Ozge Gurel a fost surprinsă într-o ipostază rară alături de partenerul său Serkan Cayoglu. Cum arată cuplul care se pregătește de nuntă

Publicat pe 25.04.2022 la 19:04 Actualizat pe 25.04.2022 la 19:34

Ozge Gurel și Serkan Cayoglu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri și fac pași tot mai repezi către cel mai important eveniment al vieții lor, căsătoria. De curând, cei doi au fost surprinși într-o ipostază rară.

Ozge Gurel și Can Yaman, în filmul Mr. Wrong

TV Happy

Ozge Gurel și Serkan Cayoglu sunt destul de discreți cu relația pe care o au și împărtășesc puține fotografii din intimitatea cuplului lor, însă de curând au făcut deliciul fanilor și au împărtășit o imagine din timpul unei plimbări cu mașina, când actorul se afla la volan.

Ei bine, de când cu pregătirile, cei doi au fost absenți de pe rețelele de socializare și și-au ocupat timpul cu lucrurile pe care trebuie să le pună la punct cei doi, iar imaginea încărcată pe Insta Story de către actriță a bucurat inimile admiratorilor.

Ozge Gurel a împărtășit cu prietenii virtuali o imagine cu Serkan Cayoglu, care a înduioșat inimile

Tânăra lui parteneră nu a putut rata ocazia și a imortalizat momentul cu partenerul său, care urmează să-i devină soț. Presa din străinătate scrie tot mai mult despre fericitul moment pe care cei doi actori îl pregătesc și deja nu mai este un secret pentru nimeni, căsătoria bate la ușor pentru cei doi actori extrem de iubiți.

Ozge s-a remarcat prin talentul sau și prin sclipirea în fața camerelor, lucru care i-a adus un capital de imagine consistent. Acum, se bucură de atenția producătorilor de filme, dar și a multor admiratori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea, însă, are timpul dedicat unui singur bărbat în viața sa, Serkan Cayoglu, iubitul său. Cei doi sunt destul de discreți în privința relației pe care o au și preferă să păstreze momentele de tandrețe pentru ei și nu în public.

De curând, cei doi au fost surprinși într-o ipostază romantică rară, iar fanii s-au bucurat să vadă că cei doi au o relație cât se poate de apropiată și că urmează să se căsătorească.

Iubitul lui Ozge Gurel este un tânăr actor în vârstă de 34 de ani , cunoscut din numeroasele producții turcești în care a participat. Özge Gürel se mândrește cu iubitul său care a rămas în memoria multor persoane pentru rolul din Kiraz Mevsimi, Yeni Hayat, Halka și Wolf.

Cei doi formează un cuplu extrem de îndrăgit și urmărit de numeroase persoane care așteaptă să vadă când fac cei doi pasul cel mare.

Citește și: Ozge Gurel, actrița care a jucat alături de Can Yaman, s-a fotografiat într-o ipostază romantică alături de partenerul său

În articolul

Ozge Gurel a fost surprinsă într-o ipostază rară alături de partenerul său Serkan Cayoglu. Cum arată cuplul care se pregătește de nuntă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x