Özge Özpirinçci i-a dedicat soțului Burak Yamantürk un mesaj emoționant. Cei doi s-au aflat în vacanță

Publicat pe 29.08.2024 la 12:23 Actualizat pe 29.08.2024 la 13:30

Özge Özpirinçci demonstrează faptul că dragostea pentru soțul său este mai puternică cu trecerea timpului. Actrița i-a dedicat un mesaj emoționant lui Burak Yamantürk.

actori in diferite ipostaze

Özge Özpirinçci i-a dedicat soțului Burak Yamantürk un mesaj emoționant

Instagram

Özge Özpirinçci și Burak Yamantürk formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la momentul actual. După ce au declarant că pentru ei nu contează căsnicia și nu sunt pregătiți să devină părinți, i-au surprins pe toți în 2021 când și-au unit destinele în mod oficial. La scurt timp după acest eveniment au devenit părinți pentru prima oară.

Özge Özpirinçci i-a dedicat soțului Burak Yamantürk un mesaj emoționant

Cu toate că sunt discreți în ceea ce privește viața personală, cei doi își țin fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viețile lor. S-au bucurat de zilele călduroase ale verii și au petrecut timpul la mare alături de fiica lor, Mercan. Primele fotografii au apărut și pe paginile personale de socializare. Dacă Özge Özpirinçci are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram și este cunoscută din serialul Femeie în înfruntarea destinului, soțul său are peste 200 de mii de fani din lumea întreagă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, protagonista din Femeie în înfruntarea destinului a publicat mai multe imagini alături de alesul inimii sale și s-a lăsat condusă de frumusețea care era în fața sa. Cei doi au jucat împreună în seria Tatar Ramazan, acolo unde s-au și cunoscut.

Îmbrăcați în costume de baie și foarte bronzați, așa au apărut cei doi în mediul online. Își continuă relația cu momente memorabile și se bucură de tot ceea ce le rezervă viitorul.

Citește și: Özge Özpirinçci și Hazal Kaya au călătorit la Paris. Care a fost scopul vizitei lor

“Am fost fascinată de această imagine pe care am văzut-o toată vara. Și pietrele din spatele nostru...”, a scris actrița în dreptul imaginilor, arată ntv.com.tr. Cei doi au atras atenția tuturor. Au primit peste 100 de mii de aprecieri și multe comentarii. Nu este pentru prima oară când actrița își exprimă încântarea pentru ceea ce trăiește în prezent. Unul dintre cele mai apreciate proiecte profesionale ale sale a fost fără doar și poate Femeie în înfruntarea destinului. A avut premiera în 2017 și a fost urmărit și la Happy Channel.

Özge Özpirinçci a devenit mămică în 2021

La scurt timp după ce s-a căsătorit a adus pe lume un copil. Înainte de a deveni mămică a publicat mai multe imagini pe rețelele sociale și astfel a putut fi văzută într-o altă ipostază.

Și-a lăsat părul scurt și a îmbrăcat o rochie foarte colorată. Așa a putut fi văzută vedeta înainte de naștere. Născută în 1986, aceasta și-a construit o carieră puternică de-a lungul timpului. Se află pe platourile de filmare încă din 2008 și de atunci a construit proiecte importante.

Citește și: Özge Özpirinçci și familia se află în vacanță. Ce destinație a ales vedeta în acest an

În ceea ce îl privește pe Burak Yamantürk, acesta s-a născut pe 23 decembrie 1983 în Izmit și a jucat în producții precum Tatar Ramazan în 2013, dar și As the crow flies în 2022. Proiectele sale nu s-au oprit și s-au bucurat de succes. Sandık Kokusu este cel mai recent proiect profesional al faimoasei sale soții. Deși multe alte cupluri care și-au găsit dragostea pe micile ecrane nu au rezistat trecerii timpului, iată că în cazul lor este complet diferit. Nimic nu îi mai poate opri acum să-și construiască un viitor de lungă durată.

În articolul

Özge Özpirinçci i-a dedicat soțului Burak Yamantürk un mesaj emoționant. Cei doi s-au aflat în vacanță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024. Racii au parte de oportunități pe mai multe planuri. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
7 judeţe intră sub cod galben de ploi până la ora 21. Zonele vizate de averse însemnate cantitativ
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Pandișpan cu mere. Rețeta unui desert simplu și delicios
Catine
Ai auzit și tu de planta care „se roagă”? Află de ce este bine să o ai în casă și cum să ai grijă de ea
useit.ro
Ultimele mesaje transmise de submersibilul Titan au fost dezvăluite. Ce s-a întâmplat chiar înainte de implozie
as.ro
Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Pe ce şi-a cheltuit toată averea: „Nu pe femei și cluburi!”
MediCOOL
Somnul recuperat în weekend scade riscul de boli de inimă, arată un studiu
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
DeParinti
Experiențe la fel de intense ca nașterea. Ce alte dureri se aseamănă și sunt echivalente
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de castravete amar. Ce beneficii poate oferi această băutură
HelloTaste
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor
x