Primele declarații ale producătorilor seriei “Moștenirea”. Ce spun despre plecarea subită a faimoasei Sıla Türkoğlu

Publicat pe 17.05.2022 la 13:44 Actualizat pe 17.05.2022 la 14:28

Sıla Türkoğlu a decis să părăsească platourile de filmare ale celei de-a treia serii “Moștenirea”. Primele declarații ale producătorilor au venit la scurt timp după ce zvonurile au apărut în presă. Ce spun aceștia.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă o maletă neagră și un sacou de aceeași culoare, iar Sıla Türkoğlu are o bluză verde kaki cu mâneci lungi

Halil Ibrahim Ceyhan și Sıla Türkoğlu din "Moștenirea"

Happy Channel

După ce zvonurile legate de plecarea actriței Sıla Türkoğlu din cadrul serialului “Moștenirea” au apărut în presă, producătorii celebrei serii au ținut să lase primele declarații oficiale în mediul online. Până acum, îndrăgita vedeta nu a vorbit despre această situație.

Fanii i-au lăsat acesteia mesaje de susținere în mediul online și i-au adresat nenumărate întrebări celor care se pare că și-au îndreptat acuzațiile către protagonista seriei “Moștenirea”.

Primele declarații ale producătorilor seriei “Moștenirea” în legătură cu plecarea protagonistei Sıla Türkoğlu

Fanii serialului “Moștenirea” trec printr-o situație dificilă, asta pentru că protagonista Sıla Türkoğlu a decis să părăsească platourile de filmare înainte de filmarea celui de-al treilea sezon. Problemele au apărut la scurt timp între compania producătoare și celebra vedetă.

Se numără printre cele mai îndrăgite seriale din Turcia și de-a lungul timpului a reușit să-și câștige o popularite nesperată și în alte țări, însă cel de-al treilea sezon „Moștenirea” vine cu o surpriză inedită pentru fani, asta pentru că Sıla Türkoğlu nu va mai fi prezentă pe micile ecrane. Primele declarații oficiale au fost lansate în mediul online de către producătorii celebrei serii, conform Seriesturkish.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sıla Türkoğlu, protagonista seriei noastre a informat compania producătoare că nu va mai face parte din cea de-a treia serie. Această cerere ne-a luat prin surprindere, asta pentru că povestea sa urma să continue. Actrița noastră ne-a informat prin intermediul avocaților că partea sa de contract trebuie să înceteze imediat, însă am respins această cerere.

Din păcate, actrița noastră nu a luat parte la filmările pentru cel de-al treilea sezon, așa că serialul va avea o dublură. De asemenea, vedeta nu a participat în cadrul teaser-ului noului sezon, deși compania noastră a sugerat ca acest lucru să poată fi posibil. Această atitudine, care este incompatibilă cu tot ceea ce noi considerăm a fi onoarea meserie de actor, depășește regulile etice după care ne ghidăm.

Citește și: Bergüzar Korel, de la apariții inedite pe marile scene, la o prezență simplistă în propriul cămin. Cum arată actrița din “1001 de nopți”

Am dori să ne cerem scuze pentru această situație creată și vrem să venim în atenția telespectatorilor cu profunde regrete pentru ceea ce s-a întâmplat. Comportamentul actriței va urma să fie evaluat în termeni legali.”, scrie în comunicatul de presă lansat de compania producătoare a serialului “Moștenirea”.

Fanii îi sunt alături faimoasei actrițe Sıla Türkoğlu

Deși compania producătoare a seriei “Moștenirea” trece printr-o criză de când protagonista a decis să părăsească platourile de filmare, iată că fanii actriței îi sunt alături necondiționat. Pe rețelele sociale, aceștia se întreagă care a fost motivul pentru care Sıla Türkoğlu a luat una dintre cele mai importante decizii ale carierei sale.

Citește și: Melisa Döngel din "Dragostea plutește în aer" impresionează cu frumusețea sa. Actrița a purtat un ruj roșu aprins și a postat o imagine incitantă în mediul online

“Această explicație nu are logică, nu este satisfăcătoare. Există sigur un motiv pentru care iubita noastră actriță nu a dorit să facă parte din cel de-al treilea sezon. Ce mă deranjează este că a riscat să se expună astfel. Mereu spunea că îi place ceea ce face, trebuie să existe un alt motiv pentru care a luat această decizie.”, a scris cineva în mediul online. Un alt internaut a subliniat că Sıla Türkoğlu își iubea meseria și niciodată nu ar fi luat această decizie dacă nu ar fi avut un motiv bine întemeiat.

În articolul

Primele declarații ale producătorilor seriei “Moștenirea”. Ce spun despre plecarea subită a faimoasei Sıla Türkoğlu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x