Özge Özpirinççi petrece timp de calitate alături de partenerul său, Burak Yamantürk. Cei doi nu uită de momentele romantice împreună

Publicat pe 06.12.2022 la 14:55 Actualizat pe 06.12.2022 la 15:26

Özge Özpirinççi petrece timp de calitate alături de partenerul său, Burak Yamantürk. Cei doi nu uită de momentele romantice împreună.

Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk stau unul lângă celălalt și sunt îmbrăcați în negru

Özge Özpirinççi petrece timp de calitate alături de partenerul său, Burak Yamantürk

Profimedia Images

Özge Özpirinççi se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să-și demonstreze calitățile pe micile ecrane. În serialul “Femeie în înfruntarea destinului” a interpretat personajul “Bahar”, una dintre cele mai iubite femei din acea poveste. Drama sa a cucerit fanii din întreaga lume, iar povestea a avut mai multe traduceri.

Özge Özpirinççi petrece timp de calitate alături de partenerul său, Burak Yamantürk

Relația dintre Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk s-a concretizat în căsătorie, iar acum un an cei doi au devenit și părinți pentru prima oară. Micuța Mercan a venit să le întregească viețile îndrăgostiților, iar cei doi au ales încă de la început să nu-i dezvăluie chipul micuței. Pe rețelele sociale, cei doi distribuie doar imagini în care nu se vede clar profilul acesteia. Îndrăgostiții și-au unit destinele pe 18 septembrie 2021, iar în luna decembrie și-au strâns pentru prima oară fiica în brațe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Petrecerea de 1 an a micuței a fost alături de prieteni apropiați, câțiva dintre aceștia împărtășind momente în mediul online. Doar aranjamentele au fost astfel dezvăluite, fiind un bun prilej pentru ca fanii să ia parte virtual la ceremonie.

Citește și: Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta a îmbrăcat o perehe de colanți albaștri

“Să ai o viață fericită, plină de descoperiri și să ți-o completezi așa cum crezi de cuviință.”, a scris Özge Özpirinççi pe pagina sa personală. Deși în mediul online vedeta din “Femeie în înfruntarea destinului” preferă să-și ferească fiica de imagini, jurnaliști au reușit să-i imortalizeze chipul. De altfel, vedeta a declarat în repetate rânduri că Mercan are probleme cu somnul și din această cauză preferă să apeleze la acest ritual doar când se află pe stradă.

“Nu vă mai folosiți mașinile și motoarele astfel în oraș. Nu mai faceți zgomot, copilul doarme!”, a declarat vedeta în fața jurnaliștilor. Aceasta s-a arătat deranjată de șoferii ce fac gălăgie în trafic. Cu peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, actrița se bucură în continuare de o armată de fani.

Özge Özpirinççi se declară mulțumită de noua parte a vieții sale

Văzută alături de Burak Yamantürk în Yeniköy, vedeta a vorbit despre cea mai nouă parte a vieții sale, aceasta fiind faptul că a devenit mămică.

“Aș vrea să descriu acest sentiment, însă nu se poate. Este o experiență în adevăratul sens al cuvântului. Sper că cine își dorește acest lucru, va fi binecuvântat.”, a declarat vedeta din Turcia. Aceasta a subliniat faptul că nopțile nedormite sunt nelipsite din viața sa, însă reușește să țină pasul cu acestea.

Citește și: Demet Özdemir redefinește eleganța. Vedeta din “Vis de iubire” a purtat o rochie de prințesă modernă

“Seamănă cu mine. Nu, nu seamănă cu cineva, este unică. Am avut numele în minte de mult, dar nu ne-am putut decide. Am numit-o din momentul în care s-a născut. Când am ținut-o pentru prima oară în brațe am simțit că am renăscut. Totul este într-o grabă foarte plăcută. Mă bucur că există.”, a transmis vedeta. De-a lungul timpului, vedeta din “Femeie în înfruntarea destinului” a postat nenumărate fotografii alături de partenerul său, însă decizia de a nu-și expune fiica în mediul online a venit încă de la începutul nașterii acesteia.

În articolul

Özge Özpirinççi petrece timp de calitate alături de partenerul său, Burak Yamantürk. Cei doi nu uită de momentele romantice împreună

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 martie 2024. Balanțele sunt cu gândul la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
a1.ro
Ce a făcut un băiețel de 3 ani, atunci când a ajuns la mormântul mamei sale! Bunica a filmat totul. Imaginile sunt dureroase
HelloTaste.ro
Cum se folosește bicarbonatul de sodiu în mod corect. 12 sfaturi practice
Catine
Pilaf cu urzici. Rețetă de post plină de savoare și vitamine
useit.ro
Cum să îți încarci bateria ca să reziste mai mult. Așa poți folosi dispozitivele mai mult timp
as.ro
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
MediCOOL
Pași simpli pentru a arde mai multe calorii. Metode prin care îți poți accelera metabolismul
Spynews
Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, băiatul de doi ani dispărut din Botoșani. A sărit în apărarea părinților: „Cei care își dau cu părerea...”
DeParinti
Cum poate fi prevenită obezitatea infantilă. Ce spun specialiștii
MediCOOL
Băuturi pentru o digestie mai bună. Cum îți pot sprijini sistemul digestiv
HelloTaste
10 preparate delicioase pentru care poți folosi brioșe englezești
x