“Prințul și Prințesa” Vlad Gherman și Oana Moșneagu, ipostază inedită din intimitatea casei. Cum s-au fotografiat cei doi și ce dialog virtual au avut

Publicat pe 05.04.2023 la 20:56 Actualizat pe 05.04.2023 la 21:10

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi fac deliciul fanilor la fiecare apariție și conștienți de lipiciul pe care îl au la public nu se tem să apară în ipostaze inedite. Fotografia care a provocat un dialog savuros.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman

Instagram

Actorii care au jucat împreună în serialul "Fructul Oprit" și “Adela” continuă să fie pe culmi mari după ce au încheiat cea din urmă producție, difuzată la Antena 1 vreme de 4 sezoane. În vreme ce pe Vlad Gherman îl putem vedea în continuare pe micile ecrane în serialul Lia - Soția soțului meu, pe Oana Moșneagu o putem admira pe scenele marilor teatre din România.

Cu toate că au o viață profesională ocupată, iar Oana călătorește mult prin țară cu spectacolele, cei doi păstrează legătura virtual și își transmit mesaje care înduioșează publicul. Ultima postare publicată de actor este dovada faptului că cei doi știu cu să-și țină publicul activ.

Oana Moșaneagu și Vlad Gherman, în costum de “Prinț și Prințesă”. Ce dialog virtual au avut cei doi și cum i-au implicat pe fani în comunicarea lor

Vlad Gherman a fost promotorul discuției publicând o imagine savuroasă din intimitatea casei cu Oana și următorul text: “Dacă voi o găsiți pe prințesă să îi spuneți că îmi e dor de ea. Se zvonește că e prin țară și că “se dă în spectacol”, în “Care pe care”. Cică și Vlad Țepeș ar fi pe lângă ea. În caz că o zăriți să îmi dați de veste. Restul e poveste”, a scris actorul.

Oana și-a făcut “apariția” în comentarii transmițându-i iubitului ei de la depărtare: “Iubite, te salută lumea din fiecare oraș în care jucăm, mă întreabă ce faci și eu zic că ești acasă cu pisicile și că mă aștepți. Și ei mă roagă să îți transmit că te salută și că te așteaptă și pe tine la ei în oraș. Și mie mi-e dor de tine”, a scris vedeta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cum au fost surprinse în culisele unui spectacol de teatru Oana Moșneagu și Mara Oprea. Adevărul despre relația lor

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt doi actori tineri și talentați, care au reușit să cucerească inimile publicului românesc prin interpretările lor remarcabile în diverse producții de televiziune. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și au legat o relație de prietenie care s-a transformat treptat într-una romantică.

Citește și: Oana Moșneagu, declarație surprinzătoare pentru Vlad Gherman de Ziua Îndrăgostiților. “Am simțit fiecare cuvânt”

În articolul

“Prințul și Prințesa” Vlad Gherman și Oana Moșneagu, ipostază inedită din intimitatea casei. Cum s-au fotografiat cei doi și ce dialog virtual au avut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x