Oana Moșneagu și Vlad Gherman duc relația la nivelul următor. Cum au petrecut în vacanța de vis, de acum câteva zile

Publicat pe 28.02.2022 la 18:57 Actualizat pe 28.02.2022 la 20:33

Vlad Gherman și Oana Moșneagu își consolidează relația pe zi ce trece, după ce s-au mutat împreună, cei doi organizează vacanțe de vis împreună cu prietenii. În ultimul weekend din luna februarie, cei doi s-au relaxat la munte, alături de câțiva oameni apropiați inimii lor.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Instagram/Vlad Gherman

Actorii din Adela împărtășesc cu fanii lor din mediul online imagini din viața personală, dar și de pe platoul de filmare, acolo unde muncesc cu dedicare pentru noi episoade care surprind publicul și îl captează de fiecare dată, dovadă fiind cifrele de audiență care vorbesc de la sine.

De curând, Oana Moșneagu a făcut public un filmuleț din vacanța pe care a petrecut-o la munte, într-o zonă turistică foarte cunoscută din România, alături de prieteni. Vlad a fost nedezlipit de actriță și fanii s-au bucurat să vă din nou imagini care vorbesc despre cât de apropiați sunt unul de celălalt.

De asemena, admiratorii s-au putut delecta și cu imagini din vacanța petrecută în Zanzibar, din ianuarie 2022, atunci când bănuielile fanilor s-au întărit în ceea ce privește relația amoroasă dintre cei doi actori. Vlad Gherman a postat un nou vlog în care el a putut fi văzut alături de partenera sa pe plajele exotice.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au petrecut un weekend la munte alături de prieteni

În ultimele zile al lunii februarie, actorii și-au făcut bagajele și au plecat să se relaxeze la munte, acolo unde au prins zile în care a nins foarte mult. Au profitat de atracțiile iernii și s-au distrat de minune: “Câteva ore cu senzația de vacanță”, a scris Oana Moșneagu în descrierea videoclipului postat.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: “Ce frumos ! Distracție plăcută”, “Sunteți minunați!”, “Cei mai frumoși”, “Minunaților”, “Cei mai frumoși”, au scris admiratorii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vlad Gherman și-a găsit liniștea în brațele colegei sale, Oana Moșneagu. Actrița cu 3 ani mai mare decât Vlad a ținut ascuns faptul că formează o relație cu actorul, însă pare că vestea nu i-a luat prin surprindere pe colegii de pe platoul de filmare. Fanii s-au gândit că echipa lor a aflat prima dată că cei doi formează un cuplu, mai ales că ar fi fost cam greu să tăinuiască dragostea pe care și-o poartă.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, actorii din serialul Adela, au anunțat că formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi erau apropiați de ceva vreme, iar fanii i-au “suspectat” că ar putea fi într-o relație, însă din dorința de a face un anunț special, Vlad și Oana au așteptat momentul lansării piesei “Fără Tine”.

În articolul

Oana Moșneagu și Vlad Gherman duc relația la nivelul următor. Cum au petrecut în vacanța de vis, de acum câteva zile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x