Oana Moșneagu, primele fotografii din paradis. Actrița din “Adela” este nedespărțită de Vlad Gherman în vacanță

Publicat pe 07.01.2022 la 11:40 Actualizat pe 07.01.2022 la 12:23

Oana Moșneagu a postat primele fotografii din paradis, iar fanii nu au putut să nu observe că vedeta din “Adela” este nedespărțită de Vlad Gherman. Cei doi au plecat în vacanță alături de câțiva prieteni.

Oana Mosneagu poartă o cămașă albă și are părul desprins

Oana Mosneagu este nedespărțită de Vlad Gherman în vacanță

Instagram/Oana Mosneagu

Oana Moșneagu și Vlad Gherman își petrec vacanță împreună, alături de alți prieteni. Deși până acum doar actorul din “Adela” a postat fotografii și filmulețe pe pagina personală de Instagram, iată că acum a venit și rândul colegei sale.

După apropierea tot mai evidentă a celor doi prieteni în vacanță, fanii au intrat la bănuieli, iar Oana Moșneagu și Vlad Gherman continuă să alimenteze aceste idei. Vedetele sunt mai apropiate ca niciodată și nimeni nu știe încă dacă între așa zișii prieteni buni este mai mult decât un sentiment frățesc.

Oana Moșneagu, primele fotografii din paradis

În vacanța dintre sezoane, Oana Moșneagu și Vlad Gherman se bucură de o binemeritată vacanță, însă sunt la fel de nedespărțiți ca atunci când se aflau pe platourile de filmare. Actorul este întotdeauna atent să-și eticheteze prietena în fiecare postare pe care o face, iar Oana Moșneagu stă alături de actorul din “Adela” chiar și la masă.

Până acum, niciunul dintre cei doi nu au vorbit despre o relație de iubire, iar acum ceva vreme Oana Moșneagu declara pentru VIVA: “Criss privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atât Vlad Gherman cât și Oana Moșneagu sunt apreciați de publicul telespectator, iar cei mai mulți dintre fani s-ar bucura să-i vadă pe cei doi împreună: “hei, se vede că Oana e cea mai bună fotografă”, “vai ce se chinuie Oana să îți facă pozele”, “hmm, cu Oana mosneagu la munte, cu Oana în vacanță...oare se înfiripă ceva?”

Oana Moșneagu este nedespărțită de Vlad Gherman

Dacă Oana Moșneagu a decis să-și petreacă vacanța alături de Vlad Gherman, Mara Oprea a plecat în Egipt alături de iubit. Fanii s-au întrebat totuși de ce nu au fost împreună cei trei prieteni din “Adela”, iar protagonista a venit imediat cu un răspuns pe Insta Story. Se pare că vedeta va avea un spectacol la teatru mai devreme decât ceilalți colegi.

Cu toate astea, parcă toată lumea a devenit absorbită de relația care s-a înfiripat între Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Cei doi pleacă în vacanțe împreună, râd împreună, se distrează, se sfătuiesc, iar de aici până la o relație amoroasă nu mai este decât un pas.

“Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm „Adela, pentru că #dacaejoieAdela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți.”, a mai spus Oana Moșneagu pentru VIVA.

“Ce altceva să îmi mai doresc de la începutul ăsta de an? Călătorie + mâncare bună = ️ Aș putea să îmi doresc să nu mă întorc dublă, asta ar fi ceva. Voi cum v-ați început anu?”, a scris Oana Moșneagu în dreptul fotografiei din vacanță.

În articolul

Oana Moșneagu, primele fotografii din paradis. Actrița din “Adela” este nedespărțită de Vlad Gherman în vacanță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x