CulTour 2022: Happy Blitz cu Vlad Vîlciu din “Adela”. Cum a răspuns actorul celor mai arzătoare curiozități

Publicat pe 27.04.2022 la 10:00 Actualizat pe 27.04.2022 la 17:42

Vlad Vîlciu din „Adela” a răspuns curiozităților CulTour 2022 și s-a lăsat descoperit așa cum puțină lume a avut ocazia să îl vadă până acum. Interviu cu Cristina Ciobănașu.

Vlad Vîlciu poartă o cămașă cu flori și își ține mâna stângă la bărbie

Vlad Vîlciu din “Adela”

Happy Channel

Vlad Vîlciu face parte din distribuția serialului “Adela”, fiind și unul dintre cei mai energici oameni de pe platourile de filmare. Cristina Ciobănașu “l-a prins” pe actor în pauzele dintre filmări și i-a adresat o serie de întrebări marca Cultour 2022. Happy Blitz este un concept format din 61 de întrebări special create pentru artiștii care pășesc în cadrul emisiunii.

Happy Blitz cu Vlad Vîlciu din “Adela”

Ca orice set de întrebări și Happy Blitz începe cu cele mai relaxante curiozități, adresate artiștilor din România. De data aceasta a fost rândul lui Vlad Vîlciu să se lase descoperit așa cum poate puțină lume l-a văzut până acum.

O persoană extrem de organizată, energică și serioasă, așa se descrie Vlad Vîlciu din “Adela”. Deși cei mai mulți dintre noi ne-am pierde timpul atunci când am avea ocazia, actorul nu obișnuiește să practice acest obicei. Fiind un om simplu, Vlad Vîlciu își vede viața ca o înșiruire de fapte pe care le alegem voit aunci când simțim nevoia.

Actorul spune că atunci când vede “oameni zâmbind” își înseninează clipele fără a mai avea nevoie de alte artificii. De aceea, chiar și prietenii îl consideră “perseverant” și “muncitor”. Vlad Vîlciu spune că de-ar fi să-și oprească măcar pentru scurt timp ritualul de a munci, lucrurile s-ar schimba complet. Fiind o persoană energică, spune că și-a dorit să studieze la o a doua facultate și anume Politehnica.

De asemenea, pasiunile sale au legătură cu teatrul, filmul, fotografiile, muzica, mașinile și conversațiile relaxante alături de persoanele dragi. Deși este o persoană extrovertită și plină de curaj, Vlad Vîlciu nu s-ar vedea niciodată sărind cu parașuta.

Citește și: De ce este important somnul în viața noastră și cum îi putem îmbunătăți calitatea. Ce spun specialiștii

“Fac multe chestii periculoase. Cu motorul pe circuit, în traficul din București, periculos.”, a mărturisit Vlad Vîlciu în cadrul CulTour 2022. Deși este întotdeauna activ și preferă să aibă o viață înconjurată de adrenalină, actorul mărturisește că disciplina este cheia.

Cum reușește Vlad Vîlciu din “Adela” să aibă o viață plină

Vlad Vîlciu a reușit de-a lungul timpului să își organizeze viața și astfel este implicat la momentul actual în nenumărate proiecte profesionale.

“Am un program pe care mi l-am impus singur, e hitlerist programul meu. Dacă mi-am pus ceva în cap, fac indiferent de situație. Mi s-ar părea un eșec, fac până la capăt, le fac pe rând. Fac cursuri de teatru cu copiii, în fiecare sâmbătă mă trezesc la 5 dimineața. Mă culc la ora potrivită, mă trezesc la ora potrivită.”, și-a completat Vlad Vîlciu discursul.

Pentru că are un program încărcat, lui Vlad Vîlciu nu îi place să piardă timpul. Atunci când își cunoaște planurile, nu se abate de la realizarea acestora, indiferent de situație. Actorul din “Adela” a mărturisit că atunci când realizezi fiecare lucru cu plăcere și relaxare, totul funcționează mult mai bine. Vlad Vîlciu se consideră un om credincios, iar această practică l-a ajutat de fiecare dată în momentele cheie.

Citește și: Povestea de viață a sopranei Felicia Filip. Cum și-a început cariera și cât de greu a fost să se afirme într-o perioadă dificilă a vieții

“Cred că această conexiune între divin și noi, este nevoie de ceva, poate să crezi în ceva. Poate că asta ar fi.”, a mărturisit actorul.

În articolul

CulTour 2022: Happy Blitz cu Vlad Vîlciu din “Adela”. Cum a răspuns actorul celor mai arzătoare curiozități

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 mai 2022. Fecioarele sunt creative. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Aplicaţia de dating exclusiv pentru creştini. Tinerii trebuie să spună ce muzică ascultă şi daca ţin posturile
a1.ro
Cum arată casa lui Bebe Cotimanis. Celebrul actor locuiește într-o comună, alături de iubita lui
Catine
Iulia Albu, un om sensibil, care a renunțat la cariera de avocat pentru modă: „O femeie puternică plânge pe dinăuntru ca o câștigătoare”
retetefeldefel.ro
Prăjitură din biscuiți cu frișcă și fructe de pădure
useit.ro
Sateliții lui Elon Musk ar putea fi în pericol. Cercetătorii militari chinezi cred că armata trebuie să aibă capacitatea să îi distrugă
as.ro
Imagini cu fiica lui Ilie Năstase au apărut pe un site pentru adulţi. Cum a reacţionat Charlotte
Antenastars
Ioana Ginghină are o soră secretă. De ce nu şi-au vorbit niciodată: "Mi-ar fi plăcut să..."
Spynews
Țara din Europa cu cele mai mici taxe și impozite. Aici se merită să trăiești! La polul opus e România
x