Prima fotografie care demonstrează că Sıla Türkoğlu și Alp Navruz formează un cuplu. Cei doi nu se mai feresc să-și arate dragostea

Publicat pe 15.06.2023 la 15:21 Actualizat pe 15.06.2023 la 16:26

A apărut în mediul online prima fotografie care demonstrează că Sıla Türkoğlu și Alp Navruz formează un cuplu. Cei doi s-au ferit o perioadă de timp să-și arate dragostea, însă acum totul a fost descoperit.

Sıla Türkoğlu poartă părul lung desprins și Alp Navruz poartă un tricou cu imprimeu

Prima fotografie care demonstrează că Sıla Türkoğlu și Alp Navruz formează un cuplu

Happy Channel

Sıla Türkoğlu și Alp Navruz se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. S-a zvonit că ar forma un cuplu, însă niciunul nu a confirmat sau infirmat vestea apărută în presă. Acum totul a luat o altă întorsătură.

Prima fotografie care demonstrează că Sıla Türkoğlu și Alp Navruz formează un cuplu

Este pentru prima oară când Sıla Türkoğlu apare la brațul unui bărbat și se arată că într-adevăr formează un cuplu. Pentru o perioadă de timp s-a spus că ar fi partenera lui Halil Ibrahim Ceyhan, colegul de pe platourile de filmare Moștenirea, apoi a urmat Dogukan Gunkor din Șerbe de afine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea mai recentă apropiere a sa față de un posibil partener este cu Alp Navruz. Acesta s-a iubit cu Ayça Ayşin Turan din Iarna neagră odată ce au lucrat împreună pe platourile de filmare ale serialului Povestea de pe insulă. De atunci, actorul nu a mai avut nicio implicare sentimentală. Actorii au participat recent la o petrecere organizată o prietenă comună, Şefkat Peker. Pe pagina acesteia de Instagram, Sıla Türkoğlu și Alp Navruz stau unul lângă altul și zâmbesc.

Citește și: Ipostază inedită cu Halil Ibrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu și Can Verel pe platourile de filmare. Cum au apărut actorii

Ipostaza nu a fost trecută cu vederea, mai ales că cei doi sunt acum prieteni virtuali și își apreciează fiecare fotografie publicată. Au anunțat că formează un cuplu, dar că se mențin departe de luminile reflectoarelor, arată sabah.com.tr.

Alp Navruz are peste 5 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cât despre Sıla Türkoğlu, aceasta are peste 1 milion de prieteni virtuali și peste 90 de imagini publicate. Cea mai recentă dintre acestea o arată în spatele camerelor, atunci când se pregătește pentru o ședință foto profesională. Chipul său perfect nu a putut fi trecut cu vederea.

“Ești o stea, reușești să mergi tot mai departe, indiferent de lucrurile care se întâmplă în viața ta”, “Sper ca Dumnezeu să te protejeze de cei care te vorbesc de rău”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Sıla Türkoğlu devine imaginea unor produse de beauty în Turcia

Una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia a devenit imaginea unor produse de beauty din Korea, aduse în țara sa natală. Este vorba despre o colaborare cu cei de la Watson. Pure Beauty este brand-ul popular, iar Sıla Türkoğlu a ținut să fie cea care să le prezinte în fața fanilor pe rețelele sociale.

Citește și: Secretul frumuseții faimoasei Sıla Türkoğlu. Cum reușește vedeta să se mențină la înălțimea așteptărilor fanilor

Punând accentul pe faptul că trebuie lăsate în urmă rutinele de beauty și machiajele care țin o veșnicie, aceasta își arată un machiaj natural, dar și curățarea tenului care pare acum că nu mai durează o veșnicie. Cele două produse, Pure Beauty BB și CC cream vin în ajutorul femeilor care doresc o apariție naturală cu sloganul “Frumusețea care vine dintr-o dată cu multiple efecte”.

Este pentru prima oară când o astfel de reclamă apare pe pagina de socializare a vedetei din Moștenirea. Până să-și anunțe plecarea de pe platourile de filmare ale celebrului serial, actrița era mult mai rezervată în mediul online.

În articolul

Prima fotografie care demonstrează că Sıla Türkoğlu și Alp Navruz formează un cuplu. Cei doi nu se mai feresc să-și arate dragostea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x