Vlad Gherman și-a anunțat retragerea: "Am decis să iau o pauză". Actorul renunță la activitatea de pe canalul de Youtube. Care este motivul

Publicat pe 04.07.2022 la 15:19 Actualizat pe 04.07.2022 la 15:32

Vlad Gherman a făcut un anunț trist sâmbăta acesta. Actorul a anunțat că se retrage de pe canalul de Youtube, acolo unde posta în fiecare săptămână câte un videoclip care ilustra viața sa dincolo de ceea ce fanii pot vedea. Care este motivul.

Vlad Gherman

Instagram+ Youtube/Vlad Gherman

Așa cum și-au obișnuit fanii, în fiecare sâmbătă Vlad Gherman postează câte un videoclip prin care reprezintă admiratorilor o parte din ceea ce nu pot vedea pe micile ecrane și nici în mediul online. Vlogurile postate în fiecare sâmbătă de către actor bucurau inimile a mii de persoane, care urmăreau cu sufletul la gură și care se distrau odată cu actorul.

Vlad Gherman se retrage o perioadă de pe Youtube. Care este motivul

Cât a fost.... a fost frumos! Așa am putea spune, căci Vlad Gherman a anunțat că se retrage de pe YouTube și își oprește activitatea, invocând mai apoi motivele pentru care a luat această decizie.

Titlul videoclipului atras atenția imediat: "Am decis să iau o pauză". Așa a început Vlad Gherman vlogul și imediat după click, admiratorii l-au putut vedea cu șervețelul la ochi, plângând, însă nu a fost decât o mică farsă pentru ei și asta pentru că așa se manifestă alergia lui la pisică.

Încercând să detensioneze situația inițial, Vlad Gherman a prezentat mai apoi motivele pentru care va lua o pauză destul de lungă de pe canalul de YouTube, care la consacrat ca fiind un actor extrem de haios și care are o viață foarte interesantă care merită ilustrată prin intermediul videoclipurilor cât se poate de distractive.

„Da, fraților, este cea mai tristă veste pe care trebuie să v-o dau. Plâng pentru că… am alergie, am nasul înfundat, pentru că am o rinită alergică și sunt alergic la Moț (n. red. motanul lui).

E foarte greu să ai o pisică pe care o iubești de mori, dar să strănuți lângă ea non-stop.”, și-a început Vlad Gherman dialogul cu fanii.

Citește și: Dezvăluirile Oanei Moșneagu despre sezonul 4 Adela: “Ieri am primit scenariul ultimelor episoade”. Ce declarații a făcut si ce îi așteaptă pe fani

„Fraților, nu este un clickbait ceea ce v-am spus mai devreme, ci este adevărul. Ideea e că, pur și simplu, e adevărat, mă las de Youtube. Dar asta pentru că Oana și cu mine așteptăm un… un conținut mai bun pentru canalul ăsta. Nu mai avem idei.

Lăsând gluma, ideea e că am prea multe haine de întins. Prea multe haine de spălat, prea multe așternuturi de aranjat, prea multe pisici de mângâiat. Lăsând gluma la o parte, nu înseamnă că vreau să renunț și să mă las de Youtube definitiv.

Înseamnă că în ultima perioadă am făcut tot felul de lucruri pe care nu am putut să le împărtășesc cu voi. Din fericire, sunt lucruri pe care le veți afla în curând, dar sunt lucruri despre care nu pot vorbi acum. Îmi ocupă foarte mult timp aceste lucruri și îmi rămâne puțin timp pentru mine”, a spus Vlad Gherman în ultimul vlog.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Reacția Cristinei Ciobănașu când Vlad a răspuns sincer dacă îl mai afectează sau nu despărțirea de ea

În articolul

Vlad Gherman și-a anunțat retragerea: "Am decis să iau o pauză". Actorul renunță la activitatea de pe canalul de Youtube. Care este motivul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x