Oana Moșneagu și Vlad Gherman au fost surprinși într-o ipostază romantică. Imaginea care a înduioșat inimile fanilor

Publicat pe 17.03.2022 la 15:42 Actualizat pe 18.03.2022 la 17:23

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Actorii din Adela au fost discreți multă vreme cu relația lor, iar anunțul a fost făcut într-un mod surprinzător, prin intermediul ultimei piese muzicale a artistului. De atunci, cei doi sunt foarte activi pe paginile lor de socializare și postează diferite fotografii în care apar în ipostaze tandre.

Oana Mosneagu și Vlad Gherman

Instagram/Vlad Gherman

Actorii din serialul Adela trăiesc o frumoasă poveste de iubire, presărată cu multe momente speciale. Cei doi împacă foarte bine viața de cuplu, cu viața profesională, bucurându-se de un succes uimitor pe micile ecrane.

După o perioadă în care amândoi s-au aflat în căutarea liniștii și a unui partener de nădejde, fericirea a venit și pe strada lor și iată că poveștile de viață asemănătoare i-au apropiat foarte mult, după cum au povesti cei doi în nenumărate rânduri. La aceste momente, actorii locuiesc împreună, acesta fiind unul dintre pașii importanți ai relației lor.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, tandri în ultima imagine postată. Actorii au bucurat inimile fanilor

Nu este niciun secret pentru nimeni că Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt doi actori excepționali, care și-au demonstrat talentul de-a lungul timpului în producții care au avut parte de recunoaștere la nivel național.

Ambii muncesc foarte mult și își dedică aproape tot timpul momentelor în fața camerei. Ei lucrează la mai multe proiecte comune și se bucură să împărtășească cu fanii lor clipele importante atât de pe plan profesional, cât și personal. De curând, Vlad Gherman a postat un nou vlog în care a arătata pas cu pas cum a decurs mutarea partenerei sale, la el în apartament.

Cei doi sunt nedezlipiți unul de celălalt și au o relație extrem de frumoasă, pe care nu o mai ascund de ochii nimănui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oana Mosneagu și Vlad Gherman au răspuns curiozităților fanilor. Cum au ajuns să formeze un cuplu

Cei doi au povestit că petrec timp unul la celălalt, dar cel mai mult în casa lui Vlad Gherman. Se pare că o despărțire care a avut loc la amândoi aproape în același timp i-a făcut să se apropie foarte mult ca priteeni, iar mai apoi să realizeze că sunt potriviți unul pentru celălalt.

“Am început să ne apropiem din Martie, după ce am trecut amândoi printr-o despărțire.... Și așa am început să petrecem foarte mult timp împreună... Nu ne-am mutat, încă, împreună”, au povestit cei doi la Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1.

Vlad ar fi făcut primul pas, atunci când Oana Moșneagu răcise, el a fost atent și i-a cupărat ceaiuri, dar și o păturică. Gestul i-a apropiat foarte mult, iar treptat au decis să formeze un cuplu.

“Noi într-adevăr cumva ne-am sincronizat, că ne-am despărțit amândoi. A fost o întâmplare, am petrecut foarte mult timp împreună, și cu Mara și cu Dunaev, plecam la munte, ne întâlneam ba la mine, ba la ei. Dar eram pe prietenie. Ne-am legat așa după ziua ei”, a spus Oana Moșneagu, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

În articolul

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au fost surprinși într-o ipostază romantică. Imaginea care a înduioșat inimile fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x