Oana Moșneagu și Vlad Gherman au publicat o imagine romantică, după o experiență inedită într-un restaurant de lux

Publicat pe 05.05.2022 la 14:56 Actualizat pe 05.05.2022 la 15:00

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au publicat o imagine romantică, după o experiență inedită într-un restaurant de lux, cu specific italienesc. Cei doi s-au lăsat surprinși într-o ipostază tandră, care i-a surprins pe fani.

Actorii din Adela formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc și nu se sfiesc deloc să-și arate public dragostea, dovadă fiind chiar imaginile și filmulețele pe care ei le distribuie public, din intimitatea lor.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de iubire, presărată cu momente fabuloase atât în fața camerelor de filmat, cât și atunci când cortina “cade”. Chiar dacă inițial au ținut departe de ochii curioșilor relația lor, acum nu se mai ascunde deloc și preferă să împărtășească fanilor cele mai frumoase clipe care le încununează relația.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, în pragul unui sărut la un restaurant de lux. Cum s-au lăsat cei doi fotografiați

Când nu sunt pe platoul de filmare, Oana Moșneagu și Vlad Gherman profită din plin de timpul liber și preferă mai mult escapadele în afara țării sau să încerce lucruri noi aici. De curând, cei doi au fost la un restaurant italienesc, acolo unde au mâncat la un restaurant de lux, unde gătește un renumit bucătar ce deține în palmares o stea Michelin.

Cei doi au împărtășit comunității lor experiența inedită de a mânca preparate gătite de un bucătar de înaltă calitate. Cei doi au servit preparate de lux, fine dining, care i-au uimit de la aspect, la gust. Actorii nu au ratat momentul de a se fotografia împreună la cina romantică pe care au avut-o, așa că însoțitorii lor le-au făcut pe plac și i-au fotografiat chiar când se aflau aproape de un sărut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman petrec o vacanță superbă în Cappadocia. Cum l-a surprins actrița pe partenerul său. Imagini spectaculoase cu peisajele

“Am avut parte de o experienta inedita - am avut placerea de a manca o masa pusa de Chef Viviane Varesa, chef premiat cu stea Michelin ️ si am gustat preparate specifice italienesti reinterpretate. Atenția la detalii a fost…wow. Ne-am simțit foarte bine”, a scris Vlad Gherman, vrând să împărtășească experiența cu fanii săi.

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman au realizat împreună o ședință foto de vis. Cum au fost surprinși cei doi. Imagini de neratat pentru fanii înfocați

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, actorii din serialul Adela, au anunțat că formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi erau apropiați de ceva vreme, iar fanii i-au “suspectat” că ar putea fi într-o relație, însă din dorința de a face un anunț special, Vlad și Oana au așteptat momentul lansării piesei “Fără Tine”.

În articolul

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au publicat o imagine romantică, după o experiență inedită într-un restaurant de lux

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x