Care este suma fabuloasă pe care Hande Erçel a câștigat-o în primele 6 luni ale anului 2024. Vedeta continuă să călătorească alături de partenerul Hakan Sabancı

Publicat pe 17.06.2024 la 10:54 Actualizat pe 17.06.2024 la 11:45

Hande Erçel continuă să rămână în atenția publicului datorită proiectelor profesionale. Doar la începutul anului 2024 a câștigat o sumă fabuloasă care i-a uimit pe fani.

parteneri pe covorul roșu

Care este suma fabuloasă pe care Hande Erçel a câștigat-o în primele 6 luni ale anului 2024

Profimedia Images

Cu toate că o bună perioadă de timp a lipsit de pe micile ecrane, Hande Erçel a continuat să rămână imaginea unor celebre branduri de haine și bijuterii. Astfele sumele de bani care i-au intrat în cont au arătat de-a dreptul uimitor în primele șase luni ale anului 2024. Actrița urmează să revină în atenția publicului telespectator într-un nou proiect profesional.

Care este suma fabuloasă pe care Hande Erçel a câștigat-o în primele 6 luni ale anului 2024

Una dintre cele mai populare vedete din Turcia la momentul actual, a devenit imaginea unui brand cunoscut de haine. De asemenea, aceeași figură poate fi alăturată și unui brand de bijuterii extrem de recunoscut. Aceasta formează un cuplu cu afaceristul Hakan Sabancı de mai bine de 1 an și împreună au dovedit că ceea ce îi leagă este iubire adevărată. Dacă la început s-a zvonit că actrița ar renunța la proiectele profesionale pentru a-i face pe plan mamei partenerului, iată că această informație este complet eronată.

Urmărește Dragoste plutește în aer, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hande Erçel revine pe platourile de filmare în 'Leave it to the Wind', proiecție ce va fi filmată alături de actorul Barış Arduç. În primele 6 luni ale anului 2024, vedeta a câștigat 10 milioane de lire turcești grație colaborării cu brandul de costume de baie, 7 milioane de lire turcești din cadrul reclamelor cu brandul de deodorante, dar și 20 de milioane de lire turcești pentru colaborarea cu brandul de bijuterii. Nu au lipsit aparițiile pe covorul roșu, care i-au adus și acelea sume între 100 și 150 de lire turcești fiecare.

Citește și: Hande Erçel și Barış Arduç sunt așteptați împreună în același proiect. Fanii din toată lumea vor să-i vadă pe micile ecrane

Are peste 30 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde continuă să posteze fotografii și filmulețe pentru fanii săi. A publicat pnă acum peste 700 de postări, iar acest lucru îi mai aduce fără doar și poate un câștig substanțial la ceea ce există deja.

În prezent, vedeta s-a lăsat fotografiată în Suedia alături de partenerul său. Și acesta a ținut să lase câteva momente amintire pe propriul cont de instagram.

Hande Erçel revine pe platourile de filmare într-un nou proiect profesional

Au început primele repetiții pentru proiectul ‘Rüzgara Bırak’ cu Barış Arduç și Hande Erçel. Fanii s-au arătat extrem de entuziasmați în mediul online, iar interesul pentru film a început să crească. Armonia care se observă între cei doi actori din poze este uimitoare. Scenariul scris de Ceylan Naz și regizat de Engin Erden vine să adauge succes către ceea ce va fi dezvăluit în curând pe micile ecrane.

Citește și: Hande Erçel și Hakan Sabancı se află în vacanță la Londra. Imaginile inedite postate de vedetă dintr-o călătorie romantică

Doi dintre moștenitorii companiei Yazman Group se întâlnesc față în față. Este vorba despre Ege Yazıcı (Barış Arduç) care locuiește în Çeşme și Aslı Mansoy (Hande Erçel), care este CEO-ul companiei. Pentru ca această companie să funcționeze, depinde foarte mult dacă pe acel loc se va construi un hotel. Acolo locuiește și Ege, dar și-a fondat și o școală de surf.

Cei doi vor realiza rapid că sunt făcuți unul pentru celălalt, iar lucrurile vor lua o nouă întorsătură în acest sens. Până la începere, oamenii continuă să-i aprecieze pe cei doi actori în mediul online.

În articolul

Care este suma fabuloasă pe care Hande Erçel a câștigat-o în primele 6 luni ale anului 2024. Vedeta continuă să călătorească alături de partenerul Hakan Sabancı

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iunie 2024. Taurii trebuie să aibă mai multă încredere. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui român care a mers în Germania să vadă meciul României. "Cum, bă, în plin Euro, să ai terasele goale? La 9 seara toată lumea în casă?"
a1.ro
Ce nume poartă Ilona Brezoianu după cununie: „Vă dați seama că trebuie să-i spunem doamnă?” Cum a apărut la Neatza
HelloTaste.ro
Gem de căpșuni cu zahăr gelifiant. Rețetă rapidă și sigură
Catine
Galette cu piersici și fulgi de migdale. Desert delicios, de sezon
useit.ro
„Linia roșie” care îți arată că hackerii au intrat în contul tău. Google a dezvăluit semnul secret la care să te uiți
as.ro
Cât de frumoasă este soţia lui Nicolae Stanciu, căpitanul naţionalei României. Andreea a întors toate privirile la EURO 2024
MediCOOL
În ce măsură poți rămâne însărcinată dacă ți-ai legat trompele. Care este probabilitatea
Spynews
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit din minți și nu a mai ținut cont de nimic / FOTO
DeParinti
Adriana Nicolae a discutat despre alergii și impactul lor asupra vieții la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi: „Aș recomanda ca mamele să fie atente dacă în familiile lor există alergii”
MediCOOL
Metode de tratament împotriva exfolierii unghiilor. Ce o cauzează
HelloTaste
Cum se sterilizează borcanele și sticlele pentru conserve
x