Oana Moșneagu i-a pregătit mamei sale o surpriză de proporții. Despre ce este vorba și cum au apărut cele două în mediul online

Publicat pe 04.07.2022 la 16:09 Actualizat pe 04.07.2022 la 16:40

Oana Moșneagu i-a pregătit mamei sale o surpriză de proporții. Despre ce este vorba și cum au apărut cele două în mediul online. Actrița din "Adela" a fost apreciată de fani pentru gestul său.

Dacă toată lumea cunoaște până acum detalii despre Oana Moșneagu și Vlad Gherman ca și cuplu, iată că despre părinții lor se știu încă prea puține. Un exemplu elocvent este mama actriței, cea care i-a dat viață uneia dintre cele mai îndrăgite vedete din România la momentul actual. Aceasta a primit o surpriză din partea fiicei sale, chiar de ziua sa de naștere.

Oana Moșneagu i-a pregătit mamei sale o surpriză de proporții

Oana Moșneagu a ținut să-i pregătească mamei sale o surpriză de proporții chiar de ziua sa de naștere. Aceasta i-a pregătit un zbor cu avionul și alături de cele două a stat și Vlad Gherman. Fotografiile au ajuns imediat virale în mediul online. Se pare că relația dintre cei doi îndrăgostiți și părinții lor merge pe o pantă ascendentă, asta pentru că împreună își petrec cele mai multe dintre momentele importante.

Chiar dacă Oana Moșneagu și Vlad Gherman au călătorit alături de mama actriței la mare, weekendul acesta a fost unul aproape identic. Cu toate acestea, diferența a fost că de data aceasta s-a aflat la înălțime la propriu, asta pentru că a zburat cu avionul. Fiecare moment a fost păstrat și în mediul online, acolo unde îndrăgostiții obișnuiesc să posteze pentru fanii lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surpriza pregătită pentru mama Oanei Moșneagu a fost realizată în cel mai mic detaliu, iar fotografiile stau acum mărturie a clipelor de poveste pe care aceștia le-au petrecut împreună. Deși la început s-a simțit temătoare, mama actriței a avut șansa de a face un tur al României cu o aeronavă privată. Actrița din “Adela” a mărturisit că nu a văzut-o niciodată pe cea care i-a dat viață atât de emoționată. Fanii au avut șansa de a vedea fiecare ipostază a acesteia, asta pentru că Oana Moșneagu a lăsat mărturie fiecare moment.

Citește și: Victoria Ruffo a postat o fotografie din copilărie. Cum arăta vedeta pe vremea când nu cunoștea celebritatea

Un aspect pe care l-au observat totuși fanii a fost asemănarea izbitoare dintre Oana Moșneagu și mama sa, cei mai mulți dintre internauți exprimându-și surprinderea în comentariile lăsate în mediul online.

Oana Moșneagu și mama sa, o relație specială

După surpriza pregătită de Oana Moșneagu pentru mama sa, fanii nu s-au putut abține și au lăsat comentarii de apreciere în mediul online.

“Nu cred că e nevoie de prea multe cuvinte ca să descriu ce reiese oricum din fotografiile astea. Bucurie. Multă bucurie. Să îmi trăiască! Toți! Fericiți și sănătoși! Și ea să îmi rămână plină de sfânt, magie și joc până la adânci bătrâneți! La mulți ani, mama!”, a fost mesajul lăsat de Oana Moșneagu pentru mama sa.

Citește și: Vlad Gherman și-a anunțat retragerea: "Am decis să iau o pauză". Actorul renunță la activitatea de pe canalul de Youtube. Care este motivul

Printre colegii actori care au simțit să îi transmită cuvinte de apreciere s-a numărat și Ioana Ginghină. Nu a lipsit nici Vlad Gherman, asta pentru că ultima din seria de fotografii postate de Oana Moșneagu surprinde cele două familii reunite. Cei doi îndrăgostiți își continuă relația de iubire pe care au început-o acum câteva luni bune și demonstrează astfel că niciun fel de “atac” verbal la adresa lor nu poate fi luat în considerare atâta timp cât există înțelegere și iubire, așa cum arată cel mai des.

În articolul

Oana Moșneagu i-a pregătit mamei sale o surpriză de proporții. Despre ce este vorba și cum au apărut cele două în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x