Neslihan Atagül a aflat sexul bebelușului. Actrița a publicat noi fotografii cu burtica de gravidă

Publicat pe 29.08.2024 la 16:43 Actualizat pe 29.08.2024 la 17:15

După ce le-a dezvăluit tuturor că urmează să aștepte un copil, s-a aflat și sexul bebelușului. Neslihan Atagül se bucură de vacanță alături de viitorul tătic.

actriță zâmbește

Neslihan Atagül a aflat sexul bebelușului

Profimedia Images

Nu a dezvăluit că așteaptă un copil decât după o perioadă. Neslihan Atagül continuă să fie una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Așteaptă clipa în care își va strânge bebelușul în brațe și nu mai este mult până acolo.

Neslihan Atagül a aflat sexul bebelușului

L-a cunoscut pe Kadir Doğulu pe platourile de filmare ale seriei "Fatih Harbiye" și prietenia lor s-a transformat în dragoste. Veștile bune au continuat să apară în legătură cu fericitul cuplu, asta pentru că Neslihan Atagül le-a dezvăluit fanilor că urmează să devină mămică pentru prima oară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta are peste 14 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. În cele mai recente dintre acestea o putem vedea pe vedetă cu zâmbetul pe buze și bucuroasă că trăiește clipe fericite alături de familie. A lăsat de asemenea și un mesaj extrem de emoționant în care își arată emoțiile.

“Sunt fericită. Foarte fericită! Soțul meu, familia mea, copilul pe care îl așteptăm cu entuziasm și nerăbdare sunt foarte fericiți. Vă mulțumesc pentru mesaje, rugăciuni și suport și sunt bucuroasă că vă am și pe voi.”, a scris vedeta pe pagina personală de socializare. Înainte de a declara că este însărcinată, le-a transmis tuturor că evenimentul a fost ținut privat de ochii celor curioși.

Citește și: Neslihan Atagül este însărcinată cu primul copil. Vedeta a făcut anunțul în mediul online

“Am vrut să ținem această fericire pentru noi mai multă vreme. Sincer, e momentul nostru...pe scurt. Suntem fericiți, suntem mulțumiți, suntem bine.”, așa a anunțat actrița din Turcia că urmează să devină mămică pentru prima oară.

Recent, în presa din țara natală s-a aflat că Neslihan Atagül va avea o fetiță. Fanii au continuat să lase comentarii de felicitare pe rețelele sociale și să fie alături de ea. Născută pe 20 august 1992, aceasta a jucat în producții precum Bittersoet în 2015, dar și Fiica ambasadorului în 2019.

Detalii despre actrița Neslihan Atagül

La începutul anului 2024, vedeta vorbea despre planurile sale. Spunea că își dorește să învețe limba spaniolă, dar și să facă surf. De asemenea, timpul petrecut cu oamenii dragi este întotdeauna foarte valoros pentru ea.

“Am decis să devin actriță la vârsta de 8 ani. La 13 am luat inițiativa de a suna în cadrul unei agenții. I-am zis mamei că vreau să devin actriță și i-am spus să sune la acea agenție. M-a întrebat dacă sunt sigură și de acolo a început călătoria mea. Sunt recunoscătoare că am urmat acest drum.”, a povestit vedeta.

Citește și: De la seriale turcești la emisiuni în Italia. Neslihan Atagül este o actriță versatilă care își depășește zona de confort

Spune că este fascinată de legătura care se creează între oameni prin intermediul meseriei de actor. De asemenea, are aceleași sentimente pentru oamenii care o îndrăgesc. Este pasionată de călătorii și îi place să întâlnească oameni și culturi noi.

Se simte foarte mândră atunci când este prezentată ca fiind din Turcia. Astfel, vedeta își reprezintă țara și o face cu mândrie. Spune că a primit foarte multe sfaturi de la părinții săi, însă unul singur i-a rămas în minte.

“Am primit foarte multe sfaturi, dar iată unul pe care l-am reținut. Mereu amintește-ți că esența mării este apa.”, a transmis aceasta.

În articolul

Neslihan Atagül a aflat sexul bebelușului. Actrița a publicat noi fotografii cu burtica de gravidă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 septembrie 2024. Peștii au un program aglomerat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
În satul Corod din Galaţi, o bătrână luată de viitură a fost găsită moartă la poarta casei. Biata femeie n-a mai apucat să fugă
a1.ro
EXCLUSIV | Ce a răspuns Loredana când a fost întrebată dacă a ținut legătura cu Cornel, după Insula Iubirii: “Mi-a trimis cerere și..."
HelloTaste.ro
Ciorbă de păstrăv cu legume, perfectă pentru un prânz savuros
Catine
Prințul George are un hobby de care mulți adulți se tem. La numai 11 ani si-a depășit tatăl cu abilitățile pe care le are
useit.ro
De ce a vibrat Pământul timp de 9 zile. Sursa surprinzătoare a fost descoperită în Groenlanda
as.ro
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice consumă
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă iei vitamina B12 zilnic. Ce efecte adverse poate avea
Spynews
Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubită, ispita Mădălina! A postat conversația pe Internet: ”Tot adevărul...”
DeParinti
Totul despre sarcina falsă. Cum poate fi interpretată și ce spun specialiștii
MediCOOL
Cum îți poți proteja organismul toamna. Ce poți face pentru a-ți sprijini sănătatea în acest anotimp
HelloTaste
Tartă cu pere și ciocolată, o combinație de nerefuzat
x