Oana Moșneagu, apariție surprinzătoare într-o rochie din piele, roșie. Actrița din serialul “Adela” pregătește un nou proiect

Publicat pe 21.02.2022 la 10:58 Actualizat pe 21.02.2022 la 12:09

Oana Moșneagu, antagonista serialului “Adela”, a surprins pe rețelele de socializare într-o ținută care îi pune în evidență trupul fără cusur, însă în spatele apariției demne de laudă se află pregătiri intense pentru un nou proiect care a bucurat admiratorii.

Actrița reușește să capteze atenția fanilor de fiecare dată când postează câte ceva pe pagina sa oficială de Instagram. Oana Moșneagu a devenit foarte cunoscută în România odată cu succesul serialului românesc “Adela”, produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, ea însă a cochetat și înainte cu actoria, dar a avut parte de o explozie de imagine făcând echipă excelentă cu actorii și producătorii din prezent.

Oana Moșneagu a pregătit un proiect special pentru Happy Channel

Puțini știu că Oana Moșneagu a făcut carieră și ca model înainte de a descoperi lumea spumoasă și fascinantă de filmului. Ea a povestit în urmă cu ceva timp la CulTour, de la Happy Channel, că a avut parte de multe călătorii în țări exotice prin prisma meseriei de model.

Acesta poza pentru revista cunoscute și era parte din prezentări importante. Iată că drumul său s-a construit în jurul aparițiilor în fața obiectivelor și la scurt timp a devenit actriță.

Experiența ca model a ajutat-o enorm și încă o ajută în prezent. De curând, actrița a postat mai multe fotografii pe social media din cadrul unei ședințe foto profesionale, pentru care a îmbrăcat o rochie roșie mulată, din piele. Însă apariția sa demnă de laudă e menită să anunțe un proiect special în colaborare cu Happy Channel.

Citește și: Oana Mosneagu și Vlad Gherman au răspuns curiozităților fanilor. Cum au ajuns să formeze un cuplu

Actrița a fost la filmări în weekend, mai exact sâmbătă și a ținut să-și anunțe fanii: “Deși e sâmbătă, azi s-a lăsat cu filmare, o să vedeți curând ce a ieșit”. Admiratorilor le-a atras atenția faptul că actrița se alătură producțiilor marca Happy Channel și sunt nerăbdători să vadă ce producție va scoate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Oana Moșneagu, în costum de baie. Actrița din “Adela” s-a lăsat fotgrafiată într-o ipostază rară

E știe deja că serialul Adela se bucură de un succes colosal în România, producția fiind lider de audiență în fiecare joi. #dacăejoieAdela! Telespectatorii au urmărit joia trecută în număr mare continuarea poveştii Adela – Ce-i al tău e şi al meu. Cele mai noi episoade ale serialului s-au impus ca lider de audienţă la nivelul publicului comercial cu vârste între 18 şi 54 de ani, potrivit Antena 1.

Aproape 1.4 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 21:35, evoluţia personajelor în cel mai nou sezon al serialului de la Antena 1.

Ce se va întâmpla pe mai departe cu îndrăgitele personaje, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Adela, joi viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și: Vlad Gherman, actorul din Adela, a împlinit 29 de ani, iar colegii de platou i-au făcut o surpiză de proporții

În articolul

Oana Moșneagu, apariție surprinzătoare într-o rochie din piele, roșie. Actrița din serialul “Adela” pregătește un nou proiect

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x