Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au stabilit noi detalii ale nunții. Despre ce este vorba

Publicat pe 14.04.2022 la 13:00 Actualizat pe 14.04.2022 la 14:22

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu se căsătoresc și recent au stabilit noi detalii ale nunții. Despre ce este vorba și când va fi data exactă a evenimentului.

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu stau unul lângă celălalt și zâmbesc. Actrița este îmbrăcată într-o rochie neagră fără mâneci, iar partenerul ei poartă un costum negru și o cămașă albă

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, pe covorul roșu. 22 oct. 2019

Happy Channel

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu se căsătoresc, însă până la data exact a nunții cei doi mai au de stabilit anumite detalii. De asemenea, actrița se află la momentul actual pe platourile de filmare, acolo unde joacă rolul principal în serialul “ Hayaller ve Hayatlar”.

De cealaltă parte, Serkan Çayoğlu poate fi urmărit în serialul “ Kıbrız Zafere Doğru”, producție ce are până acum două sezoane.

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au stabilit noi detalii ale nunții

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu își vor încheia relația de lungă durată și se vor căsători în curând. Cei doi au devenit parteneri și în viața reală odată cu serialul “Kiraz Mevsimi” ce a fost difuzat între 2014 și 2015. Actrița a dezvăluit recent care sunt planurile deja stabilite și care este data la care va avea loc evenimentul. Conform Seriesturkish.com, Özge Gürel a mărturisit că va îmbrăca rochia de mireasă în timpul verii anului 2022, însă până la momentul actual nu se știe cu exactitate.

Serkan Çayoğlu este un actor la fel de cunoscut, urmărit de fani în serialul “ Kıbrız Zafere Doğru” ce a durat doar două sezoane. Acesta urma să facă parte din proiectul Göktürk, însă l-a abandonat odată ce a aflat că filmările durează doar șase luni. De cealaltă parte, Özge Gürel joacă rolul principal în seria “Hayaller ve Hayatlar”. Actrița a vorbit din nou despre cel mai important eveniment din viața sa la momentul actual.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Burak Deniz revine pe platourile de filmare. Ce actriță cunoscută îi va fi din nou alături

“Nu, data nu este stabilită încă. Nu era clar nici până acum. Abia am început pregătirile. Lucrăm din greu acum. Nimic nu este sigur, dar încercăm să ne decidem. Probabil va fi la sfârșitul verii, sperăm.”, a spus Özge Gürel. Cei doi îndrăgostiți se concentrează la momentul actual pe munca realizată pe platourile de filmare și speră ca în curând să aibă informații oficiale despre data nunții.

Cine este Serkan Çayoğlu, partenerul de viață al actriței Özge Gürel

Serkan Çayoğlu s-a născut pe 31 mai 1987 în Germania. Născut din părinți turci, a reușit rapid să cucerească publicul datorită rolurilor sale interpretate fără greș. De-a lungul timpului a fost comparat cu mulți actori cunoscuți, printre care și Can Yaman. A jucat în producții precum “Kiraz Mevsimi”, “Yeni Hayat”, “Halka și Wolf”.

Formează un cuplu stabil cu frumoasa Özge Gürel, iar acum toată lumea așteaptă ca cei doi să devină soț și soție în adevăratul sens al cuvântului. Cei doi și-au confirmat relația de iubire abia în luna octombrie a anului 2021, deși sentimentele lor au apărut cu mult timp înainte. Deși obișnuiesc să posteze fotografii și filmulețe în mediul online, Özge Gürel și Serkan Çayoğlu păstrează întotdeauna o doză de discreție pentru cei din jur.

Citește și: Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” a îmbrăcat o bluză roșie și s-a lăsat fotografiat așa. Cum arată

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu locuiesc de ceva timp împreună, într-o vilă pe care și-au achiziționat în orașul Zekeriyakö și care a costat aproximativ 6 milioane de lire. Cei doi formează un cuplu încă din 2015, însă s-au cunoscut un an înainte pe platourile de filmare, atunci când au interpretat rolurile “Oykü’ și “Ayaz”. De-a lungul timpului îndrăgostiții au călătorit în Statele Unite, dar și multe alte locații mai apropiate de orașul natal.

În articolul

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au stabilit noi detalii ale nunții. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x