Reîntâlnirea starurilor RBD. Dulce Maria publică un carusel de imagini cu momente din spatele camerelor

Publicat pe 02.02.2023 la 20:43 Actualizat pe 02.02.2023 la 20:51

Trupa RBD continua să fie una dintre cele mai iubite din întreaga lumea, iar vestea că membrii trupei se reunesc, a încântat fanii de pe tot mapamondul. Dulce Maria, solistă și actriță, a lansat un carusel de imagini cu momente din culisele concertelor și întâlnirilor cu fanii, generând un val printre admiratori.

Anahi și Dulce Maria

Gettyimages.com

Revenire pe scenă a trupei RBD a fost anunțată în decembrie 2022, iar fanii au așteptat cu nerăbdare să afle mai multe detalii. Dulce Maria, una dintre membrele fondatoare, a luat inițiativa de a publica imagini din arhiva personală, evocând amintiri din vremurile petrecute împreună cu colegii săi de trupă.

Ce imagini inedite a publicat Dulce Maria

RBD a devenit un fenomen internațional și a vândut de-a lungul timpului peste 20 de milioane de albume în toată lumea.

Dulce Maria, alături de Anahí, Alfonso Herrera, Christian Chávez, Maite Perroni și Christopher von Uckermann au devenit modele tinerele generații.

Citește și: Alfonso “Poncho” Herrera a lăsat un mesaj surprinzător în mediul online la scurtă vreme după ce Anahi și Christian Chavez i-au eliminat numele din anunțurile noului turneu RBD

Reîntâlnirea RBD este un moment important pentru fani, care au așteptat cu nerăbdare acest moment istoric. Trupa se pregătește de un turneu mondial, după ani de pauză!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii sunt încântați de această reîntâlnire și așteaptă cu nerăbdare să asiste la concertele care altă dată adunau milioane de oameni pe stadioane. Momentele din spatele camerelor, publicate de Dulce Maria, au amplificat entuziasmul și au generat un val de nostalgie și bucurie.

Reunirea RBD este un moment istoric pentru fanii trupei, care au crescut alături de ei, ascultând melodiile lor și urmărind evoluția lor personală.

Dulce Maria Espinosa Saviñón, cunoscută sub numele de Dulce Maria, este o actriță, cântăreață și compozitoare mexicană. Ea a devenit cunoscută la nivel internațional pentru rolul său din telenovela mexicană "Rebelde" și din grupul muzical RBD, care a fost format ca parte a acestei telenovele.

Dulce Maria s-a născut la 6 decembrie 1985 în Cidade do México, Mexic. Ea a început cariera sa în televiziune la vârsta de 5 ani, apărând în reclame și emisiuni pentru copii. La vârsta de 11 ani, ea a început să ia lecții de canto și dans, iar la 13 ani a început să-și dezvolte abilitățile de actriță.

Citește și: Dulce María și David Zepeda sunt împreună în același proiect profesional. Ce fotografie a postat fosta membră RBD în mediul online

În articolul

Reîntâlnirea starurilor RBD. Dulce Maria publică un carusel de imagini cu momente din spatele camerelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x