Rachael Harris, actrița din Suits, este și comediant în timpul liber

Publicat pe 03.09.2020 la 13:49 Actualizat pe 03.09.2020 la 13:52

Rachael Elaine Harris este o actriță și comediant americancă. Aceasta este cunoascută pentru celebrul ei rol de psiholoagă, Dr. Linda Martin, din serialul fenomen “Lucifer”.

https://www.instagram.com/rachaeleharris/

Despre actriță

Rachael Elaine Harris este o actriță și comediant americancă. Aceasta este cunoascută pentru celebrul ei rol de psiholoagă, Dr. Linda Martin, din serialul fenomen “Lucifer”.

Rachael s-a născut pe data de 12 ianuarie 1968, în Ohio, SUA. Harris a performat cu trupa de comedie și improvizație numită The Groundlings și a și predat pentru o scurtă perioadă de timp la școala cu același nume. Actrița a debutat 1993 în televiziune prin serialul SF „SeaQuest DSV”, urmând să joace în „Star Treck: Voyager” în 1997, ca urmare a reprezentației impresionante din `93. În perioada 2002-2003 a avut multiple apariții în emisiuni și seriale difuzate zilnic, cum ar fi: “The Sarah Silverman Program”, „Reno 911!”, „The West Wing”, „The Good Guys”, „Friends”, „Curb Your Enthusiasm”, „Monk”, „CSI: Crime Scene Investigation”.

În 2005-2009 a interpretat un rol secundar, dar foarte important pentru cariera ei, în seria Showtime Fat Actress. Mai târziu apare în serialul Suits, ca Sheila Sazs, unde devinde un interes amoros pentru Luis Litt. De asemenea, în anul 2004 Rachael și-a făcut debutul și în lumea emisiunilor TV, găzduind „Smoking Gun TV” și a avut mai multe apariții pe VH1. A avut nenumărate contracte cu cei de la ABC, jucând în diferite producții, precum” Cougar Town”, „Modern Family”, „Caught in the Act”.

Pe plan personal, Harris a fost căsătorită timp de 4 ani, din 2015 până în 2019, cu violonistul Christian Hebel. Deși căsnicia celor doi nu a funcționat, din dragostea lor au rezultat 2 băieței pe numele lor Henry și Otto.

Despre serialul „Suits”

Acțiunea serialului este plasată în New York și urmărește povestea lui Mike Ross, un tânăr cu o minte genială, care renunțase la facultate și era pe fugă din cauza unei afaceri cu droguri nereușite. Mike îl întâlnește pe Harvey Specter, unul dintre cei mai buni avocați din New York, iar între cei doi se formează o legătură pe viață. Mike ajunge să lucreze cu Harvey, deși nu avea diplomă pentru a profesa, în timp ce Harvey ascunde secretul lui Mike față de toată lumea.

Nu rata serialul „Suits”, vineri, de la 20:00 la Happy Channel!

Citește și: Abigail Spencer, în rolul Danei Scott, în serialul “Suits” Katherine Heigl este noua apariție din serialul „Suits”

În articolul

Rachael Harris, actrița din Suits, este și comediant în timpul liber

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp