Burak Deniz revine pe platourile de filmare. Ce actriță cunoscută îi va fi din nou alături

Publicat pe 13.04.2022 la 15:13 Actualizat pe 13.04.2022 la 15:46

Burak Deniz revine pe platourile de filmare, însă va fi însoțit de o actriță cu care a mai jucat și în trecut. Despre cine este vorba și în ce seriale va putea fi urmărit.

Burak Deniz și Alina Boz stau cu mâinile pe obraji și privesc spre cameră

Burak Deniz și Alina Boz

Instagram/Burak Deniz

Burak Deniz a devenit un nume extrem de cunoscut în Turcia, țară care a reușit în ultima perioadă să lanseze pe piață artiști de excepție. Acesta a participat în cadrul mai multor seriale de succes, acolo unde a reușit să aibă de cele mai multe ori roluri de protagonist.

Printre proiectele sale, Burak Deniz a dezvăluit că va fi din nou alături de frumoasa Alina Boz, cea cu care a mai jucat și în trecut.

Burak Deniz revine pe platourile de filmare

Burak Deniz a reușit să-și joace rolurile cu succes în seriale precum Tatlı Küçük Yalancılar, Bizim Hikaye și Cahil Periler. Debutul lui a venit odată cu producția Maraşlı, acolo unde a interpretat rolul de protagonist alături de faimoasa Alina Boz. Ulterior, alături de Dilan Çiçek Deniz a uimit întreaga audiență în filmul “Gidenler”.

“Cahil Periler” a reușit să fie transmis pentru un singur sezon, iar ulterior actorul și-a onorat alte proiecte alături de producători renumiți. Fiind de neoprit la momentul actual, filmările pentru cel de-al doilea sezon Şahmaran vor începe în curând, iar Burak Deniz se va afla din nou pe platourile de filmare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Pregătirile pentru cel de-al doilea sezon au început. Nu este clar dacă vor începe în luna mai sau chiar la mijlocul verii. Așteptăm vești. Cel mai probabil va putea fi văzut pe micile ecrale în septembrie sau decembrie, aproape de finalul anului.”, a declarat Burak Deniz, conform Seriesturkish.com. De asemenea, “The Shahmaran” se așteaptă să fie o serie mistică, SF. Filmările au fost realizate în Mersin.

Citește și: Özge Özpirinçci, decizie radicală în ceea ce privește cariera sa profesională. Ce a declarat vedeta

Fanii așteaptă cu nerăbdare ca faimosul Burak Deniz să joace alături de frumoasa Alina Boz. Cu toate acestea, pe plan personal se zvonește că actorul i-ar mai fi dat o șansă fostei sale partenere, Didem Soydan. Acesta a confirmat știrile și a vorbit despre vacanța pe care a avut-o alături de aceasta.

Burak Deniz și Alina Boz, din nou împreună pe platourile de filmare

Ecoul relației dintre Burak Deniz și Alina Boz a rămas în inimile oamenilor după rolurile acestora din serialul Maraşlı. Cu toate că producția nu a înregistrat un succes răsunător, fanii îi așteaptă pe cei doi din nou împreună.

Povestea dintre Mahur și Celal a ajuns la final după doar 26 de episoade, iar fanii au protestat vehement în urma acestei vești. Cu toate acestea, cei doi actori vor reveni împreună pentru un nou proiect ce va fi anunțat în curând. Până acum nu se cunoaște nicio informație oficială legată de acest aspect, însă toate detalii vor fi oferite în curând.

După finalizarea seriei Maraşlı, Alina Boz a optat pentru filmul Bandırma Missile Club, iar seria Süslü Korkuluk a adus-o în atenția publicului alături de Çağatay Ulusoy. Cu toate acestea, Alina Boz a renunțat rapid la acest proiect.

Citește și: Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” a îmbrăcat o bluză roșie și s-a lăsat fotografiat așa. Cum arată

Burak Deniz s-a născut pe 17 februarie 1991 în Istanbul și a câștigat pentru GQ Men of the Year în 2017. Actor și model, a reușit rapid să-și facă numele cunoscut în lumea întreagă, iar acum este una dintre cele mai apreciate vedete. De asemenea, viața sa amoroasă a făcut întotdeauna deliciul publicului.

În articolul

Burak Deniz revine pe platourile de filmare. Ce actriță cunoscută îi va fi din nou alături

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x