Özge Özpirinçci din “Femeie în înfruntarea destinului” a postat prima fotografie cu fiica sa. Cum a ales vedeta să o arate lumii întregi

Publicat pe 05.10.2022 la 15:33 Actualizat pe 05.10.2022 la 16:14

Özge Özpirinçci din “Femeie în înfruntarea destinului” a postat prima fotografie cu fiica sa. Cum a ales vedeta să o arate lumii întregi.

Özge Özpirinçci poartă o pereche de pantaloni lungi, o bluză cu dungi și are părul coafat

Özge Özpirinçci din "Femeie în înfruntarea destinului"

Happy Channel

Özge Özpirinçci se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. După o perioadă îndelungată petrecută pe platourile de filmare, vedeta din “Flăcările destinului” a decis să-și întemeieze o familie și să aducă pe lume primul său copil, o fetiță. Acum se bucură de fericire pe plan personal și este discretă în ceea ce privește viața sa.

Özge Özpirinçci din “Femeie în înfruntarea destinului” a postat prima fotografie cu fiica sa

Cea mai recentă fotografie postată de vedeta din “Flăcările destinului” a reușit să atragă atenția fanilor din mediul online. Dacă până în prezent a simțit nevoia să fie discretă în ceea ce privește identitatea fiicei sale, de data aceasta internauții au avut parte de o surpriză. Micuța a fost fotografiată pe bicicletă, alături de tatăl său, celebrul actor Burak Yamantürk. Dacă este obișnuită să folosească rețelele sociale pentru a-și împărtăși viața profesională, pe plan personal actrița rămâne de obicei reținută.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Özge Özpirinçci și Burak Yamantürk și-au unit destinele în 2021, iar micuța Mercan s-a născut la scurt timp după marele eveniment. În cadrul descrierii vedetei, aceasta a scris: “Fetelor, ar trebui să ne întoarcem în Istanbul? Hai, mamă, e o idee bună...”. Faimoasa vedetă, cu peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram, a surprins cu ultima sa imagine. Sute de comentarii și mii de aprecieri au fost lăsate de fanii actriței, vedeta din “Flăcările destinului”.

Citește și: Demet Evgar din “Flăcările destinului” surprinde cu noi fotografii în mediul online. Vedeta a devenit mămică pentru prima oară

“Foarte frumoasă”, “În sfârșit, ai postat o poză cu ea”, „O s-o mănânc”, “Ce este cu piciorușul acela”, au fost doar câteva dintre comentarii. Dat fiind că vedeta a decis să nu-i arate chipul micuței, aceasta a fost fotografiată din spate, doar un picior fiind vizibil. Cu toate acestea, cei mai mulți dintre internauți au fost entuziasmați să vadă postarea cu micuța.

Özge Özpirinçci și Burak Yamantürk au sărbătorit 1 an de căsnicie

Özge Özpirinçci și Burak Yamantürk și-au unit destinele la sfârșitul anului 2021, iar în luna Decembrie, micuța Mercan a venit pe lume pentru a întregi familia. Cu toate că pozele cu noul membru al familiei erau așteptate pe internet, vedeta din “Flăcările destinului” a făcut posibilă o singură imagine abia recent. Aceasta a sărbătorit 1 an de când și-a unit destinul cu cel al actorului de origine turcă și a ținut să lase amintire o imagine romantică. Îndrăgostiții au ținut să posteze imagini similare și au fost la fel de apreciați de fani.

“Acum mă uit la pozele astea, mă uit la Mercan și nu-mi vine să cred cum a trecut timpul.”, a scris vedeta pe pagina sa. Özge Özpirinçci este o actriță de origine turcă, recunoscută pretutindeni pentru “Flăcările destinului”, dar și pentru multe alte proiecte profesionale. Are 1.6 cm înălțime, însă frumusețea sa a fost întotdeauna apreciată.

Citește și: Cele mai frumoase imagini cu Mehmet Akif Alakurt și Cansu Dere în serialul “Puterea Destinului”. Cum au apărut cei doi în producția îndrăgită

Cât despre Burak Yamantürk, acesta s-a născut în Turcia pe 23 decembrie 1983 fiind un actor renumit în țara sa natală. A studiat o cu totul altă disciplină față de ceea ce profesează în prezent, însă a știut întotdeauna ce și-a droit să realizeze în viață.

În articolul

Özge Özpirinçci din “Femeie în înfruntarea destinului” a postat prima fotografie cu fiica sa. Cum a ales vedeta să o arate lumii întregi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x