Oana Moșneagu, noi declarații despre cererea în căsătorie și detalii din viața sa. Cum vede următoarea etapă

Publicat pe 06.10.2023 la 11:07 Actualizat pe 06.10.2023 la 12:08

Oana Moșneagu a vorbit despre propriile trăiri în legătură cu cererea în căsătorie, dar și cu așteptările pe care le-a avut din partea celui mai fericit moment din viața sa de până acum.

Oana Moșneagu poartă o rochie fără mâneci și stă lângă Vlad Gherman care poartă un tricou și ghiozdan

Oana Moșneagu, noi declarații despre cererea în căsătorie și detalii din viața sa

Instagram

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează un cuplu de doi ani și recent au anunțat că se vor căsători. Chiar în locația în care s-au cunoscut pentru prima oară va avea loc fericitul eveniment alături de toate persoanele dragi. După o perioadă de suferință, actorul iubește din nou și este mai fericit ca oricând.

Oana Moșneagu, noi declarații despre cererea în căsătorie și detalii din viața sa

După despărțirea de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și-a regăsit speranța în persoana actriței Oana Moșneagu. Cei doi au început să formeze un cuplu după ce o bună perioadă de timp au fost doar prieteni. În luna august, actorul și-a cerut partenera în căsătorie. Nu oricum, ci într-un cadru perfect pentru doi actori cunoscuți în toată România. Recent au anunțat data nunții, iar locația este aceeași pe care au folosit-o și Smiley cu Gina Pistol.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Its a match! Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete, voie bună și entuziasm (…) Ivona a fost cupidonul întâlnirii noastre cu această superbă locație tip seră în care la anul, într-o zi de început de vară, vom dansa primul dans al vieții noastre împreună. Save the date: iunie 2024”, au scris Oana Moșneagu și Vlad Gherman pe paginile personale de Instagram. Actorul și-a cerut partenera în căsătorie în cadrul spectacolului Îmblânzirea scorpiei la Palatul Mogoșoaia.

Într-un filmuleț publicat pe contul personal, Vlad Gherman a vorbit despre planificarea nunții și care este stadiul până acum. Acesta recunoaște că este un pas dificil, date fiind toată organizarea de care trebuie să țină cont.

Vom posta în curând un material în care vom vorbi despre nuntă și ce am reușit să mai rezolvăm, fiindcă fraților, n-am crezut că o să fie atât de complicat.

Este complicat, dar sunt absolut convins că la final, în iunie, anul următor, o să zâmbim și o să ne uităm în spate, inclusiv la momentele astea de organizare, cu drag și vom avea foarte multe amintiri frumoase”, a transmis Vlad Gherman pe pagina de Instagram.

Cum a trăit Oana Moșneagu cererea în căsătorie

Cu toate că Vlad Gherman și-a făcut abia acum curajul să-și ceară partenera în căsătorie, aceasta susține că totul a fost organizat cu câteva luni înainte. Potrivit celor relatate de vedetă, au mai existat cereri “neoficiale”, până ce momentul ideal să fie prin în prim-plan.

Ceea ce puțini știau este că inelul pe care Vlad Gherman i l-a oferit logodnicei sale nu este tocmai mărimea potrivită, însă acest lucru nu a oprit-o pe Oana Moșneagu să se bucure la maximum de piatra prețioasă. Actorul i-a sugerat viitoarei sale soții să nu-și modifice inelul, asta pentru că în curând “o să i se umfle degetele”, idee care i-a bucurat fără doar și poate pe fani.

“Mi se blocase creierul și îmi lăcrimau ochii. M-am dat la o parte lângă colegii mei.”, a povestit vedeta despre momentul inedit care s-a petrecut nu cu multă vreme în urmă. Când despre Vlad Gherman, acesta a văzut evenimentul prin proprii ochi și a spus despre Oana Moșneagu, “atât de drăguță a fost”.

În articolul

Oana Moșneagu, noi declarații despre cererea în căsătorie și detalii din viața sa. Cum vede următoarea etapă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x