Özge Özpirinçci revine în atenția fanilor cu noi proiecte profesionale. Actrița și-a dedicat o bună perioadă de timp creșterii fiicei sale

Publicat pe 30.03.2023 la 14:58 Actualizat pe 30.03.2023 la 15:27

Özge Özpirinçci revine în atenția fanilor cu noi proiecte profesionale. Actrița și-a dedicat o bună perioadă de timp creșterii fiicei sale.

Özge Özpirinçci poartă o pereche de pantaloni lungi, o bluză cu dungi și are părul coafat

Özge Özpirinçci revine în atenția fanilor cu noi proiecte profesionale

Happy Channel

Özge Özpirinçci din “Femeie în înfruntarea destinului” este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. A devenit mămică și a ținut să-și dedice tot timpul creșterii fiicei sale. După cutremurele din Turcia, s-a numărat printre actorii care au ținut să ofere o mână de ajutor tuturor celor afectați.

Özge Özpirinçci din “Femeie în înfruntarea destinului” revine în atenția fanilor cu noi proiecte profesionale

Cu toate că timpul pare că nu-i mai permite nicio altă implicare, Özge Özpirinçci a decis să-și surprindă fanii cu un anunț inedit. Vedeta se pregătește intens pentru a juca într-o piesă de teatru, dar și pentru participarea în cadrul unui proiect digital. De asemenea, nu a uitat să țină subliniat faptul că oamenii din Turcia au încă nevoie de tot ajutorul pe care îl pot primi în aceste vremuri dificile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Așteptăm să ajutăm în continuare. Alegerile se apropie, suntem entuziasmați.”, a declarat vedeta din Turcia. Cu toate că și-a dedicat timpul vieții de familie, Özge Özpirinçci nu a uitat că este și o femeie și o actriță de succes, de aceea a decis să-și reia activitatea profesională în cel mai scurt timp posibil.

Citește și: Özge Özpirinççi lansează un mesaj important în mediul online. Vedeta se alătură colegilor săi în cadrul unui ONG specializat în ajutorarea răniților în urma dezastrelor

“Există proiecte care mă fac fericită. O piesă de teatru și o serie digitală. De aceea mă simt foarte bine la momentul actua și totul este bine.”, a mai spus actrița. A declarat că una dintre cărțile pe care le citește în prezent este chiar adaptarea piesei de teatru pentru care va juca.

“Este o piesă de teatru inspirată după o carte pe care o citesc. Am avut o întâlnire cu autorul și ne-am gândit unul la celălalt în același timp. A fost o coincidență drăguță. Păstrăm surpriza până atunci, nu vreau eu să fiu cea care oferă explicații.”, au fost cuvintele actriței. Cu toate acestea, a ținut să menționeze că perioada petrecută departe de platourile de filmare a reușit să-i ofere timp prețios alături de fiica sa, Mercan.

Cum vede Burak Yamantürk rolul de tătic

Cu toate că Özge Özpirinçci s-a retras pentru o perioadă de pe platourile de filmare pentru a se dedica rolului de mămică, Burak Yamantürk a fost cel care în 2021 a jucat în serialul Elbet Bir Gün. Acesta a vorbit despre provocările de a fi tătic, despre ceea ce îl împinge să meargă mai departe și tot ce s-a petrecut până în prezent.

Citește și: Özge Özpirinççi surprinde cu o rochie neagră cu spatele gol. Cerceii pe care i-a ales vedeta au reușit să surprindă

“Sunt foarte fericit pentru serialul acesta, am filmat cu mult efort și dragoste. Am lucrat cu o echipă incredibilă. Ca părinți, face greșeli cu siguranță, dar sper că vor fi fără daune prea mari. Vreau să cresc o fată afectuoasă care este în pace cu ea însăși, care respectă natura și toate ființele care trăiesc.”, a declarat Burak Yamantürk. Actorul nu renunță la gesturile romantice pentru soția sa, astfel că ori de câte ori are ocazia, în mediul online îi demonstrează acest lucru.

“Prima aniversare fericită, soția mea.”, a scris Burak Yamantürk cu ocazia sărbătoririi primului an de căsnicie cu faimoasa Özge Özpirinçci. Cei doi formează un cuplu de 8 ani.

În articolul

Özge Özpirinçci revine în atenția fanilor cu noi proiecte profesionale. Actrița și-a dedicat o bună perioadă de timp creșterii fiicei sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x