Răsturnarea de situație care i-a întristat pe fanii actriței Dilan Çiçek Deniz. Vedeta își dorește o carieră în America

Publicat pe 26.03.2024 la 12:09 Actualizat pe 26.03.2024 la 12:39

Dilan Çiçek Deniz continuă să călătorească și să se bucure de succesele pe plan profesional în același timp. Actrița a ajuns în California și s-a fotografiat într-un bar.

actrița poartă părul prins în coadă și cercei lungi

Răsturnarea de situație care i-a întristat pe fanii actriței Dilan Çiçek Deniz

Profimedia Images

Dilan Çiçek Deniz este un nume cu o rezonanță extrem de puternică în Turcia. A jucat în cele mai urmărite seriale din țara natală și a dovedit că frumusețea nu este singura armă cu care poate să lupte în lumea celebrităților. Chiar dacă pe plan profesional a reușit să-și construiască o carieră, pe plan personal lucrurile nu au stat chia ratât de bine pentru celebra vedetă.

Răsturnarea de situație care i-a întristat pe fanii actriței Dilan Çiçek Deniz

După o perioadă în care s-a lăsat fotografiată în călătoriile sale, actrița din Flăcările Destinului își continuă periplul prin lume. De data aceasta, Dilan Çiçek Deniz a publicat o ipostază dintr-un bar din California. A primit sute de comentarii și mii de aprecieri, însă nu este de mirare având în vedere că are peste 5 milioane de fani pe pagina personală de instagram. A publicat până acum 500 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Americanii au îmbătrânit, asta este cowboy din Turcia.”, a scris vedeta în dreptul a trei fotografii. Cei mai mulți i-au apreciat curiozitatea de a experimenta și alte culturi și de a se bucura de fiecare priveliște. Se spune acum că vedeta ar fi semnat pentru un proiect ce se va realiza în America.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz urmează să apară într-un film alături de Cem Yiğit Üzümoğlu. Când va avea loc premiera The season of love

Fanii se întreabă acum dacă Dilan Çiçek Deniz nu-și va părăsi țara natală pentru a se muta la Los Angeles. Vedeta a lăsat de înțeles că proiectele pe care le are încă în derulare la teatru nu vor necesita amânare, arată halktv.com.tr. Noul contract cu un brand cunoscut în lume a fost realizat în America. În cel mai recent proiect profesional joacă rolul de protagonistă alături de actorul Cem Yiğit Üzümoğlu. Cei doi formează un cuplu în filmul Aşk Mevsimi (Season of Love), regizat de Murat Șeker și scris de Ali Tanrıverdi și Murat Şeker.

Detalii despre filmul Aşk Mevsimi (Season of Love) cu Dilan Çiçek Deniz în rol principal

Alături de Dilan Çiçek Deniz și Cem Yiğit Üzümoğlu din distribuție mai fac parte nume precum Fırat Tanış, Duygu Sarışık, Hakan Bilgin, Ertuğrul Postoğlu, Lila Gürmen, Mert Asutay, Çiçek Dilligil, Murat Karasu și Perihan Savaş.

“Nu vreau să accept un proiect pentru numărul de fani pe care îl are. I-au parte doar la acele proiecte care îmi fac inima să tresaltă și mă fac fericită. Până acum, le-am ales doar pe acelea care m-au făcut să mă simt bine și am avut rezultate bune. Vreau să mă implic în seriale care mă fac fericită.”, a spus vedeta.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz a revenit la tenul natural după ce a fost judecată de fani în mediul online. Cum a procedat vedeta

Spune că de-a lungul timpului a fost supusă multor critici pentru felul în care arată. În prezent nu este împăcată cu astfel său fizic, însă este o situație pe care încearcă să o rezolve. A ajuns pe coperțile celor mai mari reviste de modă, însă are asemenea slăbiciuni care orice altă persoană ce nu se află prezentă în showbiz.

“Scrisul este ca o scăpare pentru mine. Am o carte pentru vise. O să filmăm un scurt metraj despre ea.”, a punctat actrița. Născută pe 28 februarie 1995 în Sivas, și-a dorit încă de mică să devină cunoscută.

În articolul

Răsturnarea de situație care i-a întristat pe fanii actriței Dilan Çiçek Deniz. Vedeta își dorește o carieră în America

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x