de călcat pentru ca hainele ei să fie întotdeauna perfecte. Ulterior, vedeta a notat că toate veștile sunt false și a publicat un mesaj pe pagina personală de Twitter.

“Circulă această idee falsă. Nu credeți atât de ușor aceste tipuri de vești. Este absurd!”, a scris vedeta. Fanii nu au rămas nici ei fără răspuns, fiind alături de vedetă. Presupusule exigențe au făcut-o chiar și pe vedetă să râdă în fața postărilor din mediul online. Nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru.

În articolul

Natalia Ramírez a suferit un accident teribil. Cum se simte în prezent actrița din Betty cea urâtă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x