Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” s-a fotografiat alături de partener în vacanță. Cum arată bărbatul care îi este mereu alături

Publicat pe 26.09.2022 la 14:52 Actualizat pe 26.09.2022 la 15:27

Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” s-a fotografiat alături de partener în vacanță. Cum arată bărbatul care îi este mereu alături.

Nurgül Yeşilçay poartă o rochie vișinie și are părul desprins

Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor”

Happy Channel

Nurgül Yeşilçay a participat recent în cadrul unui festival renumit de film din Uzbekistan. Alături de Can Yaman s-a aflat printre invitații speciali și a ținut să precizeze că a petrecut clipe minunate alături de oameni frumoși. Într-un dintre fotografiile postate în mediul online, s-a afișat alături de cel care îi este alături zi de zi.

Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” s-a fotografiat alături de partener în vacanță

Se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actua și a reușit de-a lungul timpului să-și demonstreze talentul atât pe micile ecrane cât și pe scenele teatrelor. Cu toate acestea, Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” a specificat faptul că nu va mai exista niciun proiect de teatru în acest sezon. De altfel, vedeta le-a luat apărarea colegilor mai tineri și a subliniat că aceștia ar trebui încurajați să-și urmeze visurile.

Urmărește "Furtună pe Bosfor", de luni până vineri de la 22:00, doar la Happy Channel

“Tinerii nu ar trebui să fie atacați așa des. Fac și ei ce pot deja.”, a transmis vedeta, potrivit Seriesturkish.com. Cât despre vizita din Uzbekistan, actrița din “Furtună pe Bosfor” a mărturisit că totul a decurs conform planului. Aceasta a purtat două vestimentații ce au reușit să atragă atenția fără doar și poate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am vrut să vin aici pentru că a fost o cerere foarte mare. Dar nu am avut cum până acum pentru că am lucrat. Acum sunt pe picior de plecare, dar a fost frumos. A fost interesant să mă integrez cu oamenii din Uzbek.”, au fost cuvintele spuse de Nurgül Yeşilçay. Cu toate că lucrurile s-au petrecut fără niciun incident solid, vedeta susține că mai este nevoie de multă organizare din partea celor din conducerea unor astfel de evenimente. Născută pe 26 martie 1976, protagonista din “Furtună pe Bosfor” nu se sfiește să-și arate trupul în toată splendoarea sa.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a urcat pe scenă pentru prima oară în calitate de interpret. Protagonistul din “Moștenirea” a cântat piese compuse chiar de el

Aceasta s-a fotografiat alături de partenerul său într-o vacanță și aprecierile împreună cu multele comentarii din partea internauților nu au întârziat să apară. În prezent, Nurgül Yeşilçay poate fi urmărită în cel mai recent film pentru care a lucrat alături de colegii Cengiz Bozkurt și Onur Buldu.

Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” a gătit cu mâinile goale într-o scenă din cel mai nou proiect profesional

Este o actriță recunoscută atât în țara sa natală, cât și pretutindeni. Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” a demonstrat întotdeauna că prezența sa pe micile ecrane înseamnă mai mult decât o figură frumoasă pe sticlă. De altfel, cel mai recent eveniment demonstrează acest lucru cu prisosință.

Se pare că împreună cu alte actrițe a gătit în cadrul unei scene din cel mai nou proiect profesional în care este implicată.

Citește și: Can Yaman apare alături de o actriță din Italia într-o nouă campanie pe internet. Actorul își continuă proiectele profesionale departe de țara sa natală

“Suntem împreună și avem o muncă bine definită. Am venit să ne distrăm și să muncim ghidate de instructorul din Korea. Aceasta este o muncă ce a durat mult timp.”, a spus vedeta, potrivit Cnnturk.com. Aceasta a mărturisit că scena filmată a reușit să o amuze teribil și totul s-a întâmplat foarte natural. Cel mai recent proiect profesional al său este așteptat de fanii din Turcia, însă toată lumea este de părere că vedeta va străluci încă o dată.

În articolul

Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” s-a fotografiat alături de partener în vacanță. Cum arată bărbatul care îi este mereu alături

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x