Samadhi Zendejas apare alături de William Levy după ce a anunțat că “bebelușul este pe drum”. Elizabeth Gutierrez publică mesaje indirecte

Publicat pe 09.04.2024 la 12:53 Actualizat pe 09.04.2024 la 14:14

După ce și-a șters toate fotografiile din mediul online și a declarat că “bebelușul este pe drum”, Samadhi Zendejas a publicat un videoclip în care apare într-o mașină alături de William Levy. Cum au reacționat fanii.

actori zâmbesc

Samadhi Zendejas și William Levy

Profimedia Images

După lungi dezbateri în ceea ce privește viața personală a lui William Levy, fosta sa colegă de platou și presupusa parteneră Samadhi Zendejas a publicat un filmuleț neașteptat pe rețelele sociale. Actrița a declarat cu ceva vreme în urmă că “bebelușul este pe drum”.

Samadhi Zendejas apare alături de William Levy după ce a anunțat că “bebelușul este pe drum”

Pe contul personal de instagram al faimoasei Samadhi Zendejas se poate observa filmulețul în care William Levy apare într-o mașină. În timp ce cântă și este filmat chiar de către cea cu care se presupune că ar avea o relație, actorul pare extrem de mulțumit. Cei doi au făcut parte din distribuția telenovelei Vuelve a mi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce le-a mulțumit tuturor pentru entuziasmul arătat față de povestea în care apare împreună cu William Levy, Samadhi Zendejas și-a întrebat fanii „cine credeți că are un playlist mai bun, William Levy sau eu?”. Nu a durat multă vreme până când Elizabeth Gutierrez să alse mesaje indirect în acest caz.

Citește și: William Levy publică un mesaj controversat după anunțul actriței Samadhi Zendejas legat de sarcină. Ce relație există de fapt între cei doi

De când au format un cuplu, actorul din Rubi și mama copiilor lui au avut mai multe momente în care s-au despărțit și și-au reluat relația. Elizabeth Gutierrez a reușit să atragă atenția pe profilul personal de instagram, acolo unde nu pentru prima oară s-a arătat rănită în cazul relației sale.

“Îți mulțumesc că mi-ai arătat ceea ce nu văzusem până acum. Nu știu dacă o să vă convină. Tu continuă! Dacă “oricine” îl poate avea, nu-l vreau.”, a scris aceasta. Chiar dacă internauții sunt de părere că aceste cuvinte sunt îndreptate către William Levy și Samadhi Zendejas, Elizabeth Gutierrez a evitat să vorbească despre persoana către care sunt îndreptate. Aceeași atitudine a arătat-o vedta și în iunie 2023, atunci când s-a specificat pentru prima oară despre o posibilă legătură între cei doi actori. Pe atunci, Elizabeth Gutierrez s-a limitat în a publicat un mesaj ce mulți au crezut că are un destinatar precis.

“Nu regreta pentru că ai oferit iubire pentru că atunci când va trebui să pleci vei ști de ce-ai făcut-o. Îmbrățișează foarte tare și nu te întoarce.”, a scris aceasta.

Samadhi Zendejas șterge toate fotografiile din mediul online și anunță că “bebelușul este pe drum”

După o perioadă de absență, actrița a făcut un anunț important către fanii din mediul online. Cei mai mulți au aflat astfel că “bebelușul este pe drum” după o perioadă în care s-a speculat că aceasta ar forma un cuplu cu William Levy. Cei doi joacă rolurile de protagoniști în telenovela Vuleve a mi. La două luni de când a fost absentă de pe rețelele sociale, actrița și-a luat prin surprindere fanii.

Citește și: Samadhi Zendejas, presupusa parteneră a lui William Levy, a șters toate fotografiile din mediul online. Actrița anunță că “bebelușul urmează să vină”

“Cum un bebeluș? Nu aștept un bebeluș. Dar urmează să dau viață unui proiect atât de emoționant ce va face să pară că a crește gemeni este o siestă în parc.”, a scris aceasta în dreptul unei imagini. Comentariile mămicilor prezente pe Instagram nu au întârziat să apară, astfel că noi polemici au apărut pe rețelele sociale. Samadhi Zendejas are peste 6 milioane de fani pe contul său.

În articolul

Samadhi Zendejas apare alături de William Levy după ce a anunțat că “bebelușul este pe drum”. Elizabeth Gutierrez publică mesaje indirecte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x