Özge Gürel și Serkan Çayoğlu se căsătoresc. Imaginea postată de actriță în mediul online a uimit fanii

Publicat pe 28.03.2022 la 15:29 Actualizat pe 29.03.2022 la 12:51

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu se căsătoresc. Imaginea postată de actriță în mediul online a uimit fanii. Cum se pregătește vedeta pentru marele eveniment.

Özge Gürel poartă un costum roz cu pantaloni scurți și își ține mâna stângă în șold

Özge Gürel

Happy Channel

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu se căsătoresc. Celebra actriță care a jucat alături de Can Yaman va îmbrăca rochia de mireasă în vara lui 2022, iar fanii sunt nerăbdători să o vadă în această ipostază. Până atunci, vedeta încântă audiența cu noi apariții pe micile ecrane în producții de excepție.

Așa este și cazul serialului “Hayaller ve Hayatlar”, acolo unde Özge Gürel joacă rolul de protagonistă și joacă rolul lui “Dicle”.

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu se căsătoresc

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu se căsătoresc în vara lui 2022, iar fanii sunt nerăbdători să o vadă pe actriță îmbrăcând rochia de mireasă. Cei doi sunt împreună din 2015 și s-au cunoscut ca orice cuplu de actori pe platourile de filmare. Pe vremea când jucau în serialul “Kiraz Mevsimi”, dragostea lor a trecut dincolo de platourile de filmare.

În cel mai recent interviu oferit pentru Hürriyet Newspaper, conform Seriesturkish.com, Özge Gürel a vorbit cu sinceritate despre viața sa personală. Vedeta va îmbrăca în curând rochia de mireasă, moment așteptat de fanii prezenți în mediul online. Aceasta a declarat că evenimentul nu va fi conform regulilor, asta pentru că planurile profesionale vor interveni în cadrul pregătirilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu exagerăm. Este un proces intens pentru amândoi. Eu voi fi ocupată cu filmările. Serialul s-a terminat acum câteva zile și nu am avut timp pentru pregătiri. Când ne gândim la asta ne apucă râsul pentru că ne panicăm, dar ne distrăm în final.”, a declarat Özge Gürel. Cât despre superstiții, vedeta a declarat că nu le evită, însă încearcă pe cât posibil să își păstreze o notă optimistă în orice activitate a vieții.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz din "Flăcările destinului" și-a declarat iubirea pentru partenerul ei

“Cred în superstiții, dar dacă nu sunt atât de concentrată pe acest lucru sunt mai fericită. Viața este mereu o surpriză, dacă mâine nu vom mai fi fericiți nu este din cauza superstițiilor, este din cauză că ceva a dispărut.”, a mai spus aceasta.

Cine este Özge Gürel, actrița care a jucat alături de Can Yaman

Özge Gürel este una dintre cele mai iubite vedete din Turcia și cele mai recente declarații ale acesteia nu fac decât să confirme aceste afirmații.

“Orice activitate întreprind ajunge către oameni, iar acest lucru nu face decât să mă bucure. Dacă mă plimb într-un oraș mic din Italia sau pe străzi în Los Angeles, oamenii vin la mine și mă îmbrățișează, mă simt fericită. Este un aspect motivant.”, a declarat Özge Gürel.

Özge Gürel s-a născut pe 5 februarie 1987 în Turcia și este recunoscută pentru producțiile din țara sa natală care i-au adus succesul de-a lungul timpului. Vedeta se mândrește de aproximativ șase ani cu partenerul său în vârstă de 34 de ani. Serkan Çayoğlu, cunoscut pentru rolurile din “Kiraz Mevsimi”, „Yeni Hayat”, “Halka și Wolf”, este un actor cunoscut, la fel ca frumoasa sa parteneră.

Citește și: Can Yaman revine pe micile ecrane într-o nouă producție. Despre ce este vorba

Özge Gürel a studiat afaceri în cadrul Universității Beykent, însă a renunțat după o perioadă pentru a-și urma pasiunea, aceea de actriță. Cu toate că își cunoaștea calitățile în cadrul facultății, Özge Gürel nu s-a lăsat țintuită de împrejurări.

În articolul

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu se căsătoresc. Imaginea postată de actriță în mediul online a uimit fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x