O scenă din ”O grămadă de caramele” i-a făcut pe fani să se întrebe dacă Vlad mai vorbește cu Rapha

Publicat pe 14.11.2017 la 11:26 Actualizat pe 17.04.2018 la 17:23

O scena de amor, trei prieteni si un scenariu de film.

Criss, Vlad și Rapha sunt prieteni de nedespărțit, asemeni celor trei muschetari. Însă, o scenă din serialul ”O grămadă de caramele” i-a făcut pe fani să se întrebe dacă Vlad mai vorbește cu Rapha. Motivul? Rapha o sărută și îmbrățișează pe iubita lui Vlad.

Fanii serialului difuzat de postul Happy Channel sigur își amintesc secvența în care Miruna (interpretată de Cristina Ciobănașu) vine în apartamentul lui Radu (interpretat de Rapha) și e pusă pe... fapte mari. Se dezbracă în fața lui și e pregătită să meargă mai departe. Radu nu stă pe gânduri și începe să o sărute pe Miruna, rămasă în sutien. La o așa scenă, fanii i-au luat la întrebări pe Rapha și pe Vlad.

O întrebare pe care am primit-o frecvent și la care a fost neplăcut să răspund, de fapt, nici nu am răspuns: am fost întrebat dacă mai sunt prieten cu tine (n.r. cu Rapha) după ce ți-ai permis să pui mâna pe Criss, pe Miruna, de fapt”, a mărturisit Vlad în fața camerei, la emisiunea Happy Night.

Rapha nu a stat pe gânduri, și a contraatacat întrebarea lui Vlad: ”Dar de ce nu se întreabă (n.r. telespectatorii) de ce mai sunt eu prieten cu tine după ce m-ai bătut, având în vedere că eu nu m-am dat la ea, ci ea la mine”.

Dincolo de ping-pingul acesta amuzant de replici, Vlad și Rapha și-au dat mâna în fața camerelor și au declarat la unison că sunt prieteni, că scena respectivă este doar actorie, parte din scenariul serialului ”O grămadă de caramele”, iar ce se întâmplă în film, e doar actorie. Criss și Vlad se iubesc în continuare, iar Rapha este, de asemenea, același bun prieten al lor.

”O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore. În aceeași transmisiune live pe Facebook, Ioana Ginghină a anunțat și când se va filma sezonul al treilea al producției. Așa că, fii cu ochii pe Happy!

Din distribuție fac parte: Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micki Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), Victor Țăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu’), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

În articolul

O scenă din ”O grămadă de caramele” i-a făcut pe fani să se întrebe dacă Vlad mai vorbește cu Rapha

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x