Oana Moșneagu, mesaj pentru Vlad Gherman după întoarcerea acasă. Fanii au rămas surprinși

Publicat pe 19.01.2022 la 11:42 Actualizat pe 19.01.2022 la 12:19

Oana Moșneagu a revenit din vacanța pe care a petrecut-o în țările calde alături de Vlad Gherman și alți câțiva prieteni și i-a lăsat acestuia un mesaj pe rețelele sociale. Fanii au rămas surprinși.

Oana Moșneagu poartă o rochie verde și are o coroniță pe cap

Oana Moșneagu, mesaj pentru Vlad Gherman după întoarcerea acasă

Instagram/Oana Mosneagu

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au petrecut vacanța alături de alți câțiva prieteni în Zanzibar, acolo unde s-au bucurat de razele calde ale soarelui, de apă și de oameni frumoși. Deși au revenit acasă pentru sezonul 3 “Adela”, actorii sunt în continuare cu mintea în țările calde.

Cel puțin, așa reiese din cea mai nouă postare făcută de Oana Moșneagu în online. Vedeta nu a putut uita clipele petrecute în țările calde alături de prietenii ei și a ținut să lase câteva cuvinte emoționante în dreptul mai multor fotografii postate.

Oana Moșneagu, mesaj pentru Vlad Gherman după întoarcerea acasă

Oana Moșneagu s-a reîntors din vacanța pentru în Zanzibar alături de Vlad Gherman și alți câțiva prieteni, însă sufletul ei a rămas tot acolo, în locul în care soarele nu se plictisește niciodată să lumineze pământul. Vedeta a lăsat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram, alături de alte câteva fotografii edificatoare.

“Știu că @vladgherman_oficial @axpetrea @sorinaamaria și @georgetulbure susțin că ne-am întors împreună din Zanzibar, că au postat imagini cu “noi” de pe drum. Vă spun că au fost, printr-un termen aproape învechit, trucate. Fake images. Eu sunt acum într-un “Spice Tour” și tocmai mi-am pus un “star fruit” sau “carambola” în frunte, ca o indiancă încăpățânată care nu vrea să se întoarcă cu totul acasă. Hakuna matata în continuare și vouă! P.S.: până mă întorc și eu, adică mai vedem noi când, o să vă tot arăt pe unde umblu. Vă pup! #iwishitwastrue #glumiț #donthateme”, a scris Oana Moșneagu în online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre cei care i-au apreciat atât mesajul cât și fotografiile s-au numărat și colegii din “Adela”, inclusiv Vlad Gherman, prietenul cu care Oana Moșneagu și-a petrecut vacanța.

“Și eu sunt tot în denial phase”, “Ești superbă”, “Cea mai frumoasă”, “O stea adevărată”, „Cât de frumoasă poți fi”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de internauți. Oana Moșneagu a primit peste 7 mii de aprecieri și zeci de comentarii, toate din partea celor care o îndrăgesc.

Oana Moșneagu, pregătită pentru cel de-al 3-lea sezon “Adela”

Finalul sezonului 2 al serialului “Adela” a lăsat pe toată lumea în suspans, asta pentru că nimeni nu știe până acum cine a fost împușcată de senatorul Iftimie, Andreea sau Adela? Oana Moșneagu este pregătită să revină pe platourile de filmare, însă ultimele fotografii din călătoria în Zanzibar au lăsat-o pe aceasta cu gândul departe.

Oana Moșneagu revine alături de colegii din “Adela” în cel de-al treilea sezon al serialului, tot într-o joi, pe 27 ianuarie 2022. De data aceasta, tensiunile sunt la cote maxime, iar așteptarea parcă nu mai poate fi amânată nicio secundă. Dacă sezonul 2 al serialului a pus în față tema “Adevăr și Eliberare”, iată că cel de-al 3-lea sezon revine cu ideea din primul, “Ce-i al tău e și al meu”.

Pentru sezonul 3 “Adela” filmările sunt în toi în diferite locații din București, iar fanii pot vedea fiecare amănunt pe paginile de socializare ale actorilor implicați. Mara Oprea, Oana Moșneagu, Alecsandru Dunaev, Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și mulți alții își așteaptă personajele într-o nouă ipostază.

În articolul

Oana Moșneagu, mesaj pentru Vlad Gherman după întoarcerea acasă. Fanii au rămas surprinși

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x