CulTour 2022: Happy Blitz cu Vlad Vîlciu din “Adela”. Cum a răspuns actorul celor mai arzătoare curiozități

Publicat pe 27.04.2022 la 10:00 Actualizat pe 27.04.2022 la 17:42

Vlad Vîlciu din „Adela” a răspuns curiozităților CulTour 2022 și s-a lăsat descoperit așa cum puțină lume a avut ocazia să îl vadă până acum. Interviu cu Cristina Ciobănașu.

Vlad Vîlciu poartă o cămașă cu flori și își ține mâna stângă la bărbie

Vlad Vîlciu din “Adela”

Happy Channel

Vlad Vîlciu face parte din distribuția serialului “Adela”, fiind și unul dintre cei mai energici oameni de pe platourile de filmare. Cristina Ciobănașu “l-a prins” pe actor în pauzele dintre filmări și i-a adresat o serie de întrebări marca Cultour 2022. Happy Blitz este un concept format din 61 de întrebări special create pentru artiștii care pășesc în cadrul emisiunii.

Happy Blitz cu Vlad Vîlciu din “Adela”

Ca orice set de întrebări și Happy Blitz începe cu cele mai relaxante curiozități, adresate artiștilor din România. De data aceasta a fost rândul lui Vlad Vîlciu să se lase descoperit așa cum poate puțină lume l-a văzut până acum.

O persoană extrem de organizată, energică și serioasă, așa se descrie Vlad Vîlciu din “Adela”. Deși cei mai mulți dintre noi ne-am pierde timpul atunci când am avea ocazia, actorul nu obișnuiește să practice acest obicei. Fiind un om simplu, Vlad Vîlciu își vede viața ca o înșiruire de fapte pe care le alegem voit aunci când simțim nevoia.

Actorul spune că atunci când vede “oameni zâmbind” își înseninează clipele fără a mai avea nevoie de alte artificii. De aceea, chiar și prietenii îl consideră “perseverant” și “muncitor”. Vlad Vîlciu spune că de-ar fi să-și oprească măcar pentru scurt timp ritualul de a munci, lucrurile s-ar schimba complet. Fiind o persoană energică, spune că și-a dorit să studieze la o a doua facultate și anume Politehnica.

De asemenea, pasiunile sale au legătură cu teatrul, filmul, fotografiile, muzica, mașinile și conversațiile relaxante alături de persoanele dragi. Deși este o persoană extrovertită și plină de curaj, Vlad Vîlciu nu s-ar vedea niciodată sărind cu parașuta.

Citește și: De ce este important somnul în viața noastră și cum îi putem îmbunătăți calitatea. Ce spun specialiștii

“Fac multe chestii periculoase. Cu motorul pe circuit, în traficul din București, periculos.”, a mărturisit Vlad Vîlciu în cadrul CulTour 2022. Deși este întotdeauna activ și preferă să aibă o viață înconjurată de adrenalină, actorul mărturisește că disciplina este cheia.

Cum reușește Vlad Vîlciu din “Adela” să aibă o viață plină

Vlad Vîlciu a reușit de-a lungul timpului să își organizeze viața și astfel este implicat la momentul actual în nenumărate proiecte profesionale.

“Am un program pe care mi l-am impus singur, e hitlerist programul meu. Dacă mi-am pus ceva în cap, fac indiferent de situație. Mi s-ar părea un eșec, fac până la capăt, le fac pe rând. Fac cursuri de teatru cu copiii, în fiecare sâmbătă mă trezesc la 5 dimineața. Mă culc la ora potrivită, mă trezesc la ora potrivită.”, și-a completat Vlad Vîlciu discursul.

Pentru că are un program încărcat, lui Vlad Vîlciu nu îi place să piardă timpul. Atunci când își cunoaște planurile, nu se abate de la realizarea acestora, indiferent de situație. Actorul din “Adela” a mărturisit că atunci când realizezi fiecare lucru cu plăcere și relaxare, totul funcționează mult mai bine. Vlad Vîlciu se consideră un om credincios, iar această practică l-a ajutat de fiecare dată în momentele cheie.

Citește și: Povestea de viață a sopranei Felicia Filip. Cum și-a început cariera și cât de greu a fost să se afirme într-o perioadă dificilă a vieții

“Cred că această conexiune între divin și noi, este nevoie de ceva, poate să crezi în ceva. Poate că asta ar fi.”, a mărturisit actorul.

În articolul

CulTour 2022: Happy Blitz cu Vlad Vîlciu din “Adela”. Cum a răspuns actorul celor mai arzătoare curiozități

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x