Paulina Mercado își anunță retragerea temporară din televiziune. Iubita lui Juan Soler a fost operată de cancer la gât

Publicat pe 16.10.2024 la 13:08 Actualizat pe 16.10.2024 la 13:53

Prezentatoarea va lipsi din cadrul emisiunii matinale pentru o perioadă în urma operației de cancer la gât. Vedeta a făcut anunțul în mediul online.

actriță zâmbește

Paulina Mercado își anunță retragerea temporară din televiziune

Profimedia Images

În urmă cu două săptămâni, vedeta și-a anunțat fanii că urmează să fie operată de cancer la gât. Paulina Mercado ( 53) este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din Mexic la momentul actual. Formează un cuplu cu Juan Soler și au împreună o emisiune transmisă în mediul online.

Paulina Mercado își anunță retragerea temporară din televiziune

Chiar dacă operația a fost un succes și Paulina Mercado a revenit în mediul online pentru a-și ține fanii la curent cu starea sa de sănătate, se pare că i-a anunțat pe aceștia de retragerea temporară. Potrivit propriilor declarații, tumoarea i-a afectat corzile vocale. Din această cauză nu poate vorbi foarte mult și este răgușită în cele mai multe dintre situații, arată uniradioinforma.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“O să-mi mai iau un timp, dar o să rămân conectată cu voi, o să-mi urmez terapiile pentru a urla că vă iubesc.”, a mărturisit aceasta. Amintim faptul că în 2023, prezentatoarea de origine mexicană a fost operată după ce i-a fost descoperită o tumoră cerebrală benignă.

Este foarte activă în mediul online, acolo unde are peste 400 de mii de prieteni virtuali și unde a publicat până acum peste 3 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai multe dintre acestea sunt din cadrul emisiunii pe care o prezintă în mediul online împreună cu partenerul Juan Soler.

Citește și: Partenera lui Juan Soler a fost operată de cancer la gât. Paulina Mercado a apărut în mediul online la scurt timp după intervenție

Înainte de a fi operată, Paulina Mercado a punctat momentul în care i-a dezvăluit iubitului său care este de fapt starea sa de sănătate.

“Se pare că am o tumoră malignă. E cancer și ce bine că am făcut studiile. La început am fost îngrozită să spun cuvântul cancer. Juan mi-a spus printre râsete că poate o să rămân tăcută cel puțin o săptămână.”, a transmis prezentatoarea.

În cadrul emisiunii unde și-a anunțat problema medicală, Paulina Mercado a dezvăluit că Juan Soler o susține în fiecare demers și îi este alături indiferent de situație.

Juan Soler, un partener de nădejde pentru Paulina Mercado

La finalul anului 2023, prezentatoarea a fost operată în urma depistării unei tumori cerebrale. La acel moment, i-a fost depistată o tumoră benignă.

“Am lăsat responsabilitățile, i-am spus doctorului că să facă cu corpul meu tot ce vrea, ce e bine. Vreau să-mi îmbrățișez nepoții, să fac lucruri. I-am dat telefonul lui Juan, bietul de el. Poate să fie un cadou, dar și ce responsabilitate.”, a spus vedeta.

Citește și: Prezentatoarea TV Paulina Mercado urmează să fie operată din cauza diagnosticului grav primit de la medici. Cum a reacționat Juan Soler

A subliniat că semnul care i-a rămas pe gât în urma operației îi va aminti mereu unde trebuie să meargă și unde se află în prezent.

“De multe ori acordăm importanță lucrurilor care nu merită. Această bătălie este câștigată, mai ales bătălia cu inima și mintea, pentru că azi văd viața într-un mod cu totul diferit.”, a spus vedeta, potrivit infobae.com. În același videoclip publicat în mediul online, prezentatoarea a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături și i-au transmis mesaje de susținere pe rețelele sociale.

În ceea ce-l privește pe Juan Soler, acesta continuă să-și susțină partenera așa cum a făcut-o și până acum. A fost căsătorit cu Maki Soler din 2003 până în 2018.

În articolul

Paulina Mercado își anunță retragerea temporară din televiziune. Iubita lui Juan Soler a fost operată de cancer la gât

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2024. Racii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Nicuşor Dan, despre scandalul de la Planșeul Unirii: "A fost apărarea unui principiu". Ce spune de o posibilă candidatură la prezidențiale în 2029
a1.ro
Asia Express sezonul 7, 16 octombrie 2024. Ce echipă a părăsit Drumul Zeilor. Prin ce probe au trecut la cursa pentru ultima șansă
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de plăcintă cu dovleac. Ce să pui în aluat ca să iasă fraged și aromat
Catine
Clătite brașovene. Rețetă tradițională din bucătăria românească
useit.ro
Când va fi „pensionat” Windows 10. După această dată, utilizatorii trebuie să plătească în plus pentru a folosi sistemul de operare Microsoft
as.ro
Din ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei
MediCOOL
Grupa de sânge poate indica riscul de AVC până la vârsta de 60 de ani. Ce rol au factorii genetici în dezvoltarea acestei afecțiuni
Spynews
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
DeParinti
Sindromul ochilor uscați în sarcină: cauze și tratament
MediCOOL
Cum recunoști simptomele gripei și complicațiile sale. Când trebuie să mergi la medic
HelloTaste
Cum să faci cidru de mere acasă. Sfaturi utile ca să-ți iasă delicios
x