Özge Özpirinçci surprinde cu o apariție inedită în mediul online. Vedeta are părul drept acum și un corp de invidiat

Publicat pe 15.09.2023 la 10:11 Actualizat pe 15.09.2023 la 11:36

Özge Özpirinçci revine în atenția publicului cu un stil aparte. Vedeta și-a schimbat complet coafura și este de nerecunoscut.

Özge Özpirinçci poartă părul lung desprins, ondulat

Özge Özpirinçci surprinde cu o apariție inedită în mediul online

Happy Channel

Özge Özpirinçci este una dintre cele mai cunoscute actrițe din Turcia la momentul actual. A jucat rolul de protagonistă în serialul celebru “Femeie în înfruntarea destinului”, producție ce a fost difuzată și la Happy Channel. În prezent, vedeta se bucură de succes pe plan personal și profesional.

Özge Özpirinçci surprinde cu o apariție inedită în mediul online

Rolul Bahar a reușit să o aducă mai aproape de fanii din întreaga lume. Astfel, în prezent are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente o arată într-o apariție inedită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă de cele mai multe ori o vedem cu părul lung, ondulat, astăzi actrița ajunge înaintea internauților cu un look complet diferit. Păr drept și o ținută glam ce o scoate fără doar și poate din anonimat. A îmbrăcat o fustă neagră cu paiete și crăpătură pe picior, dar și un top alb ce îi lasă la vedere abdomenul de invidiat. Ca și accesorii a optat pentru un plic și un colier. Machiajul a fost unul simplu, dar care i-a lăsat în evidență feminitatea.

Citește și: Özge Özpirinçci postează noi amintiri din vară. Cum a petrecut vedeta alături de familie

“Frumusețe”, “Ești mămică”, “Doamne”, “Ar trebui să iei în considerare faptul că-ți poți vopsi părul, dar îți stă bine și așa”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Alături de Burak Yamantürk a răspuns întrebărilor jurnaliștilor în ceea ce o privește pe fiica lor Mercan. Aceasta s-a născut în decembrie 2021.

“Nu ne-am întors din vacanță. O să mai stăm ceva timp. După accea, revenim pe platourile de filmare. Mercan a crescut și noi suntem pregătiți să ne reîntoarcem la treabă. Ea a trăit toate vara în costum de baie, nu știu cum o s-o convingem să se îmbrace. A crescut acum.”, a spus actrița din Femeie în înfruntarea destinului.

Özge Özpirinçci și Berrak Tüzüntaç sunt prietene bune. Vezi cum își petrec cele două timpul liber

Protagonista din Femeie în înfruntarea destinului a devenit mămică în 2021 și recent a avut o întâlnire inedită cu una dintre prietenele sale, Berrak Tüzünataç. Diferența de înălțime dintre cele două s-a putut observa cu ochiul liber și în mediul online, acolo unde cele două au publicat mai multe fotografii ce au stârnit hohote de râs.

Citește și: Özge Özpirinçci surprinde cu o ținută disco. Vedeta s-a lăsat fotografiată în stil Michael Jackson

Özge Özpirinçci și Burak Yamantürk s-au căsătorit pe 18 septembrie 2021. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară și se numără printre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Îndrăgostiții postează deseori fotografii romantice în mediul online.

Actrița a fost eliminată în ultimul moment din distribuția seriei Aile. Urma să joace pe platourile de filmare alături de Kıvanç Tatlıtuğ și Serenay Sarıkaya. Sandık Kokusu' este serialul ce o va aduce încă o dată în fața fanilor după o perioadă de lungă durată.

“Să te placi și să te iubești este un act de rebeliune într-o societate care beneficiează de propriile îndoieli. Rebelă pentru totdeauna.”, a transmis vedeta în mediul online. Vedeta a mărturisit că s-ar simți pe deplin satisfăcută dacă ar putea juca într-un film despre viața lui Michael Jackson.

În articolul

Özge Özpirinçci surprinde cu o apariție inedită în mediul online. Vedeta are părul drept acum și un corp de invidiat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x