Oana Moșneagu s-a lăsat fotografiată în intimitatea băii sale. Ipostaza în care fanii nu au mai văzut-o pe îndrăgita actriță

Publicat pe 11.04.2022 la 20:30 Actualizat pe 11.04.2022 la 20:23

Oana Moșneagu și-a surprins fanii cu o fotografie inedită în cadă, în intimitatea băii sale. Imaginea peste care fanii nu au putut trece cu vederea mult prea ușor. Cum s-a lăsat surprinsă actrița.

Oana Moșneagu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la nivel național. Acesta are parte de succes fulminant prin intermediul rolului pe care îl are în serialul Adela, difuzat la Antena 1. Deși joacă rolul antagonistei, ea are parte de laudele multor persoane și impresionează de fiecare dată cu talentul său.

Oana Moșneagu s-a lăsat fotografiată în intimitatea băii sale. Cum a fost surprinsă îndrăgita actriță

Actrița este o persoană extrem de deschisă și împărtășește cu fanii săi din mediul virtual momente atât din viața profesională, cât și din viața personală. Ea apare deseori și în vlogurile partenerului său de viață, Vlad Gherman, prin intermediul cărora ea oferă cât mai multe detalii admiratorilor despre momentele sale în afara platoului de filmare, acolo unde s-au obișnuit să o vadă.

De curând, ea și-a surprins comunitatea cu o postare inedită. Actrița s-a dezbrăcat de inhibiții și s-a lăsat fotografiată în intimitatea băii sale, în timp ce se afla în cadă. Calitățile de model își spun cuvântul pentru actriță, care vreme de mult timp a fost imaginea multor branduri naționale și internaționale, călătorind în străinătate prin intermediul meseriei sale.

Ea a primit numeroase comentarii de la comunitatea sa și mulții fani au ținut să îi transmită că în ochii lor este perfectă. Oana Moșneagu a lăsat și un mesaj: “Oh, da, a venit weekendul! Și vreau să îl încep cu răsfăț și îngrijire, să îmi ofer un moment de relaxare, înainte de orice. Și am ales să îmi creez la mine acasă un mini rai al simțurilor”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oana Moșneagu este una dintre cele mai apreciate actrițe din serialul Adela, care impresionează cu talentul și frumusețea sa. Actrița din Adela în vârstă de 31 de ani și-a început cariera ca model și a continuat cu actoria.

Citește și: Imagini cu Oana Moșneagu din India, când a fost model. Fotografiile rare cu actrița

Ea a fost recunoscută încă de mică pentru trăsăturile sale de model și pentru finețea sa, iar cu aceste calități dublate de o minte sclipitoare a călătorit în aproape toată lumea ca model.

Visul ei cel mare a fost să devină actriță, însă până să-și trăiască pasiunea ea a trecut prin mai multe etape ale vieții. Pe ea au iubit-o camerele de filmat încă de când a făcut primii pași pe drumul maturității, ea a fost model o perioadă lungă de timp și prin intermediul meseriei sale a călătorit în multe țări din lume.

Ce studii are Oana Moșneagu

Actrița este deja cunoscută pentru rolul său din serialul „Fructul oprit”. Oana a apărut în fața telespectatorilor în rolul lui Bihter, o femeie extrem de frumoasă, decisă să lupte pentru a-și atinge scopul.

Citește și: Ce înălțime și ce greutate are Oana Moșneagu. Ea a lucrat ca model înainte de a fi actrița

Oana Moșneagu a absolvit UNATC și o vreme a fost chiar și model, datorită frumuseții și siluetei sale de invidat. Înainte de rolurile sale în serialele Antenei 1, Oana a jucat și în filme de lung metraj, precum “Faci sau taci” și “Morometii 2”, potrivit libertatea.ro.

În articolul

Oana Moșneagu s-a lăsat fotografiată în intimitatea băii sale. Ipostaza în care fanii nu au mai văzut-o pe îndrăgita actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x