Piqué merge la nunta fratelui său cu Clara Chía. Familia miresei o aștepta și pe Shakira? Detalii fierbinți despre relațiile tensionate dintre ei

Publicat pe 26.06.2023 la 16:52 Actualizat pe 26.06.2023 la 17:23

Clara Chia l-a însoțit pe Gerard Piqué la nunta fratelui său Marc, care s-a căsătorit în după-amiaza zilei de 23 iunie cu iubita sa, Maria Valls Casanovas. Acesta devine primul mare eveniment de familie la care participă în calitate de cuplu tânăra și fotbalistul proaspăt divorțat.

Shakira și Pique

Profimediaimages.ro

Marc Piqué s-a căsătorit cu Maria Valls la Barcelona. Gerard și Clara Chía au fost surprinși ținându-se de mână la petrecere, însă fiii fotbalistului, Milan și Sasha, nu au fost prezenți.

Shakira lipsește de la nunta fratelui lui Pique. Fotbalistul nu a avut copiii alături de el

Chía și Piqué au fost surprinși ieșind discret prin ușa din spate a bisericii parohiale San Vicente de Montalt. Cei doi zâmbeau în timp ce se îndreptau rapid spre o dubă care îi aștepta pentru a-i transporta la casa de la țară a familiei miresei, unde urma să aibă loc petrecerea.

Conform informațiilor de la ¡Hola!, proprietatea este o construcție din anii 1940, cu grădini generoase, o piscină și facilități precum șapte dormitoare și opt băi.

De asemenea, părinții fostului fotbalist, Montserrat Bernabeu și Marc Piqué, au fost observați sosind la biserică alături de cei doi, univision.com.

Citește și: Shakira lansează noi atacuri la adresa lui Pique în cea mai recentă piesă. Vedeta s-a deghizat în sirenă

Presa spaniolă scrie că Gerard Pique şi Clara Chia se pregătesc de nuntă

Presa spaniolă scrie că fostul fotbalist al FC Barcelona, Gerard Pique, şi iubita sa, Clara Chia, studentă la marketing, se pregătesc de nuntă, potrivit News.ro.

Astfel, cei doi ar urma să anunţe că se vor căsători la 26 iunie, când are loc nunta lui Marc Pique, fratele lui Gerard.

În urmă cu mai puţin de o lună, Piqué şi Chia au fost surprinşi la firma de bijuterii Rabat din Barcelona, ceea ce a declanşat zvonuri privind posibila achiziţie a unui inel.

Clara Chia are 24 de ani, iar Pique are 36 de ani şi formează un cuplu de aproape un an. Relaţia lor a fost îndelung mediatizată deoarece ar fi fost motivul care a dus la despărţirea fostului fotbalist de cântăreaţa columbiană Shakira. În ciuda faptului că au avut 12 ani de relaţie şi au doi copii împreună, Shakira şi Piqué nu au fost căsătoriţi, potrivit News.ro.

Citește și: S-a aflat când se vor întâlni pentru prima oară copiii Shakirei și ai lui Gerard Piqué cu actuala parteneră a fostului fotbalist. Evenimentul care va crea furori

În articolul

Piqué merge la nunta fratelui său cu Clara Chía. Familia miresei o aștepta și pe Shakira? Detalii fierbinți despre relațiile tensionate dintre ei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x