Can Yaman apare alături de o actriță din Italia într-o nouă campanie pe internet. Actorul își continuă proiectele profesionale departe de țara sa natală

Publicat pe 11.07.2023 la 20:00 Actualizat pe 11.07.2023 la 08:34

Can Yaman își continuă planurile profesionale în Italia. De data aceasta apare alături de o altă actriță cunoscută într-o nouă campanie pe internet.

Can Yaman poartă o cămașă albă și are părul lung, ondulat

Can Yaman în timpul unui photocall pentru serialul "Viola come il Mare", 16 sept. 2022

Profimedia Images

Can Yaman nu se dezice nicio secundă de la planurile profesionale pe care le-a început acum multă vreme. Indiferent că vorbim despre reclame sau seriale în care joacă, acesta este la fel de prezent în viața fanilor ca la început.

Can Yaman apare alături de o actriță din Italia într-o nouă campanie pe internet

De prima oară când a pășit pe platourile de filmare ale serialului “Vis de iubire”, Can Yaman a trecut prin nenumărate schimbări. De la proiectele de care s-a ocupat în țara sa natală, până la sosirea în Italia pentru a-și demonstra talentul, acesta nu s-a oprit nicio secundă. De data aceasta, vedeta apare într-o nouă campanie pe internet alături de o altă actriță cunoscută. Dacă fostul partener al frumoasei Diletta Leotta este îmbrăcată într-o cămașă albă cu papion și are părul prins în coadă, Claudia Gerini poartă o rochie de culoare galbenă ce îi dezvăluie bustul generos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu peste 10 milioane de fani pe contul personal de Instagram, Can Yaman a primit mai mult de 4 mii de comentarii în cadrul noii sale postări. După succesul pe care l-a avut alături de îndrăgita Demet Özdemir în “Vis de iubire”, acesta s-a lăsat urmărit într-o altă producție de succes lângă Özge Gürel în “ Bay Yanlış”.

Citește și: Berat Rüzgâr Özkan a postat prima fotografie de pe platourile de filmare “Moștenirea”, sezonul 3. Cum arată în prezent micuțul actor

Născut în Istanbul în 1989, Can Yaman a dezvăluit în repetate interviu că a fost crescut de mama și bunica lui, iar de-a lungul timpului a reușit să crească fiind foarte respectuos față de reprezentantele sexului opus. După ce relația sa cu Diletta Leotta a luat sfârșit, acesta s-a concentrat exclusiv pe planurile profesionale. Unul dintre acestea, “Sandokan” a fost amânat în ciuda pregătirii actorului. Proiectele nu au întârziat să apară, așa că acum poate fi văzut alături de Francesca Chillemi în “Viola come il mare”, dar și într-o nouă campanie alături de o altă actriță din Italia. Un alt serial mult așteptat de fani este “El turco”.

Toată lumea vorbește despre succesul lui Can Yaman în Italia

Deși are un succes răsunător pe micile ecrane, Can Yaman a dezvăluit că relația sa cu frumusețea s-a schimbat mult de-a lungul anilor. Acesta subliniază faptul că tot ceea ce a întreprins până în prezent putea fi mult mai extins dacă nu ar fi avut aceste trăsături fizice.

“Alții îmi reamintesc că sunt frumos, dacă ar fi după mine aș uita complet. Dacă nu aș fi fost frumos, aș fi avut mai mult succes. Ar trebui să depășim aceste prejudecăți. Sunt mulți alții mai frumoși decât mine, dar dacă această frumusețe nu este însoțită de tenacitate, disciplină și determinare, nu va avea prea mult succes. Nu e suficientă frumusețea, trebuie să ai și talent.”, a dezvăluit Can Yaman, potrivit Turkishworld.org.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a urcat pe scenă pentru prima oară în calitate de interpret. Protagonistul din “Moștenirea” a cântat piese compuse chiar de el

De altfel, actorul din “Vis de iubire” este de părere că frumusețea poate fi considerată doar un avantaj pentru promovarea succesului. Fără studiu, potrivit lui Can Yaman, nimic nu poate fi obținut în viață. Acesta spune că a fost întotdeauna un “tocilar” pe băncile școlii. A studiat în cadrul unui liceu cu profil de științe.

În articolul

Can Yaman apare alături de o actriță din Italia într-o nouă campanie pe internet. Actorul își continuă proiectele profesionale departe de țara sa natală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x