Özge Gürel răspunde celor mai arzătoare întrebări. Vedeta care și-a dorit să devină arheolog, dar a ajuns actriță

Publicat pe 28.03.2024 la 12:31 Actualizat pe 28.03.2024 la 13:13

Faimoasa actriță de origine turcă a răspuns mai multor curiozități într-un interviu recent. Özge Gürel a oferit detalii despre viața sa pe care de puține ori le-a menționat înainte.

actrița poartă părul prins în coadă

Özge Gürel în cadrul Festivalului de Film de la Veneția, ediția cu numărul 80. 5 sept 2023

Profimedia Images

Özge Gürel este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. O actriță versatilă, a interpretat de-a lungul timpului personaje inedite care au reușit să o scoată din zona de confort. Printre cele mai urmărite seriale în care a jucat-o rolul de protagonistă se află Dolunay – Luna plină în 2017. Acolo a împărțit platourile de filmare alături de Can Yaman.

Trei ani mai târziu, cei doi au fost aduși încă o dată pe micile ecrane în calitate de cuplu, de data aceasta pentru producția Mr. Wrong – Bay Yanlis ( Domnul Greșeală). Nu este de mirare că la 37 de ani Özge Gürel a reușit să fie iubită de cei mai mulți dintre urmăritori.

Özge Gürel răspunde celor mai arzătoare întrebări

În cadrul unei sesiuni de Q&A ( întrebări și răspunsuri), actrița a oferit detalii inedite din viața sa, atât profesională cât și personală. S-a lăsat descoperită așa cum nu a mai făcut-o până acum. Îmbrăcată într-o ținută black și cu zâmbetul pe buze, i-a cucerit încă o dată pe internauți cu sinceritatea sa. Una dintre cele mai importante producții din lume, Vogue, a venit către Özge Gürel cu mai multe curiozități.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Susține că este o persoană căreia îi place să petreacă noaptea trează, să creeze și să se bucure de timpul petrecut alături de cei dragi. Dacă ar fi să aleagă între ceai și cafea, ar opta întotdeauna pentru cea de-a doua variantă, fiind o fană înrăită a acestei băuturi atât de consumate la scară largă. În timpul liber preferă să urmărească filme horror sau cele polițiste în detrimentul poveștilor de dragoste. Și-ar dori ca super puterea ei să fie cea a călătoriei în timp.

Citește și: Özge Yağız a fost surprinsă de ceea ce s-a întâmplat recent cu serialul Safir. Despre ce este vorba

Blacklist se numără printre serialele preferate ale vedetei din Turcia. Împătimită a călătoriilor, spune că următoarea destinație la care se gândește este Africa. Dacă ar fi să aleagă o țară preferată pe care ar putea să o viziteze de cele mai multe ori într-o viață ar fi Cuba. Dacă ar fi să scrie o carte despre viața personală, Özge Gürel ar alege titlul de “Traveler” ( Călătoarea). Este zodia Vărsător și fiecare dintre trăsăturile acesteia se regăsesc în viața sa de zi cu zi.

Pasionată de lectură, spune că ultima carte citită este The Highly Unreliable Account of the History of a Madhouse, scrisă de autoarea turcă Ayfer Tunc. Ca inspirație în viață, actrița îl are pe unchiul său.

Özge Gürel și viața profesională. Care sunt ritualurile actriței la filmări

Vedeta recunoaște că atunci când se află implicată într-un proiect nu are ritualuri pe care să le urmeze. Lucrurile esențiale pe care și le dorește în rulota sa pe platourile de filmare sunt aparatul de cafea, încărcător și carte. Atunci când se pregătește pentru interpretarea unui nou rol lucrează de cele mai multe ori cu un antrenor în acest sens.

Citește și: Özge Gürel a revenit în atenția fanilor din mediul online. Vedeta a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată în șosete

Recunoaște că în mediul online petrece foarte puțin timp, asta pentru că preferă să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat. Melodiile preferate sunt ascultate în funcție de starea de spirit. În copilărie și-a dorit să devină arheolog.

În articolul

Özge Gürel răspunde celor mai arzătoare întrebări. Vedeta care și-a dorit să devină arheolog, dar a ajuns actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x