Özge Gürel a revenit în atenția fanilor din mediul online. Vedeta a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată în șosete

Publicat pe 08.02.2024 la 11:00 Actualizat pe 08.02.2024 la 11:08

Özge Gürel a revenit în atenția fanilor din mediul online. Vedeta a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată în șosete.

Özge Gürel poartă părul lung, desprins și își ține mâna stângă spre ureche

Özge Gürel a revenit în atenția fanilor din mediul online

Instagram

Özge Gürel este într-adevăr una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. S-a făcut remarcată în seriale difuzate pe micile ecrane, dar și în mediul online are la fel de multă vizibilitate. Recent a încăcat noi imagini pe pagina sa personală și a reușit încă o dată să atragă atenția.

Özge Gürel a revenit în atenția fanilor din mediul online

Vedeta a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți negri, un hanorac simplu și s-a lăsat pozată în propria casă. Ca ținuta să fie și mai lejeră, vedeta nu s-a jenat să apară pe rețelele sociale doar în șosete. Are peste 5 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Faimosul cuplu Serkan Çayoğlu și Özge Gürel au surprins pe toți cu anunțul logodnei, dar și cel al nunții. Cei doi și-au încununat o relație de 7 ani și au droit să facă totul ca la carte. Acest eveniment nu a schimbat cu nimic situația dintre cei doi, ba mai mult, le-a întărit sentimentele care i-au adus împreună încă de la început. Ceremonia a fost una intimă, cu prietenii apropiați și familia alături. Actorul a purtat un costum alb și o cămașă roz pal, iar partenera sa a optat pentru o rochie albă de mireasă, clasică.

Citește și: Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au reușit să-și emoționeze fanii în urma campaniei pe care au lansat-o în mediul online. Cei doi se implică în ajutorarea victimelor afectate de cutremurele din Turcia

Serkan Çayoğlu a fost cel care a distribuit primele fotografii pe profilul său de Instagram și toată lumea a ținut să-i aprecieze postările. Özge Gürel este cea care a început un nou proiect profesional, Sipahi. A vorbit despre personajul său în cel mai recent interviu.

“Ca Özge sunt o persoană căreia îi place să împingă limitele și am suișuri și coborâșuri. Cred că îmi este mult mai ușor să empatizez cu toată lumea care înțelege acest personaj.”, a dezvăluit vedeta. Împarte platourile de filmare cu Kaan Yıldırım.

Cum se simte Özge Gürel ca protagonistă în serialul Sipahi

Faimoasa actriță Özge Gürel a revenit în atenția fanilor cu un rol în serialul Sipahi. Joacă alături de Kaan Yıldırım și a fost așteptată cu sufletul la gură de fani. A dezvăluit că personajul îi aduce nenumărate provocări pe care nu le-a mai întâlnit până în prezent. Dacă până acum a fost văzută pe micile ecrane doar în roluri romantice, de data aceasta telespectatori au avut parte de o surpriză la vederea sa.

Citește și: Özge Gürel și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta a împlinit 36 de ani și a petrecut alături de cele mai dragi persoane

“Sunt foarte fericită, sunt extrem de fericită că sunt în acest proiect. Merge totul foarte bine și reacțiile pe care le-am primit sunt foarte bune.”, a declarat vedeta. Aceasta a oferit și câteva detalii despre partenerul său de platou, Kaan Yıldırım.

“Este un partener foarte confortabil cu care să joc. Sunt foarte confortabilă să joc cu Kaan.”, a mai spus vedeta. Pe plan personal, fanii se așteaptă ca Özge Gürel și Serkan Çayoğlu să devină părinți în curând. Cu toate acestea, în prezent îndrăgostiții își concentrează atenția asupra carierei.

“Nu este vorba despre copii, acum lucrăm.”, a transmis actrița. S-a născut pe 5 februarie 1987 și a studiat actoria, iar ulterior și-a demonstrat talentul în cele mai urmărite seriale.

În articolul

Özge Gürel a revenit în atenția fanilor din mediul online. Vedeta a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată în șosete

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x