Özge Özpirinççi „strălucește” la propriu. Vedeta a îmbrăcat un top minuscul și a ținut să-și lase la vedere abdomenul de invidiat

Publicat pe 06.08.2023 la 21:48 Actualizat pe 06.08.2023 la 20:33

Özge Özpirinççi „strălucește” la propriu. Vedeta a îmbrăcat un top minuscul și a ținut să-și lase la vedere abdomenul de invidiat.

Özge Özpirinççi poartă o geacă de piele și stă lângă Burak Yamanturk

Özge Özpirinççi „strălucește” la propriu

Happy Channel

Özge Özpirinççi și-a sărbătorit ziua de naștere și a decis să facă acest lucru alături de cele maid ragi persoane din viața sa. De asemenea, a purtat o ținută aparte ce i-a lăsat la vedere abdomenul de invidiat.

Özge Özpirinççi strălucește la propriu chiar de ziua sa de naștere

Actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” și-a sărbătorit cea de-a 37 zi de naștere printre prieteni. . Kıvanç Tatlıtuğ , Birkan Sokullu , Berrak Tüzünataç și Serkan Keskin. Özge Özpirinççi s-a căsătorit cu Burak Yamantürk pe 18 septembrie 2021 și au împreună o fetiță pe care au botezat-o Mercan. După ce au devenit părinți prima oară, au rămas multă vreme în atenție presei, dar și a fanilor. Recent, vedeta s-a lăsat fotografiat la propria petrecere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a ales o ținută simplă, dar de efect. S-a îmbrăcat în blugi, într-un top strălucitor scurt și cu o geacă roz. Abdomenul i-a fost lăsat la vedere și toată lumea a putut să vadă cât de mult s-a schimbat după ce a devenit mămică. Vedeta s-a lăsat văzut într-o ipostază romantică alături de partenerul său, Burak Yamantürk. Fotografiile din cadrul petrecerii au apărut imediat în mediul online. Printre numele care au uitat s-au numărat Çağla Şıkel și partenerul său, Nail Gönenli ( de profesie avocat). Cei doi au pozat în cuplul fericit în fața camerelor.

Citește și: Özge Özpirinççi lansează un mesaj important în mediul online. Vedeta se alătură colegilor săi în cadrul unui ONG specializat în ajutorarea răniților în urma dezastrelor

Özge Özpirinççi a reușit să ajungă pe paginile primelor publicații după ce a dovedit că nu este îngrijorată de problema trecerii timpului. Vedeta și-a lăsat părul alb și a creat o întreagă discuție în mediul online.

“Asta este starea mea naturală, n-o să-mi vopsesc părul.”, a mai spus actrița. S-a arătat întotdeauna adepta lucrurilor spuse pe nume și nu s-a ferit niciodată să ia atitudine atunci când a simțit că este nevoie.

Berrak Tüzünataç și Birkan Sokullu s-au aflat la aceeași petrecere

S-au despărțit după trei ani de relație în 2018, însă au ajuns în cadrul aceleiași petreceri pentru a-i fi alături faimoasei Özge Özpirinçci. Birkan Sokullu a venit însoțit alături de partenera sa, Eda Gürkaynak. Petrecerea a ținut până în zori și a reușit să aibă efectul dorit. Vedeta din “Femeie în înfruntarea destinului” a purtat un machiaj glamour. A optat pentru culoarea albastru azul în zona ochilor, dar și un top scurt cu aplicații strălucitoare.

Citește și: Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk apar într-o fotografie de familie alături de fiica Mercan. Actrița i-a arătat chipul micuței pentru prima oară

Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai apreciate dintre acestea au fost alături de fiica sa Mercan. Chiar dacă l-a început a ținut să o țină departe de ochii presei, în cele din urmă primele imagini au apărut pe contul său personal de socializare.

Özge Özpirinçci a jucat în producții celebre precum Aci Tatli Eksi, Kadin, Ask Yeniden, Karisik Kaset, Aramizda Kalsin, Al Yazmalim, Anadolu kartallari, Veda – Atatürk, Melekler korusun, Kavak Yelleri și altele. Fanii au apreciat-o întotdeauna pentru originalitate, fiind printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Odată cu dezastrul din Turcia, a reușit să fie vocea poporului care nu a mai avut cum să-și exprime nedreptatea.

În articolul

Özge Özpirinççi „strălucește” la propriu. Vedeta a îmbrăcat un top minuscul și a ținut să-și lase la vedere abdomenul de invidiat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x